2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy kızlar beni bir heyecan bastı
Beni bile heyecan bastı seni bi zahmet bassın zaten ay sabah doğuruyor a dostlar bu kadın
kız zaten eşler içeri alınmıyor ki gelse ne gelmese ne olcak adam kapıda beklicek
ay doğuruyon mu
gulumsebebek sen nasıl oldun canım,ne durumdasın şuan? Son dönemlerde aksilikler üstüste geldi senin doğumuna da 2 hafta falan kaldı bu arada
iyiyim şükür canım o akıntı hala arada geliyor ciğer geliştirici de yaptırdım. Bugün bi kaç eksik vardı onları aldım yarın valizi hazırlar kapatırım nasipse. Ay evet tam 2 hafta kaldı heyecanlıyım ev temizlenecek halılar yıkamaya verilecek koltukları yıkatcam ama hiç biri umrumda değil son hafta temizletirim diyorum bu hafta gezme hedefim var dibine kadar gezcem inşallah artık

Saol canım bu tablo iyiymiş ordan takip ederim bende.. Perinatolog ta öyle dedi,minyon olabilir dedi ,hatta eşimin bacak boyunu ölçtü...bide ben burda okudum geç döllenme ve sat ı ileriye alma durumlarını,acaba benimde öyle bişey mi..Öyle olsaydı doktor söylerdi herhalde...bu hafta kontrole gittiğimde sorucam..

Doktordan doktora değişiyor canım benimki 35te yapıyor 28 30da baslayanda var bu arada bu zamana kadar yazmadan nasıl dayandin

Stresten evde doğuracam

Doktora göre değişiyor canım 33+0 da başlatanda var 35+0 da başlatan da var
Stresten evde doğuracam
dur kız aman az kaldı zaten saatler sayıyoruz artık

Doktordan doktora değişiyor canım benimki 35te yapıyor 28 30da baslayanda var bu arada bu zamana kadar yazmadan nasıl dayandin
Açıkçası ilk gebeliğim ve bende de sanırım artık standart olan yok ense kalınlığı yok minik kalp deliği yok üçlü testin riskli gelmesi ve bunlara ek 16. Haftada kanamam olması şu bu derken ben zaman bile nasıl geçti anlamadım şunu sorsam mı bunu sorsam mı derken en sonunda bu soruyla aranıza giriş yapmış bulunmaktayım

Aramıza hosgeldin o zaman

Çok şükür canım psikolojik olarak kızımı gördükçe çok daha iyi oluyorum ağrılarımda kalktıkça gezdikçe illa ki oluyor ama bir süre sonra o da geçiyor

Kremi sürdükten sonra göğüs pedi koyunca hava almıyormuş ve yara oluyomuş sanırım ondan kalkan kullan direk temas olmasın diye dedi arkadaşım yaşayıp görcez bakalım
Ben hiç krem kullanmadım 4.gün artık bugün nasıl ilerleriz bilmiyorum inşallah yara olmaz ama gümüş kapağımdan aşırı memnunum

Kızlar sezeryandan sonra ilk ayağa kalkmak ve ilk idrara çıkmak en zoruydu onun harici bir şekilde minik tolere edilebilir ağrılar oluyor 4.günden bunu diyebilirim idrar yaparken ağrılarınız ayağa kalkıp gezmekten daha yoğun bence benim için acılı yalan yok
Gümüş kapağı iyi ki almışım sütümü sağdıkça onla kapatıp üzerine ped koyuyorum ağrı ya da acı yara vs oluşmaz inşallah şimdilik iyi
Depend kendim almıştım ama hastanede hasta bezi takıldı 2 kere depend ben attım ve sonrası ultra gece pedi kullanıyorum daha iyi oluyor dikişlerin olduğu yeri çok terletti bende adana sıcak diye belki külot ped daha rahat kanamam da pek yok adet gibi geliyor şuan

Kızlar maşallah sezaryen olan annelerimizin kanaması az olmuş gördüğüm kadarıyla ama benim trombosit değerlerim düşük kanamam çok olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun..
Daha önce 10 adetten fazla depend kullananda duydum bu vücuttan vücuda değişen bir şey demek ki

Hoşgeldin iyi yaptın canım bebişin son durumu nedir yok dimi bu şuan bu bahsettiğin sıkıntılı durumlar
Çok şükür canım psikolojik olarak kızımı gördükçe çok daha iyi oluyorum ağrılarımda kalktıkça gezdikçe illa ki oluyor ama bir süre sonra o da geçiyor
aman canım ağrılar olur geçer sen bakma onlara. Esas psikolojik olarak iyi ol toparlan yeter

Bencede bu durum kişiden kişiye değişiyor canım. Bende az kanaması olanlardanım ama çok gelenler de var elbet merak ettim kanama durumun nasıl olacak
Bu arada niye uyumuyon sen

Kesinlikle canım benim adetim mesela ilk 3 gün çok yoğun sonra azalma 7 gün kesin görür ancak sezeryan sonrası aadece ilk gün yoğunluk yaşadım şuan gece uzun ped kullanıyorum

Hoşgeldin iyi yaptın canım bebişin son durumu nedir yok dimi bu şuan bu bahsettiğin sıkıntılı durumlar

aman canım ağrılar olur geçer sen bakma onlara. Esas psikolojik olarak iyi ol toparlan yeter
Çok şükür canım Allaha tevekkül edip hamdettikten sonra insan herşeyi aşıyor Rabbime şükürler olsun tutunacak dalım kızım var

Kesinlikle canım benim adetim mesela ilk 3 gün çok yoğun sonra azalma 7 gün kesin görür ancak sezeryan sonrası aadece ilk gün yoğunluk yaşadım şuan gece uzun ped kullanıyorum
Ayy maşallah canım böyle olması sizin açınızdan daha iyi daha kolay toparlarsiniz ben az surunurum öyle toparlarım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…