2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay maşallah nekadar olumlu pozitif geçmiş sürecin sezaryenden öcü gibi bahsediyorlar ama öyle değil gerçekten öyle aman aman ağrı olmuyor sen şimdi tam dik duramıyosundur hafif eğik karında haliyle ağrı var ama yarın oda geçecek. Ay sağlıkla büyüsün inşallah uzun ömürlü olsun topiğimizin ilk bebişi

Kızlar dünden beri karnım aşırı kasılıyo taş gibi oluyor böyle beraberinde bel ağrım yok ama karnım çok sert öyle böyle değil dün uyutmadı zaten.bir iki hafta daha durur mu acaba ya en azından 37 yi görseydik. Perşembe çatı muayenem var nst ye de girerim o gün beklerse yani

Durur canım benim de öyle artık son zamanlara geliyoruz yavaşça başlıyor kasılmalar ağrılar bende de taş gibi oluyor ara ara ağrıtıyor belime kasığıma sancı giriyor ama normal nstde hiç bir şey olmuyor

Ayy maşallah ne güzel olmuş senin için süreç çok iyi geçmiş zaten sütün geliyordu damla damla çok şükür sütün de varmış bebişin de iyi darısı başımıza artık Allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğdu şimdi

Amiiin inşallah herkesin süreci böyle pozitif geçsin

Tam gece 12yi geçti 37+0 oldu geldi

Ayy sorma beni de tedirgin ediyordu o olay ama şimdi zorunlu sezaryan olacağını bildiğim için bi tık rahatım gün verirler ona göre elimden geldikçe temizlenir giderim diye. İlk çocukta bi aksilik yoktu mesela ben 38. Haftada komple ağdaya gitmiştim canım. Kızımda tam 40 haftalık normal doğumla geldi. Allahtan o vakte kadar çıkmamıştı ya tam olarak pürüzsüz gidemeyebiliriz. İnsanlık hali canım. Kenarlar Pirinç tanesi boyutundan daha kısaysa da sıkıntı olmaz üstlere de fıtı fıtı bi jilet yapılır tamam. Gebeyiz ayak ucumuzu bile göremiyoruz

Ne kadar güzel bir doğum hikayesi maşallah hepimizin böyle güzel hikayeleri olur inşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine

Hahaha Evet hakkını yemiyim o konuda yardımı oldu seninki niye hazırlamıyor kendi çantasını. Baştan beri mi öyle yoksa sen yapınca rahata mı alıştı

Çok duygulandım çokk aşırı mutlu oldum senin için canım benim. Şükür kavuştun yavruna darısı bize olsun inşallah

Maşallah Çok sevindim canım süreç bir anda gelişmiş olsa da güzel gitmiş herşey Ve meleğine kavuşmuşsun gözün aydın

Ne kadar güzel bir doğum hikayesi maşallah hepimizin böyle güzel hikayeleri olur inşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine

Çok duygulandım çokk aşırı mutlu oldum senin için canım benim. Şükür kavuştun yavruna darısı bize olsun inşallah

Maşallah Çok sevindim canım süreç bir anda gelişmiş olsa da güzel gitmiş herşey Ve meleğine kavuşmuşsun gözün aydın
Hepinizin süreçleri böyle kolay olsun inşallah kızlar, çok teşekkür ederim

Hahaha Evet hakkını yemiyim o konuda yardımı oldu seninki niye hazırlamıyor kendi çantasını. Baştan beri mi öyle yoksa sen yapınca rahata mı alıştı
Rahata alıştı beceriksiz çünkü ne katlamasını beceriyor ne uyum biliyor eline ne geçirirse dolduruyor. Bende sevmiyorum öyle düzgün giyinsin diye kendim yapıyorum oda rahatta tabi

37’de gelen golden’ın bebişinden sonra ben 36’nın sonlarına doğru gitsem mi ağdaya acaba dedim 3 hafta falan temiz kalmaz mı ağda olduğu için 39’a kadar götürür bence beni. Benim göbek bölgemde de çok kıl var sezaryen olsam da sıkıntı yani orası da temiz olmalı bi de sezaryen de dikiş olcak normalde de büyük ihtimalle dikiş olcak kontrollerde ordan kıl çıkmış olucak ama biz alamıcaz dikişli diye onu nasıl yapıcaz lütfen bana deli demeyin her detayı düşündüğüm için

Ayyy çok duygulandım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ailenle biz de burda çok merak ettik. Bize de korkularımızı yenmememiz için vesile oldun

Esime akşam dedim ki yarın 37+0 oluyoruz rahatım artık gelirse de tam doğum zamanı dedim, gecesinde doğdu
Hahahah ağızdan çıkan cümleler çok önemli 9 aydır evrene 24 Nisan dedin evren sana yarısını verdi 12 Nisan gün bayı kasık bel ağrın oldu mu hiç canım belirti var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…