- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Nasıl ya ben yüzüstü denediğimde boğuluyorum anında tekme tokat dalıyor zaten oğlan imkanı yok 1 dk bile duramıyorumBen şuan bile yuz üstü uyuyabiliyorumMavi070707 aslında koma pozisyonunda uyuyorum desem daha doğru olur
Kesin hatta bana şey dedi önceki hastaneye git beni arama.. ordaki ebeler baksın beni hastane arayacak tarzında bir şey bunlarda zaten bi kaç saat ediyoOnlara demesi kolay tabi doğurursunsuyum gelse bile ben bi kaç saate gelirim der kesin
Kız nasıl uyuyosunn, çocuk içerde pestil olacakkkBen şuan bile yuz üstü uyuyabiliyorumMavi070707 aslında koma pozisyonunda uyuyorum desem daha doğru olur
Evet kesinlikle alışkanlıktandır. Dedim ya ben bi iki deniyim dedim vallahi boğulacak gibi hissettim. Ama ne bileyim mideniz rahatsız olmuyor mu boynunuz tutulmuyor muDünyanın en güzel duygusuymuş yüzüstü yatmak ben hep öyle yatıyordum yanialışkanlıkla alakalı olabilir yüzüstü uyuyan zaten hamilelikte benim gibi ağlanıyordur
Naptın canım? Tahlil mi verdin sadece ?Yok cnm terleme halsizlik mide bulantisi bitmedi. Tekrardan gidip kan idrar tahlillerimi alsinlar . Enfeksiyon olsada tehlikeli son haftalar . Doğum sancisi yok cok şükür .
İnce küçük bi yastığım var kasiklarimin asagisindan göğsüme doğru hafif destekleyecek şekilde koyuyorum tam altıma almıyorum vücudumun, bir bacağımida gogsume dogru cekiyorum kisacasi iste tam koma pozisyonu ve o yüzden rahat oluyo en başından beri böyle alistirdimNasıl ya ben yüzüstü denediğimde boğuluyorum anında tekme tokat dalıyor zaten oğlan imkanı yok 1 dk bile duramıyorum
Antalya da kreşler pahalı bacım ben en iyisi boğazımı tutup rabbime sığınayımKız benim eşimde 4 kilo doğmuş, bu iş genetikse afedersin ben b.ku yedimmbiz muhtemelen haftaya 3.500 oluruz. Doğuma kadar ne olur ayy düşünemiyorum
Muhtemelen enfeksiyon canım seninkisi..tahlil yaparlar bu sefer inşallah...Kizlar tekrardan hastaneye gidiyorum
Hayırlara vesile olsun inşallah...bana da bu gece doğurabilirsin gibi geliyor...Kızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
Sizin iyi yine benim 31 de 1248 gram çıktı,kilomuz düşük bakalım inşallah toparlar..2500 görürsem bile çok mutlu olucamm..Aynen canım sağlıklı olsun önemli olan bu. Ama yine de bana kilosu normal geldi. Kendi doktoruna gidince de yazar mısın canım bakalım o ne diyecek bu konuda.
Onu demez ya kanamam var deyince bile geldi işin şakası bu da gelmezse zaten olay çıkar yaniKesin hatta bana şey dedi önceki hastaneye git beni arama.. ordaki ebeler baksın beni hastane arayacak tarzında bir şey bunlarda zaten bi kaç saat ediyo
Kız nasıl uyuyosunn, çocuk içerde pestil olacakkkben yan yatarken bile karnıma azıcık yük bindirsem hemen korkup hafif dönüyorum çocuğu ezdim ya da rahatsız ettim diyee
Evet kesinlikle alışkanlıktandır. Dedim ya ben bi iki deniyim dedim vallahi boğulacak gibi hissettim. Ama ne bileyim mideniz rahatsız olmuyor mu boynunuz tutulmuyor muşimdi buna da yoo gayet rahat diceksiniz muhtemelen
Bana dedi işte doğum başlayınca sizi ariyim mi dedim önce hastaneye git hastane beni arayacak tarzında.konustuOnu demez ya kanamam var deyince bile geldi işin şakası bu da gelmezse zaten olay çıkar yani
Aynen öyle yoo gayet rahatKız nasıl uyuyosunn, çocuk içerde pestil olacakkkben yan yatarken bile karnıma azıcık yük bindirsem hemen korkup hafif dönüyorum çocuğu ezdim ya da rahatsız ettim diyee
Evet kesinlikle alışkanlıktandır. Dedim ya ben bi iki deniyim dedim vallahi boğulacak gibi hissettim. Ama ne bileyim mideniz rahatsız olmuyor mu boynunuz tutulmuyor muşimdi buna da yoo gayet rahat diceksiniz muhtemelen
Benim eşim yüzüstü uyuyor her kalkıp gördüğümde sinirim bozuluyor ayağını dürtüyorum uyansın pozisyon değiştirsin diyeAllahtan eşim yüzüstü yatmıyor yoksa uyurken bogabilirim onuayyy bebiş kaburgalarımı kıracak sanki noluyor buna anlamadım
Canım tahlil verdim .nstye bidaha bağladi . Nst de bişey çikmadi . Crp 6 cikti oda yüksek değer değil dedi. İdrar tahlillerim temizdi. wbc 11.36 ydi . Yani değerlerim kötü değil . Bu kadar beni halsiz yapan ne bilmiyorum . Konuşacak takatim yok . Ter basiyor .aama doğum sancisi yokNaptın canım? Tahlil mi verdin sadece ?
İmkanı yok sen çok iyi alışmışsın ben gerçekten oturur gibi uyuyorum çoğu zamanİnce küçük bi yastığım var kasiklarimin asagisindan göğsüme doğru hafif destekleyecek şekilde koyuyorum tam altıma almıyorum vücudumun, bir bacağımida gogsume dogru cekiyorum kisacasi iste tam koma pozisyonu ve o yüzden rahat oluyo en başından beri böyle alistirdim
Ben direk ararım valla gelsin dünya para alıyor ebeyle tanış çıktık zaten benim açımdan iyi oldu ama doktorumu da isterim yaniBana dedi işte doğum başlayınca sizi ariyim mi dedim önce hastaneye git hastane beni arayacak tarzında.konustuama kanama ciddi bisi benim doğum kanama ile başlasa hastaneyi bırak doktoru evinden alıp bile giderim hastaneye
Seninki için ne dedi doktor canım Kilosu için? belli bi sebebi varmıymışMuhtemelen enfeksiyon canım seninkisi..tahlil yaparlar bu sefer inşallah...
Hayırlara vesile olsun inşallah...bana da bu gece doğurabilirsin gibi geliyor...
Sizin iyi yine benim 31 de 1248 gram çıktı,kilomuz düşük bakalım inşallah toparlar..2500 görürsem bile çok mutlu olucamm..
Ahahah cok ilginç geliyo bana, bende tam tersi ya sırt üstü ya da yan yatarım başka türlü olmuyor. Sen yine iyi gebelikte ara vermişsin yüz üstü yatmaya. Cesursavasci çocuğu pestil etmiş içerde bi de diyorki çocuğu öyle alıştırdımAynen öyle yoo gayet rahatben yan yada sırt üstü yatınca cezalı gibi hissediyorum eziyet gibi
Ebeler iyi gorunuyor ama hangisi denk gelecek acaba.. haklısın doğum parası değişti mi acabaBen direk ararım valla gelsin dünya para alıyor ebeyle tanış çıktık zaten benim açımdan iyi oldu ama doktorumu da isterim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?