2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tansiyonunu günde kaç kere ve ne zaman ölçüyorsun? Benim bir kere aşırı poğaça börek yemekten çıktı 14 e acile gittim her şey normaldi muhtemelen yediklerinden dolayı olmuş takip et dediler o günden sonra sabah akşam takip ettim hep 11-12 civarıydı bir daha yükselmedi. Ama genede bi korku var içimde anlamadan yükselir mi falan diye kendi doktoruma daha gidemedim bayram sebebiyle aklıma takıldı benimde

öğürürken idrar kaçmıştır büyük ihtimalle canım. Benim öyle oluyor
Sertleşmeyi takip et bakalım düzenliyse doğum belirtisidir.
Bulantıyı bilemedim üşüttün mü yada dokunacak bişe mi yedin ki?

Banada önerdiler ama Lansinoh kullananlar da kremı kullandığın için gerek olmuyo baska bıseye dedıler bende kararsız kaldım.
Kremi sürdükten sonra göğüs pedi koyunca hava almıyormuş ve yara oluyomuş sanırım ondan kalkan kullan direk temas olmasın diye dedi arkadaşım yaşayıp görcez bakalım

Eyvah doğum belirtisi kız bunlar

Ha şu akrep Nalan olan komşun
Ahahah ta kendisiii yazacaktım ama belki hatırlamazsın diye yazmamıştım uzak olsun nankör akrep aman amaaaan ne hali varsa görsün. Bi de kalkıp kendi mide bulantısını benim previa totalisimle karşılaştıyordu ilgi manyağıı. Benimkinin ucunda riskli gebelik , anne-bebek hayati tehlikesi söz konusuyken ben konuyu daha ilk açınca işte benimde hep midem bulanıyordu bilmem ne deyip kendini öne atıyordu hatta kahveye çağırmadım diye gönül koyuyordu tamam en zorluk çeken sensin ilgi manyağııı , demediğim için şuan aşırı sinirlendim
Saf saff alttan alışımdaki enayiliğim geliyo aklıma

Tansiyon gecen hafta bı anda yükseldi 18 oldu. Hastanede yattım 3 gün sonra zorla cıktım duramadım. Evdekı ölçüm daha yüksek oluyor dıye hastaneye gıttım ılk gunler gunde 2 kere gıttım 2 gundur 1 kere olcturdum bugun hiç gıtmedım yarın druma gideceğim dıye. Bana tansiyon ılacı baslattılar.
Kremi sürdükten sonra göğüs pedi koyunca hava almıyormuş ve yara oluyomuş sanırım ondan kalkan kullan direk temas olmasın diye dedi arkadaşım yaşayıp görcez bakalım
Aynen gerek olursa alırız bizde

Maşallah canım ne güzel bi aile dayanışması olmuş. İnsan mutlu oluyor en azından yardım etmek isteyen etrafında olan insanlar var. Benimkiler ne durumdasın diye bile sormuyorlar. Ki benim 10 dk dan fazla yürümem , çok ayakta kalmam, eğilip kalkmam bile yasak. Kanama olursa Allah korusun iş ciddi , hayati tehlike bile söz konusu. Buna rağmen evime gelip süpürge atan bile olmadı. Eşim sağ olsun elinden geleni yapıyor ama o da beceremiyor yalap şalap yapıyo içime sinmiyor. Elden ne gelir işte.. gün alayımda doğum öncesi yüzümü kızartıp ben çağırcam artık birilerini.

Ya böyle burda diğer kadınları da okudum çok üzüldüm herkes hazırlık yapıyor doğum sonrasını bile düşünüp misafire ne yedırcez derdındeler. Ben bunları hiç düşünmüyorum bile. Nasıp olursa salı da annem gelecek yanıma beni kımse ayaga kaldırmıyor. Niye diğerleri böyle değil diyorum bende şaşırıyorum yani. Benım aılemın torunuysa dıger insanlarında torunu oluyor hıc mı sevınmıyorlar durumunu merak etmiyorlar. İnsan sorar gelir gider işini gücünü nasıl yapacagını yardımcı olur. Üstelik senin yürümen bile yasakken . Vıcdanları yokmuş ne diyeyim. Salı günü gün verırse doktor durumunda varsa iki yardımcı çağır eve bır gunde yaparlar.

Her ölçtüğünüzde yüksek mi çıkıyodu sürekli o süreçte

Kızlar selamlar. En başından beri sessizce takip ediyordum burayı ancak bazen kaçırdığım şeyler oluyor tabii. Şimdi sizlere de sorayım dedim, nst’ye ne zaman başlıyoruz? Yarın 33+0 oluyorum kontrole gideceğim nst’ye girer miyim merak ettim

İnsan bazen içinden ne cevaplar veriyor da işte yüz yüze bakıyoruz diye susuyor
Ben senin de golden gibi bşr anda suyum geldi demeni bekliyorum
ay hadi bakalım ben de o anı 4 gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…