Çok sağ olun kızlar kızım için ayaktayım tutunacak dalımız oldu oğlum doğar doğmaz kalbi durmuş ağlamayınca anlamıştım beni uyuttular ondan sonra kızımı gördüm süt sağmaya çalışıyorum lütfen çok dua edin
Yanak toto kollar her yere dağıldı kilo boyum da 175 belki ondan size çok geliyodur benim ekranımda düğün çekimimdeki fotoğraf var mesela ona bakıp ağlıyorum bir daha o kadar zayıf olur muyum diye
Benim doktor doğum pozisyonuna geçmiş ama kanalda değil demişti benimde kaburgami yokluyor ayagiyla eskiden midemin olduğu yerde şişlik yapıp çekiyor ve o kısımdan daralıp pozisyon degistiriyorum bakalım catida bana ne diyecek
Hadi bakalım ben artık dogurmazsam pazartesi gün alıp gelirim diye düşünüyorum o degilde ben sezaryen olacak diye hiç konuşmadım dogum şeklini normal doguracagımı düşünmüyordur inşallah iki sezaryen geçmişimi biliyor sonuçta
Yanak toto kollar her yere dağıldı kilo boyum da 175 belki ondan size çok geliyodur benim ekranımda düğün çekimimdeki fotoğraf var mesela ona bakıp ağlıyorum bir daha o kadar zayıf olur muyum diye
Çok sağ olun kızlar kızım için ayaktayım tutunacak dalımız oldu oğlum doğar doğmaz kalbi durmuş ağlamayınca anlamıştım beni uyuttular ondan sonra kızımı gördüm süt sağmaya çalışıyorum lütfen çok dua edin