- 25 Mayıs 2023
- 4.501
- 8.341
- 88
Ciddi ciddi planım bu şekildeydiMaşallahO zaman hiç durma yarında yatak odası diğer gün mutfağı çıkar aradan
Kız tosun deme bizimkilerin hakkına girmeValla bebiş 2 hafta önce 2 buçuk kiloydu 46 cm artık sona geldiğimi hissediyorum bedenen bu kadar ağrı doğum alıştırması gibiayağımı atıyorum ama titreyerek 40 haftayı beklemez yani bu tosun
Sen biliyorsun olacakları kaçar tabi perilerinDogurma perilerim gitti nedense yaaa iş ciddiye binince uykusuz geceler geldi aklıma gerçi şimdide uyuyamıyorum ama
Konudan bağımsız, yüzüstü nasıl yatıyonuz bacım. Bi defa denemiştim boğulacak gibi hissettim çok kötü oldum ben ahahahahDikine yatıyorum 3 yastık yetmiyor ağrı desen cabası çıksınlar artıkta en azından 2 saat yüz üstü uyuyalım çok özledim yastığa sarılıp yüzüstü uyumayı
Ahh bilmem mi bir tane ahlaksız büyüttümSen biliyorsun olacakları kaçar tabi perilerindünden beri misafilerle uğraştın ettin. Hem yoruldun hemde enfeksiyon olabilir canım sabah bize de haber ver
Benim içinde aynı yüzüstü uyuyan birini görünce sinirim bozuluyorAyy aglıcam valla yüz üstü uyuyalım kelimesinin beni bu kadar duygusallaştıracagı aklıma gelmemişti daha bir ay önce eşime dedim bu gün sen taşı ben yüz üstü yatim diye hep öyle yatarım normaldeşimdi saga dönsem karnım geriliyor sola dönsem geriliyor kalkıp oturuyorum artık
Aynen canım sağlıklı olsun önemli olan bu. Ama yine de bana kilosu normal geldi. Kendi doktoruna gidince de yazar mısın canım bakalım o ne diyecek bu konuda.Bende öyle düşünüyorum aslında ama kan akımında direnç olusmus beslenememıs dedı ona üzüldüm. İnşallah bıraz daha toparlanmıstır.Yoksa kılosunu dert etmıyorum yegenlerımde hep düşük kıloda dogdu. Önemli olan sağlıklı olmaları.
Allahtan eşim yüzüstü yatmıyor yoksa uyurken bogabilirim onuBenim içinde aynı yüzüstü uyuyan birini görünce sinirim bozuluyorneyse ki azıcık kaldı ya sabır hayırlısıyla alalım kucağımıza minikleri
Biz senle 40 ı görürsek şaşmamKız biz istedikçe doguramiyoz baksana P Pembepilates bizim dışımızda herkes doğuruyormelegim can büyük ihtimalle dogurur
kız niye magnezyum içiyon bırak gelsinKakası için erken degil mi canım idrarımda sorun var sanki magnezyum içtim bakim geçee inşallah yalancı sancılar diye tahmin ediyorum
Hain planlarSayınız artıyorama önce başkaları doğuruyor meleğimden bi atak geliyor sanki ama ondan şüpheleniyorum kocişiyle bi takım planları vardı en son o mu tetikledi ki naptı
kız bu doğurma perileri nerde kız hiç uğramıyor bizim buralaraDogurma perilerim gitti nedense yaaa iş ciddiye binince uykusuz geceler geldi aklıma gerçi şimdide uyuyamıyorum ama
Doktorum sağolsun bende bebekte sülalede tosun olarak anılıyoruz yeme bak doğuramayacaksın diyor gittiğimde
Ay içtim ya ne bilim bi tarafım sanki 37 haftayı bitirsin diyor ikinciyide bu haftada dogurdum ne bilim kafam allah bullak oldu heycan bastı birdenBiz senle 40 ı görürsek şaşmam
kız niye magnezyum içiyon bırak gelsin
Hain planlar
kız bu doğurma perileri nerde kız hiç uğramıyor bizim buralara
Benimki de yatmıyor allahtan yoksa kaldırırdım ayıp yaniAllahtan eşim yüzüstü yatmıyor yoksa uyurken bogabilirim onuayyy bebiş kaburgalarımı kıracak sanki noluyor buna anlamadım
Ben iste 35te gittim ya asistanı direkt nstye aldı.. sonra doktora sordum ne zaman dogururum diye belki yarın bile dogurabilirsin belli olmaz.dediValla anlamadığım bir şekilde çok rahat doktorum ne olabilir en fazla doğurursun diyornst ye 36 da girmiş oluyorum millet 33-34 te girdi allahtan sancım yok dedim doktora bu son bekleyiş sonra her hafta gidecekmişiz yani cumartesi den sonra bekliyor bebeği 10 gün de iri sağolsun oğluş o yüzden doğum hazırlıkları hızlandı adaçayı ananas yürüyüş
Yap valla kız hem ev tertemiz olur bu sayede,hem sen enerjini atmış olursun, hem doğumun başlamasına belki etki eder, hem doğum olursa için rahat tertemiz evine gelirsin. Yani nerden bakarsan bak faydalı olacak sanaCiddi ciddi planım bu şekildeydi
Ben şuan bile yuz üstü uyuyabiliyorumKonudan bağımsız, yüzüstü nasıl yatıyonuz bacım. Bi defa denemiştim boğulacak gibi hissettim çok kötü oldum ben ahahahah
Oo her türlü yakınsın doğuma o zaman canımAhh bilmem mi bir tane ahlaksız büyüttümveririm canım gecede olsa arabada gidene kadar yazıveririm iyi olırsam zaten sabah gidecem söylerim artık bakim ne dicek gelmezse yarın bana gün vermesi lazım
Dünyanın en güzel duygusuymuş yüzüstü yatmak ben hep öyle yatıyordum yaniKonudan bağımsız, yüzüstü nasıl yatıyonuz bacım. Bi defa denemiştim boğulacak gibi hissettim çok kötü oldum ben ahahahah
Onlara demesi kolay tabi doğurursunBen iste 35te gittim ya asistanı direkt nstye aldı.. sonra doktora sordum ne zaman dogururum diye belki yarın bile dogurabilirsin belli olmaz.dedidediğin gibi çok.rahat ama belirtisizlik beni çok yoruyor
Ben ikinci bebekte popomu havaya dikip uyumuştum bir gün o bile biraz motive etmişti ne akılsaDünyanın en güzel duygusuymuş yüzüstü yatmak ben hep öyle yatıyordum yanialışkanlıkla alakalı olabilir yüzüstü uyuyan zaten hamilelikte benim gibi ağlanıyordur
Kız benim eşimde 4 kilo doğmuş, bu iş genetikse afedersin ben b.ku yedimmDoktorum sağolsun bende bebekte sülalede tosun olarak anılıyoruz yeme bak doğuramayacaksın diyor gittiğimdeiki buçuk ölçtü doğuma kadar her hafta 200-250 alır dedi hemen kreş araştırmasına başladık bizde bu kiloda doğan çocuk yok çünkü ben 3200 kardeşlerimde aynı babası da aynı civarda max 3500 a gönlüm razı üstü nasıl çıkar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?