- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Beni bile heyecan bastı seni bi zahmet bassın zaten ay sabah doğuruyor a dostlar bu kadınAyy kızlar beni bir heyecan bastı
kız zaten eşler içeri alınmıyor ki gelse ne gelmese ne olcak adam kapıda beklicekKızlar haftaya nstye randevum var ama eşimin o gün bir toplantısı var. Ailemde memlekete gitti tek olucam yani. Tek başıma olmamda sıkıntı var mı sizce nstdeNasıl bir süreç bilmediğim için danışiym size
ay doğuruyon muKızlarrr 15 dak bir lavabodayım karnım kas katı zor nefes alıyorum 2 defa iç çamaşırı degiştim su gibi sarı gibi yeşil gibi bişe akıyor sildikçe. Belimde sancı var karnıma da yayılıyor 20 dak bir ve dün gece 4 de uyudum bebegin anormal hareket etmesinden dolayı. Sabaha kadar doguma gidersem şaşırmayın şimdiden söyleyim dedim suyum felan gelirse hemen yazamayalirim panikten
iyiyim şükür canım o akıntı hala arada geliyor ciğer geliştirici de yaptırdım. Bugün bi kaç eksik vardı onları aldım yarın valizi hazırlar kapatırım nasipse. Ay evet tam 2 hafta kaldı heyecanlıyım ev temizlenecek halılar yıkamaya verilecek koltukları yıkatcam ama hiç biri umrumda değil son hafta temizletirim diyorum bu hafta gezme hedefim var dibine kadar gezcem inşallah artıkgulumsebebek sen nasıl oldun canım,ne durumdasın şuan? Son dönemlerde aksilikler üstüste geldi senin doğumuna da 2 hafta falan kaldı bu arada
Saol canım bu tablo iyiymiş ordan takip ederim bende.. Perinatolog ta öyle dedi,minyon olabilir dedi ,hatta eşimin bacak boyunu ölçtüBak benim bebiş şuana kadar kilo olarak bu tabloyla hep uyumlu gitti. Boyunu bilmiyorum. İnşallah devamında da böyle olur. Bildiğim kadarıyla 2 hafta kadar geriden gelmesi normal karşılanıyor canım. Tabloya bakınca sanki seninki de 1 bucuk 2 hafta geride kilo olarak. Normal de olabilir sadece minyon bi bebektir. Veya şuan düşük ölçülüp yüksek bile doğabilir.
Doktordan doktora değişiyor canım benimki 35te yapıyor 28 30da baslayanda var bu arada bu zamana kadar yazmadan nasıl dayandinKızlar selamlar. En başından beri sessizce takip ediyordum burayı ancak bazen kaçırdığım şeyler oluyor tabii. Şimdi sizlere de sorayım dedim, nst’ye ne zaman başlıyoruz? Yarın 33+0 oluyorum kontrole gideceğim nst’ye girer miyim merak ettim
Beni bile heyecan bastı seni bi zahmet bassın zaten ay sabah doğuruyor a dostlar bu kadın
kız zaten eşler içeri alınmıyor ki gelse ne gelmese ne olcak adam kapıda beklicek
ay doğuruyon mu
iyiyim şükür canım o akıntı hala arada geliyor ciğer geliştirici de yaptırdım. Bugün bi kaç eksik vardı onları aldım yarın valizi hazırlar kapatırım nasipse. Ay evet tam 2 hafta kaldı heyecanlıyım ev temizlenecek halılar yıkamaya verilecek koltukları yıkatcam ama hiç biri umrumda değil son hafta temizletirim diyorum bu hafta gezme hedefim var dibine kadar gezcem inşallah artık
32. Haftadan sonra nst ye girebilirsin canim genelde doktorlar da 32.den somra isterDoktordan doktora değişiyor canım benimki 35te yapıyor 28 30da baslayanda var bu arada bu zamana kadar yazmadan nasıl dayandin
Var canım 2 kişi dogurduGrupta doguran var mi? Ne zamandir giremedim
Doktora göre değişiyor canım 33+0 da başlatanda var 35+0 da başlatan da varKızlar selamlar. En başından beri sessizce takip ediyordum burayı ancak bazen kaçırdığım şeyler oluyor tabii. Şimdi sizlere de sorayım dedim, nst’ye ne zaman başlıyoruz? Yarın 33+0 oluyorum kontrole gideceğim nst’ye girer miyim merak ettim
dur kız aman az kaldı zaten saatler sayıyoruz artıkStresten evde doğuracam
Açıkçası ilk gebeliğim ve bende de sanırım artık standart olan yok ense kalınlığı yok minik kalp deliği yok üçlü testin riskli gelmesi ve bunlara ek 16. Haftada kanamam olması şu bu derken ben zaman bile nasıl geçti anlamadımDoktordan doktora değişiyor canım benimki 35te yapıyor 28 30da baslayanda var bu arada bu zamana kadar yazmadan nasıl dayandin
Aramıza hosgeldin o zamanAçıkçası ilk gebeliğim ve bende de sanırım artık standart olan yok ense kalınlığı yok minik kalp deliği yok üçlü testin riskli gelmesi ve bunlara ek 16. Haftada kanamam olması şu bu derken ben zaman bile nasıl geçti anlamadımşunu sorsam mı bunu sorsam mı derken en sonunda bu soruyla aranıza giriş yapmış bulunmaktayım
Çok şükür canım psikolojik olarak kızımı gördükçe çok daha iyi oluyorum ağrılarımda kalktıkça gezdikçe illa ki oluyor ama bir süre sonra o da geçiyorNasıl oldun canım
Allah korusun canım az daha beklesin erken daha 37 görse sonrasında korkmayız da ondan önce gelmesinler sen biraz dinlen artık
hoşgeldinnn gel gel araya kaynaşırız hep birliktesat kalp atışını duyduğun hafta cinsiyet filan yazarsan ekleyim listeye canım
canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini toparlandın mı biraz
Ben hiç krem kullanmadım 4.gün artık bugün nasıl ilerleriz bilmiyorum inşallah yara olmaz ama gümüş kapağımdan aşırı memnunumKremi sürdükten sonra göğüs pedi koyunca hava almıyormuş ve yara oluyomuş sanırım ondan kalkan kullan direk temas olmasın diye dedi arkadaşım yaşayıp görcez bakalım
Hoşgeldin iyi yaptın canımAçıkçası ilk gebeliğim ve bende de sanırım artık standart olan yok ense kalınlığı yok minik kalp deliği yok üçlü testin riskli gelmesi ve bunlara ek 16. Haftada kanamam olması şu bu derken ben zaman bile nasıl geçti anlamadımşunu sorsam mı bunu sorsam mı derken en sonunda bu soruyla aranıza giriş yapmış bulunmaktayım
aman canım ağrılar olur geçer sen bakma onlara. Esas psikolojik olarak iyi ol toparlan yeterÇok şükür canım psikolojik olarak kızımı gördükçe çok daha iyi oluyorum ağrılarımda kalktıkça gezdikçe illa ki oluyor ama bir süre sonra o da geçiyor
Bencede bu durum kişiden kişiye değişiyor canım. Bende az kanaması olanlardanım ama çok gelenler de var elbet merak ettim kanama durumun nasıl olacakKızlar maşallah sezaryen olan annelerimizin kanaması az olmuş gördüğüm kadarıyla ama benim trombosit değerlerim düşük kanamam çok olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun..
Daha önce 10 adetten fazla depend kullananda duydum bu vücuttan vücuda değişen bir şey demek ki
ŞanslilardansinizBencede bu durum kişiden kişiye değişiyor canım. Bende az kanaması olanlardanım ama çok gelenler de var elbet merak ettim kanama durumun nasıl olacak
Bu arada niye uyumuyon sen
Kesinlikle canım benim adetim mesela ilk 3 gün çok yoğun sonra azalma 7 gün kesin görür ancak sezeryan sonrası aadece ilk gün yoğunluk yaşadım şuan gece uzun ped kullanıyorumKızlar maşallah sezaryen olan annelerimizin kanaması az olmuş gördüğüm kadarıyla ama benim trombosit değerlerim düşük kanamam çok olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun..
Daha önce 10 adetten fazla depend kullananda duydum bu vücuttan vücuda değişen bir şey demek ki
Çok şükür canım Allaha tevekkül edip hamdettikten sonra insan herşeyi aşıyor Rabbime şükürler olsun tutunacak dalım kızım varHoşgeldin iyi yaptın canımbebişin son durumu nedir yok dimi bu şuan bu bahsettiğin sıkıntılı durumlar
aman canım ağrılar olur geçer sen bakma onlara. Esas psikolojik olarak iyi ol toparlan yeter
Ayy maşallah canımKesinlikle canım benim adetim mesela ilk 3 gün çok yoğun sonra azalma 7 gün kesin görür ancak sezeryan sonrası aadece ilk gün yoğunluk yaşadım şuan gece uzun ped kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?