2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Dualarımız seninle ve kızınla inşallah bir an önce kavuşursunuz, Allah acını hafifletsin canım

Yine şifreli bir kâğıt verip bana şu gün mesaj yaz demez umarım grupça gizemi merak ediyoruz sonra
Belli olmuyor desene mutlu olayım hamile sevindirmek sevaptır…ajsjs
Kız hiç belli olmuyor ki boyun mu uzun senin

Ağrım var çok az bişeyler yemeye çalışıyorum 4 lt serum 3 tame ağrı kesici yapıldı canım yarın öğleden sonraya çıkış yapacağım
Kızını sağlıkla kucağına al inşallah canım benim rabbim sana bağışlasın kızını bir daha o acıyı hiç yaşatmasın Allahım sana keşke yanına gelebilseydik sana hiç bir şey teselli olamaz ama işte umarım sütün kızına şifa olur onunla ayağa kalkarsın inşallah süreç zor ama sana muhtaç bir bebek daha var iyi ki var şükürler olsun aklına geldikçe yaz bize aklımız hep sende kızınla birlikte çok iyi sağlıklı olursun inşallah ikiniz de

Ama o zaman catiya niye baktı ki acaba normal mi denettircekti

Son kızın kaç yaşındaydı?

Yine şifreli bir kâğıt verip bana şu gün mesaj yaz demez umarım grupça gizemi merak ediyoruz sonra

Kız hiç belli olmuyor ki boyun mu uzun senin
Gerçekten ya bu sefer ama sorarım o lasar zamanım yok derim
Karnım taş
Gibi oluyor dedim ya canım ondan yaptı çatı muayenesi açılma var mı diye galiba oda dogum yapacak kadar degil dedi
Değişik normalde nstye alır şuan ben 2 gündür dogurcam o zaman karnım kaskatı bi gecmiyo...

Kızlar az önce beyaz bir akıntı geldi bir anda ama jelimsi değildi bayada çok geldi ilk defa oldu valla merak ediyorum bakalım

Benimde hiç geçmiyor ama doguramıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…