2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

bisi olmuyo belki ama bebeğin duruş pozisyonundan da kaynaklaniyor olabilir veya en başından beri öyle alistirdim ondandır
Valla ben bişey demiyorm, bu çocuk 41-42 de gelse sana müstahak antalyada olsam gizlice gidip doktoruna öterdim sana iyi bi fırça atardı ahahahahs

Hayır olsun inşaAllah eve geçtin mi? Güzel bi uyu dinlen sabaha geçmiş olur inşaAllah

Halinden memnun ama bak gelmiyo yazık alıştı cocugum bana

Çocuğu şimdiden eğitmiş valla imkanı olsa bende yapardım denedim ama imkansız yan bile yatırmıyor şuan kemiklerimi kırmaya çalışıyor canım oğlum

Ya aynı şey mi bilmiyorum ama geçen haftalarda bende aşırı halsizlik, bulantı, karın ağrısı ,ani ter basması bazende üşüme falan oluyordu sonra ishal de eşlik etti. Meğer salgın varmış o ara. O dönem iki defa çok çokk minik kahverengilik oldu. İdrar rengimde kopkoyu oluyordu. Acaba sendeki de öyle bisey mi. 1 hafta 10 gün falan içinde anca iyileştim. Bolca su içtim. Ayaklarımı karnımı sıcak tuttum. Ben kahverengilikleri previa kaynaklı kurumuş kandır kırmızı değil diye cok önemsemedim ama bolca dinlendim

Aynen bunlari yaşiyorum .tahlilde yaptim cikmadi bişey . Aama bol su içip C vitaminine yüklenecek . Bu ara b12 unutuyorum içmeyi acaba o mu ? B12 sanki beni çok etkiliyor

Benim eşim yüzüstü uyuyor her kalkıp gördüğümde sinirim bozuluyor ayağını dürtüyorum uyansın pozisyon değiştirsin diye
Lütfen hamile bayana saygın olsun de sövmüş gibi olur valla ayy şaka maka sabaha ne kaldı kız kavuşmana az kaldı bebişine

Kızlarrrr kuyruk sokumu ağrısı doğumun yaklaştığını mı gösterir arkadaşım ağrım başladı 1 haftaya doğurdum diyor internet başka şeyler diyor doğumdan sonra olan bir ağrı olarak yazılmış fikri olan ya da yaşayan var mı

Halinden memnun ama bak gelmiyo yazık alıştı cocugum bana
Ya sence başka şansı var mı yani napıcak sen yüzüstü yatınca gidecek başka yeri mi var sabaha kadar dua edip bekliyordur hahahhss
Zaten fırça atmaya meyilli iyiki burda değilsin şuna bak kocamdan beter senin yapmak istediğini kocam yapıyor sagolsun
Enişte bey saygılar efenimm.

Komşumun baştan beri kuyruk sokumu ağrısı vardı canım. İkiz olmasına rağmen 39 da oldu sezaryanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…