2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Esime akşam dedim ki yarın 37+0 oluyoruz rahatım artık gelirse de tam doğum zamanı dedim, gecesinde doğdu
37’den itibaren gelebilir sıkıntı olmaz diye hep söyledi doktorlarımız ama yine de erken ya aslında, ben şeyi merak ediyorum su neden erken gelmiş bunun bi açıklamasını yapabiliyolar mı hani bazıları 41e kadar bile bekliyo gelmiyo mesela

Rahimin strese girip taşımayı bırakıp kasılıp bebeği bırakmasıyla alakalı olabilir mi? Stres kortizon salgılattırıyor doğumu tetikliyordur bence ( bizim hayvanlar için durum böyle ama insan için bilmiyorum Doğum dersini CC vermiştim

Güzel bi açıklama oldu tişikkürler yani ne zaman olacağını bilemeyiz bunu dış etkenlerle tetiklemenin yolu yok Allahın işi de diyebiliriz

Rahata alıştı beceriksiz çünkü ne katlamasını beceriyor ne uyum biliyor eline ne geçirirse dolduruyor. Bende sevmiyorum öyle düzgün giyinsin diye kendim yapıyorum oda rahatta tabi
Bu hikayede yanan sen olmuşsun can sağlığı olsun uyumsuz ve çirkin giyinmesini de göze alamıyor insan

İşte keşke bi yöntem olsada tam olarak kaçıncı haftada doğum yapacağımızı bilebilsek sancın falan yoksa 37 de yaptırabilirsin bence. Golden da nst de düzenli sancı vardı, ağrısı vardı. Sende yoksa eğer 37 iyidir. ben normal doğum sonrası dikiş için kontrole gitmemiştim. Ama o vakte kadar garanti çıkmış olacaktı kıllar. Sezaryanda dikiş daha üstte olduğu için çok sıkıntı olmaz ama normal doğum olursa alttan bakmak zorundalar sonucta. Çıkanlar jiletle alınır doğum sonrası karnımız biraz gitmiş olacak ya şuankine göre daha rahat alınır.. ben sezaryan çin göbeğime ellemicem gerekiyorsa onlar traşlar ameliyat bölgesini

kızlar birde şey merak ediyorum bazı hastaneler artık dikiş yapmıyormuş yapıştırma yapıyormuş o nasıl bit işlem oluyor acaba

Hahahah ağızdan çıkan cümleler çok önemli 9 aydır evrene 24 Nisan dedin evren sana yarısını verdi 12 Nisan gün bayı kasık bel ağrın oldu mu hiç canım belirti var mıydı
Hayır canım sadece size yazdığımda hafif regl ağrısı gibiydi zaten hemen suyum geldi, aynen öyle cümleler çok önemli

Bebiş beklemek istemedi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…