Yok ben bu üçlünün perileri paylaştımSana da mı geldi periler
Tansiyonunu günde kaç kere ve ne zaman ölçüyorsun? Benim bir kere aşırı poğaça börek yemekten çıktı 14 e acile gittim her şey normaldi muhtemelen yediklerinden dolayı olmuş takip et dediler o günden sonra sabah akşam takip ettim hep 11-12 civarıydı bir daha yükselmedi. Ama genede bi korku var içimde anlamadan yükselir mi falan diye kendi doktoruma daha gidemedim bayram sebebiyle aklıma takıldı benimdeEvet sağlıklı olsunlar tabi ama aylarca doğru düzgün temizlik yapamadık bu halde tabi. Pis eve getırmeyelım mınıklerımızı☺ Benım kv kp gorumceler ablam eşim hepsı bır oldu bayramda alt üst edıp temızledılee sağolsunlar. Ablamda günlerdir basımda kalıyor yemegımı falan yapıor bu hafta hıc kalkamadım ayağa tansiyon yuzunden yiyip uyudum hep. Yarını iple çekiyoruz haktan hayırlısı inşallah saglıkla kolayca dogururz
öğürürken idrar kaçmıştır büyük ihtimalle canım. Benim öyle oluyorKizlar yarim saattir baya bir bulantim var,bikac defa cikardim. karnim tas gibi.asiri sertlesti.kasildi cok...bi saga toplaniyor bir sola .kasilmami oluyor bunlar.belirti midir?ogururken bide alttan akintim oluyor ama idrar mi su mu nerden anlicam ki
O perileri bize yolladı ama bizde tık yokSana da mı geldi periler
Kremi sürdükten sonra göğüs pedi koyunca hava almıyormuş ve yara oluyomuş sanırım ondan kalkan kullan direk temas olmasın diye dedi arkadaşım yaşayıp görcez bakalımBanada önerdiler ama Lansinoh kullananlar da kremı kullandığın için gerek olmuyo baska bıseye dedıler bende kararsız kaldım.
Ahahah ta kendisiiiEyvah doğum belirtisi kız bunlar
Ha şu akrep Nalan olan komşun
Tansiyon gecen hafta bı anda yükseldi 18 oldu. Hastanede yattım 3 gün sonra zorla cıktım duramadım. Evdekı ölçüm daha yüksek oluyor dıye hastaneye gıttım ılk gunler gunde 2 kere gıttım 2 gundur 1 kere olcturdum bugun hiç gıtmedım yarın druma gideceğim dıye. Bana tansiyon ılacı baslattılar.Tansiyonunu günde kaç kere ve ne zaman ölçüyorsun? Benim bir kere aşırı poğaça börek yemekten çıktı 14 e acile gittim her şey normaldi muhtemelen yediklerinden dolayı olmuş takip et dediler o günden sonra sabah akşam takip ettim hep 11-12 civarıydı bir daha yükselmedi. Ama genede bi korku var içimde anlamadan yükselir mi falan diye kendi doktoruma daha gidemedim bayram sebebiyle aklıma takıldı benimde
Aynen gerek olursa alırız bizdeKremi sürdükten sonra göğüs pedi koyunca hava almıyormuş ve yara oluyomuş sanırım ondan kalkan kullan direk temas olmasın diye dedi arkadaşım yaşayıp görcez bakalım
Ben senin de golden gibi bşr anda suyum geldi demeni bekliyorumO perileri bize yolladı ama bizde tık yok
İnşallah sıkıntı olmaz bebişin bekler canımPembelik hiç yok canım birden aktı iç çamaşırı degiştim yine aktı biraz dinlenim bakim zaten gelecekse yatırmaz hiç sabah 10.30 da kontrolüm var zaten
Maşallah canım ne güzel bi aile dayanışması olmuş. İnsan mutlu oluyor en azından yardım etmek isteyen etrafında olan insanlar var. Benimkiler ne durumdasın diye bile sormuyorlar. Ki benim 10 dk dan fazla yürümem , çok ayakta kalmam, eğilip kalkmam bile yasak. Kanama olursa Allah korusun iş ciddi , hayati tehlike bile söz konusu. Buna rağmen evime gelip süpürge atan bile olmadı. Eşim sağ olsun elinden geleni yapıyor ama o da beceremiyor yalap şalap yapıyo içime sinmiyor. Elden ne gelir işte.. gün alayımda doğum öncesi yüzümü kızartıp ben çağırcam artık birilerini.Evet sağlıklı olsunlar tabi ama aylarca doğru düzgün temizlik yapamadık bu halde tabi. Pis eve getırmeyelım mınıklerımızı☺ Benım kv kp gorumceler ablam eşim hepsı bır oldu bayramda alt üst edıp temızledılee sağolsunlar. Ablamda günlerdir basımda kalıyor yemegımı falan yapıor bu hafta hıc kalkamadım ayağa tansiyon yuzunden yiyip uyudum hep. Yarını iple çekiyoruz haktan hayırlısı inşallah saglıkla kolayca dogururz
Sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah canım. Heyecandan uyuyamaz ki insanUyuyamıyorum ki sanki saatlerce uyumuşum uyanmışım gibi
Amin inşallah canım benimSağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah canım. Heyecandan uyuyamaz ki insan
Ya böyle burda diğer kadınları da okudum çok üzüldüm herkes hazırlık yapıyor doğum sonrasını bile düşünüp misafire ne yedırcez derdındeler. Ben bunları hiç düşünmüyorum bile. Nasıp olursa salı da annem gelecek yanıma beni kımse ayaga kaldırmıyor. Niye diğerleri böyle değil diyorum bende şaşırıyorum yani. Benım aılemın torunuysa dıger insanlarında torunu oluyor hıc mı sevınmıyorlar durumunu merak etmiyorlar. İnsan sorar gelir gider işini gücünü nasıl yapacagını yardımcı olur. Üstelik senin yürümen bile yasakken . Vıcdanları yokmuş ne diyeyim. Salı günü gün verırse doktor durumunda varsa iki yardımcı çağır eve bır gunde yaparlar.Maşallah canım ne güzel bi aile dayanışması olmuş. İnsan mutlu oluyor en azından yardım etmek isteyen etrafında olan insanlar var. Benimkiler ne durumdasın diye bile sormuyorlar. Ki benim 10 dk dan fazla yürümem , çok ayakta kalmam, eğilip kalkmam bile yasak. Kanama olursa Allah korusun iş ciddi , hayati tehlike bile söz konusu. Buna rağmen evime gelip süpürge atan bile olmadı. Eşim sağ olsun elinden geleni yapıyor ama o da beceremiyor yalap şalap yapıyo içime sinmiyor. Elden ne gelir işte.. gün alayımda doğum öncesi yüzümü kızartıp ben çağırcam artık birilerini.
Adaletli anneBen de gurbetteyim ama 2.de memleketimde olursam ona yaparım diye buna da yapıcam az bir şey sadece aileye vermelik diye düşündüm ama hala sipariş vermedim
Her ölçtüğünüzde yüksek mi çıkıyodu sürekli o süreçteTansiyon gecen hafta bı anda yükseldi 18 oldu. Hastanede yattım 3 gün sonra zorla cıktım duramadım. Evdekı ölçüm daha yüksek oluyor dıye hastaneye gıttım ılk gunler gunde 2 kere gıttım 2 gundur 1 kere olcturdum bugun hiç gıtmedım yarın druma gideceğim dıye. Bana tansiyon ılacı baslattılar.
Aynen gerek olursa alırız bizde
Evet ılaca baslamadan once öyle yüksek cıkıyordu 14/15 oluyordu hastandde de oyleydı. Arada ılaca ragmen 14 oluyor 1 haftadır kullanıyorum ilâcı.Her ölçtüğünüzde yüksek mi çıkıyodu sürekli o süreçte
Anladım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzene girerEvet ılaca baslamadan once öyle yüksek cıkıyordu 14/15 oluyordu hastandde de oyleydı. Arada ılaca ragmen 14 oluyor 1 haftadır kullanıyorum ilâcı.
Gebelık tansiyonu dedı dr inşallah kalıcı olmaz teşekkür ederimAnladım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzene girer
İnsan bazen içinden ne cevaplar veriyor da işte yüz yüze bakıyoruz diye susuyorAhahah ta kendisiiiyazacaktım ama belki hatırlamazsın diye yazmamıştım uzak olsun nankör akrep aman amaaaan ne hali varsa görsün. Bi de kalkıp kendi mide bulantısını benim previa totalisimle karşılaştıyordu ilgi manyağıı. Benimkinin ucunda riskli gebelik , anne-bebek hayati tehlikesi söz konusuyken ben konuyu daha ilk açınca işte benimde hep midem bulanıyordu bilmem ne deyip kendini öne atıyordu hatta kahveye çağırmadım diye gönül koyuyordu tamam en zorluk çeken sensin ilgi manyağııı , demediğim için şuan aşırı sinirlendim
Saf saff alttan alışımdaki enayiliğim geliyo aklıma
ay hadi bakalım ben de o anı 4 gözle bekliyorumBen senin de golden gibi bşr anda suyum geldi demeni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?