2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım benim allahım kızını sana bagışlasın çok mu küçük dogdu kilosu neden öyle olmuş

Canım benim sen benim aklımdan çıkmıyorsun ki hiç oğlun melek oldu kızın için de çok dua ediyorum kızın için ayakta durmak zorundasın

Kızçeler annem geldiydi anne benim göbüş içine kaçtı küçüldü bak dedim doguma yakın küçülür dedi öyle gözükür dedi ayy bende heycan yaptım gelir inşallah bir haftaya
Ayyy dogurma ümidim bir kere daha arttı benim gobus küçülüyor saçma şekilde cunku birde ne dicem doktor bana bu ayın 15inde çatı için çağırdı ama ben 36+1 iken çağırdı normalde bayram tatili olduğu için 36+3e denk gelmiş olacak.. acaba doktor sezdi bu yüzden mi cati muayenesi yapmak istedi bana.. doktorda çok gizemli canım söylemiyor direkt

Rabbim sütünü bol etsin, bebeğine şifa ve kilo olsun kızın dayanağın , onun varlığı için ayakta dur canım. Çok zor bir durum ama seninle can bulmayı bekleyen evladını düşün. Rabbim şifa versin

O zaman annemin bi bildigi var bence bebişler gelme pozisyonuna geçti ondan küçüldü göbüşler benim ki abes şekilde belli küçüldügü ama kaburgalrımda ayaklar var sanki bana çatı muayenesinde dogum yapacak kadar açıklık yok dedi benimkide pek bişe söylemez oda gizemli

Ay cok sevindim cok mutlu oldum gozlerim dolukarak okudum inşallah darısı bizlere olsun artik o kadar yakin ki cok heyecanli bu durum

Benim doktor doğum pozisyonuna geçmiş ama kanalda değil demişti benimde kaburgami yokluyor ayagiyla eskiden midemin olduğu yerde şişlik yapıp çekiyor ve o kısımdan daralıp pozisyon degistiriyorum bakalım catida bana ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…