2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben şuan bile yuz üstü uyuyabiliyorum Mavi070707 aslında koma pozisyonunda uyuyorum desem daha doğru olur
Kız nasıl uyuyosunn, çocuk içerde pestil olacakkk ben yan yatarken bile karnıma azıcık yük bindirsem hemen korkup hafif dönüyorum çocuğu ezdim ya da rahatsız ettim diyee
Dünyanın en güzel duygusuymuş yüzüstü yatmak ben hep öyle yatıyordum yani alışkanlıkla alakalı olabilir yüzüstü uyuyan zaten hamilelikte benim gibi ağlanıyordur
Evet kesinlikle alışkanlıktandır. Dedim ya ben bi iki deniyim dedim vallahi boğulacak gibi hissettim. Ama ne bileyim mideniz rahatsız olmuyor mu boynunuz tutulmuyor mu şimdi buna da yoo gayet rahat diceksiniz muhtemelen

Nasıl ya ben yüzüstü denediğimde boğuluyorum anında tekme tokat dalıyor zaten oğlan imkanı yok 1 dk bile duramıyorum
İnce küçük bi yastığım var kasiklarimin asagisindan göğsüme doğru hafif destekleyecek şekilde koyuyorum tam altıma almıyorum vücudumun, bir bacağımida gogsume dogru cekiyorum kisacasi iste tam koma pozisyonu ve o yüzden rahat oluyo en başından beri böyle alistirdim

Kizlar tekrardan hastaneye gidiyorum
Muhtemelen enfeksiyon canım seninkisi..tahlil yaparlar bu sefer inşallah...
Hayırlara vesile olsun inşallah...bana da bu gece doğurabilirsin gibi geliyor...
Aynen canım sağlıklı olsun önemli olan bu. Ama yine de bana kilosu normal geldi. Kendi doktoruna gidince de yazar mısın canım bakalım o ne diyecek bu konuda.
Sizin iyi yine benim 31 de 1248 gram çıktı,kilomuz düşük bakalım inşallah toparlar..2500 görürsem bile çok mutlu olucamm..

bisi olmuyo belki ama bebeğin duruş pozisyonundan da kaynaklaniyor olabilir veya en başından beri öyle alistirdim ondandır

Onu demez ya kanamam var deyince bile geldi işin şakası bu da gelmezse zaten olay çıkar yani
Bana dedi işte doğum başlayınca sizi ariyim mi dedim önce hastaneye git hastane beni arayacak tarzında.konustu ama kanama ciddi bisi benim doğum kanama ile başlasa hastaneyi bırak doktoru evinden alıp bile giderim hastaneye

Aynen öyle yoo gayet rahat ben yan yada sırt üstü yatınca cezalı gibi hissediyorum eziyet gibi

Naptın canım? Tahlil mi verdin sadece ?
Canım tahlil verdim .nstye bidaha bağladi . Nst de bişey çikmadi . Crp 6 cikti oda yüksek değer değil dedi. İdrar tahlillerim temizdi. wbc 11.36 ydi . Yani değerlerim kötü değil . Bu kadar beni halsiz yapan ne bilmiyorum . Konuşacak takatim yok . Ter basiyor .aama doğum sancisi yok

İmkanı yok sen çok iyi alışmışsın ben gerçekten oturur gibi uyuyorum çoğu zaman yaşlılar gibi oldum iyice

Ben direk ararım valla gelsin dünya para alıyor ebeyle tanış çıktık zaten benim açımdan iyi oldu ama doktorumu da isterim yani

Seninki için ne dedi doktor canım Kilosu için? belli bi sebebi varmıymış

Aynen öyle yoo gayet rahat ben yan yada sırt üstü yatınca cezalı gibi hissediyorum eziyet gibi
Ahahah cok ilginç geliyo bana, bende tam tersi ya sırt üstü ya da yan yatarım başka türlü olmuyor. Sen yine iyi gebelikte ara vermişsin yüz üstü yatmaya. Cesursavasci çocuğu pestil etmiş içerde bi de diyorki çocuğu öyle alıştırdım başka şansı kalmış mı ki garibanın dadafdafaffas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…