2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla bebiş 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu 46 cm artık sona geldiğimi hissediyorum bedenen bu kadar ağrı doğum alıştırması gibi ayağımı atıyorum ama titreyerek 40 haftayı beklemez yani bu tosun
Kız tosun deme bizimkilerin hakkına girme cesursavasci

Dikine yatıyorum 3 yastık yetmiyor ağrı desen cabası çıksınlar artıkta en azından 2 saat yüz üstü uyuyalım çok özledim yastığa sarılıp yüzüstü uyumayı
Konudan bağımsız, yüzüstü nasıl yatıyonuz bacım. Bi defa denemiştim boğulacak gibi hissettim çok kötü oldum ben ahahahah

Sen biliyorsun olacakları kaçar tabi perilerin dünden beri misafilerle uğraştın ettin. Hem yoruldun hemde enfeksiyon olabilir canım sabah bize de haber ver
Ahh bilmem mi bir tane ahlaksız büyüttüm veririm canım gecede olsa arabada gidene kadar yazıveririm iyi olırsam zaten sabah gidecem söylerim artık bakim ne dicek gelmezse yarın bana gün vermesi lazım

Benim içinde aynı yüzüstü uyuyan birini görünce sinirim bozuluyor neyse ki azıcık kaldı ya sabır hayırlısıyla alalım kucağımıza minikleri

Aynen canım sağlıklı olsun önemli olan bu. Ama yine de bana kilosu normal geldi. Kendi doktoruna gidince de yazar mısın canım bakalım o ne diyecek bu konuda.

Benim içinde aynı yüzüstü uyuyan birini görünce sinirim bozuluyor neyse ki azıcık kaldı ya sabır hayırlısıyla alalım kucağımıza minikleri
Allahtan eşim yüzüstü yatmıyor yoksa uyurken bogabilirim onu ayyy bebiş kaburgalarımı kıracak sanki noluyor buna anlamadım

Kız biz istedikçe doguramiyoz baksana P Pembepilates bizim dışımızda herkes doğuruyor melegim can büyük ihtimalle dogurur
Biz senle 40 ı görürsek şaşmam
Kakası için erken degil mi canım idrarımda sorun var sanki magnezyum içtim bakim geçee inşallah yalancı sancılar diye tahmin ediyorum
kız niye magnezyum içiyon bırak gelsin
Sayınız artıyor ama önce başkaları doğuruyor meleğimden bi atak geliyor sanki ama ondan şüpheleniyorum kocişiyle bi takım planları vardı en son o mu tetikledi ki naptı
Hain planlar
Dogurma perilerim gitti nedense yaaa iş ciddiye binince uykusuz geceler geldi aklıma gerçi şimdide uyuyamıyorum ama
kız bu doğurma perileri nerde kız hiç uğramıyor bizim buralara

Kız tosun deme bizimkilerin hakkına girme cesursavasci
Doktorum sağolsun bende bebekte sülalede tosun olarak anılıyoruz yeme bak doğuramayacaksın diyor gittiğimde iki buçuk ölçtü doğuma kadar her hafta 200-250 alır dedi hemen kreş araştırmasına başladık bizde bu kiloda doğan çocuk yok çünkü ben 3200 kardeşlerimde aynı babası da aynı civarda max 3500 a gönlüm razı üstü nasıl çıkar bilmiyorum

Biz senle 40 ı görürsek şaşmam

kız niye magnezyum içiyon bırak gelsin

Hain planlar

kız bu doğurma perileri nerde kız hiç uğramıyor bizim buralara
Ay içtim ya ne bilim bi tarafım sanki 37 haftayı bitirsin diyor ikinciyide bu haftada dogurdum ne bilim kafam allah bullak oldu heycan bastı birden

Ben iste 35te gittim ya asistanı direkt nstye aldı.. sonra doktora sordum ne zaman dogururum diye belki yarın bile dogurabilirsin belli olmaz.dedi dediğin gibi çok.rahat ama belirtisizlik beni çok yoruyor

Ahh bilmem mi bir tane ahlaksız büyüttüm veririm canım gecede olsa arabada gidene kadar yazıveririm iyi olırsam zaten sabah gidecem söylerim artık bakim ne dicek gelmezse yarın bana gün vermesi lazım
Oo her türlü yakınsın doğuma o zaman canım hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin

Konudan bağımsız, yüzüstü nasıl yatıyonuz bacım. Bi defa denemiştim boğulacak gibi hissettim çok kötü oldum ben ahahahah
Dünyanın en güzel duygusuymuş yüzüstü yatmak ben hep öyle yatıyordum yani alışkanlıkla alakalı olabilir yüzüstü uyuyan zaten hamilelikte benim gibi ağlanıyordur

Ben iste 35te gittim ya asistanı direkt nstye aldı.. sonra doktora sordum ne zaman dogururum diye belki yarın bile dogurabilirsin belli olmaz.dedi dediğin gibi çok.rahat ama belirtisizlik beni çok yoruyor
Onlara demesi kolay tabi doğurursun suyum gelse bile ben bi kaç saate gelirim der kesin

Dünyanın en güzel duygusuymuş yüzüstü yatmak ben hep öyle yatıyordum yani alışkanlıkla alakalı olabilir yüzüstü uyuyan zaten hamilelikte benim gibi ağlanıyordur
Ben ikinci bebekte popomu havaya dikip uyumuştum bir gün o bile biraz motive etmişti ne akılsa

Kız benim eşimde 4 kilo doğmuş, bu iş genetikse afedersin ben b.ku yedimm biz muhtemelen haftaya 3.500 oluruz. Doğuma kadar ne olur ayy düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…