- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
İnşallah canımYaa kıyamamemdikçe kavrar inşallah ilk zamanlar zor oluyor
Bizim doğurma perileri bebekleri görünce vazgeçip gidiyorlar ama kaçış yok elbet bir günBenimkide seninki gibi bi bebek görünce duyunca geliyolar. Sonra geri gidiyolar
Canım benim allahım kızını sana bagışlasın çok mu küçük dogdu kilosu neden öyle olmuşÇok sağ olun kızlar kızım için ayaktayım tutunacak dalımız oldu oğlum doğar doğmaz kalbi durmuş ağlamayınca anlamıştım beni uyuttular ondan sonra kızımı gördüm süt sağmaya çalışıyorum lütfen çok dua edin
Az kaldı az kaldıAlllahımmm onun sinirini yerimmm
Doğurasım var
Çok heyecanlıAz kaldı pazartesi görüş günümüz35+0 oluyoruz. Nst bakar mı acaba merak ediyorum
Aay bı görseniz bir tavırlar bagirmalar falanKıyamam paşamız sinir de olurmuş
Bakar bence canımAz kaldı pazartesi görüş günümüz35+0 oluyoruz. Nst bakar mı acaba merak ediyorum
Inanamiyorum valla bak kemiğin ağır o zaman yoksa asla bu fiziğe 90 kg demem90 kilom var ahsjsjsj
Canım benim sen benim aklımdan çıkmıyorsun ki hiç oğlun melek oldu kızın için de çok dua ediyorum kızın için ayakta durmak zorundasınÇok sağ olun kızlar kızım için ayaktayım tutunacak dalımız oldu oğlum doğar doğmaz kalbi durmuş ağlamayınca anlamıştım beni uyuttular ondan sonra kızımı gördüm süt sağmaya çalışıyorum lütfen çok dua edin
Oy yerim ben onu yerimmmAay bı görseniz bir tavırlar bagirmalar falan
Ayyy dogurma ümidim bir kere daha arttı benim gobus küçülüyor saçma şekilde cunkuKızçeler annem geldiydi anne benim göbüş içine kaçtı küçüldü bak dedim doguma yakın küçülür dedi öyle gözükür dedi ayy bende heycan yaptım gelir inşallah bir haftaya
Rabbim sütünü bol etsin, bebeğine şifa ve kilo olsunÇok sağ olun kızlar kızım için ayaktayım tutunacak dalımız oldu oğlum doğar doğmaz kalbi durmuş ağlamayınca anlamıştım beni uyuttular ondan sonra kızımı gördüm süt sağmaya çalışıyorum lütfen çok dua edin
Benimkide abartı degil tam emzik gibiBenimkiler de çok abartı değil ama gayet büyük. Eşim bana takılıyor bugün. Seninkiler biberon ucu gibi olmuş diyesevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Senin o herkese sinirlenen hallerinin etkileri şimdi belli olduAay bı görseniz bir tavırlar bagirmalar falan
O zaman annemin bi bildigi var bence bebişler gelme pozisyonuna geçti ondan küçüldü göbüşler benim ki abes şekilde belli küçüldügü ama kaburgalrımda ayaklar var sanki bana çatı muayenesinde dogum yapacak kadar açıklık yok dedi benimkide pek bişe söylemez oda gizemliAyyy dogurma ümidim bir kere daha arttı benim gobus küçülüyor saçma şekilde cunkubirde ne dicem doktor bana bu ayın 15inde çatı için çağırdı ama ben 36+1 iken çağırdı normalde bayram tatili olduğu için 36+3e denk gelmiş olacak.. acaba doktor sezdi bu yüzden mi cati muayenesi yapmak istedi bana.. doktorda çok gizemli canım söylemiyor direkt
Bebelerin ağzına layık deseneBenimkide abartı degil tam emzik gibi
Ay cok sevindim cok mutlu oldum gozlerim dolukarak okudum inşallah darısı bizlere olsun artik o kadar yakin ki cok heyecanli bu durumKızlar biraz daha iyiyim, bahsedebilirim artık süreçtenbugün pikniğe gittik hava akşamüzeri hafif esiyordu eve gelince dusumu aldım bebise kapı süsü çikolata falan bakıyordum sonra eşimin dizine yatmistim masaj yapsın başıma diye, yatar pozisyonda hafif akıntım oldu. Beyaz iç çamaşırı giymiştim ebe yeşilimsi olur akıntı demişti ya. Lavaboya gittiğimde çamaşırım hafif ıslanmıştı ama yeşil falan değildi bu arada. Çişimi yaptim ama o kadar kolay yaptım ki hafif ikinma olmadı bile. Belki de cisimi yaptığımı sandım ama suyumdu hafif sizi geldi. Regl öncesi gibi hafif sizi olur ya öyle bir şey size yazdım sonra su olabilir mi diye. Ondan sonra tekrar tuvalete geldim yine geldi. Eşime hazirlanalim da gidelim dedim. Eşyalar ne olur ne olmaz yanımızda olsun dedim. Bir anda foş diye indi su. Ped taktım eksikleri hallediyorum yok ped falan fayda etmiyor yine geliyor. Artık eksiklerim kaldı diye panik oldum çünkü bana hiç izin vermiyor su kaç tane eşofman değiştirdim eşim hadi artık gelecek bu su hep zaten dedi dr'umu aradım, ulaşamadım ama zaten sen hastaneye git beni ararlar doğum başlarsa demişti. Hastaneye gittim ebeye söyledik suyum geldi diye orada bir posta daha indi ebe açıklığı kontrol etti nstye bağladı, külot bez giydirdi. Doktoruma haber verdi o sırada. Bana da tamam artık doğum başlamış aileni arayabilirsin dedi. En son ne zaman yemek yedim vs onları konuştuk. Sonra eşim giriş yaptı bizi odaya gönderdiler. Burada kan alındı benden. Bebeğin kıyafetlerini aldı ebe 1 takım istedi sadece battaniyeye sardı götürdü. Sonra bana ameliyat elbisesini giydirip ameliyathaneye götürdüler. Belden iğne kısmı çok acıtacak sandım ama inanın sinek ısırığı gibiydi. Sonra yavaştan uyuşmaya başladım. O sırada karnımı silecekleri o ve hissedeceğimi söylediler. Sonra sonra his gitti. Zaten o süreçte sürekli serum bağlı size ve tansiyon, kalp atışı hep kontrol ediliyor. Sonda takıldı hiç hissetmedim. 10 dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum Dr yukaridan gösterdi ak pak bembeyaz bı minnoş bı duygu seli aldı beni sonra bebeği temizleyip getirdiler yanağıma koydular. Sonra da dışarıya ailemin yanına çıkarttilar. O sırada benim dikis işlemleri ve pansuman halloldu. Beni belden döndürüyorlar ama inanın odaya gelene kadar sedye dönebilen bı sedye sandım belden aşağısı bana ait değil gibiydi çıktığımda ailem bekliyordu hep beraber odaya çıktık bana yine serum ağrı kesici bir şeyler yaptilar. Bebisi emmesi için verdiler. Çok şükür sütüm de geldi. 24 saat durmam gerekiyomus ama dr'um gece çıkma istersen sabahı bekle ben de gelcem dedi. Bu sabah geldi yarın sabah da normal mesaisine gelince konuscaz taburcu olcam. O kadar çok korkmuştum ki ameliyathaneye gitmeden ağlama geldi bilinmezlik diye. Ortam gayet sakindi herkes sohbet muhabbet modunda. Odaya geldik uyuşukluk geçince yürüdüm. Sondayi cikartcaz dediler en korktuğum kısım buydu ama anlık içimden bişey çıktı hissi oldu. Bir de ameliyathanede sordum karnıma basıp basmayacaklarini yok dediler zaten orada temizlediler içindekileri. Çıkınca istemsiz çok fazla titriyordum zangir zangir, burası çok soğuk sen bir anda içinden canlı çıkartmış oldun çok normal dediler. Bebeği emzircem diye ter basıyordu bırakınca titriyordum şimdi iyiyim beklediğimden daha iyi yanı ben hiç hareket edemicem sandım hafif regl sızısı gibi sızı var. Kalkarken otururken hafif zorluyor ama gerçekten usttugumde daha fazla regl sancısı cekerdim. Hiç bilmeyen için anne desteği çok önemliymiş Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi şimdilik bu kadar pozitif bir doğum hikayesi yazabildigim için çok mutlu oldum hiç korkmayin kucağınıza gelince her şey bitiyor
Benim doktor doğum pozisyonuna geçmiş ama kanalda değil demiştiO zaman annemin bi bildigi var bence bebişler gelme pozisyonuna geçti ondan küçüldü göbüşler benim ki abes şekilde belli küçüldügü ama kaburgalrımda ayaklar var sanki bana çatı muayenesinde dogum yapacak kadar açıklık yok dedi benimkide pek bişe söylemez oda gizemli
Belli olmuyor desene mutlu olayım hamile sevindirmek sevaptır…ajsjsŞaka yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?