2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İri bebek zor oluyor evet yani doğum sürecini uzatıyor ama benim cildim çok hassas canım biraz da ondan oldu. Ben göğüs ucu yarasından da çok çektim mesela, benim kadar yarası olan olmadı hiç çevremde, doktorlar bile şok oluyordu görünce. Genel cerrahide kadın doğumda birkaç doktora gittim sen emzirmeyi bırak dediler pansumana gidiyordum yaralar için.. benim vücudumdan kaynaklı aslında. Komşum ilk doğumda 4 kilo doğurdu ertesi gün evde misafir ağırladı şok olmuştum hiçbi sıkıntı da yaşamamış. Yani beni baz alma kendi vücuduna göre karar ver

Kız tüm bunlara rağmen ben yine normal doğurucam diye niyetliyim deli miyim acaba

Yok kız estagfurullah niye kızalım tabiki en güzeli normal doğum kesinlikle, bir kere fizyolojik tamamen kadının doğasında olan bir şey ama diğeri ameliyat

Valla benim şuanki evimle sağlık ocağı arasında 1 km yol var. Ameliyattan sonra ikinci üçüncü günden kalkıp tek seferde 1 km yürümemizi de istemiyorlardır bence. Kaldı ki istanbuldayım yollar öyle dümdüz değil tepelikli yokuşlu falan o yüzden hastanedeki yetiyorsa oraya kadar gitmem o halimle

1 hafta öncesinde ultrasonda 2900 demiş bir hafta sonra 2850 doğmuş diye hatırlıyorum ki bir haftada en az 250 gr alması lazımdı, baya oynamış gibi geldi bana
Genetik işini sorunca bana da söyler misin annemin ikinci doğumu daha kolay olmuş ama öyle diyor şimdi ama doğumdan sonra yine zordu demez umarım
Senin yaşında daha genç canım bence tekrar düşün dediğim gibi, o kadar perine masajı yaptın annen yapmamıştır onları ondan açılması olmamıştır

Mail adreslerini bul onlara yaz hayatım

Bebeğin ve senin için hakkınızda ne hayırlı ise o olsun canım benim

Aynen yaa benim de eşiminde dişlerinde yok ama bu kızım niye böyle oldu anlamadım ve daha ueni çıktı kalıcı dişleri. Şimdiden siyahlaştı

Bencede sadece çok yürüyüş yapmış her gün yürümüş ama diğer şeyleri hatirlamiyo hee ben doğumdan öncede baktılar sandım goldenda bilemedim şimdi..
Tamam tabiki soylerim

Hakkında hayırlısı canım tabiki bebeğin çok iriyse durum farklı olur 4 kiloya yakın olunca doktorun da belki sezaryan der

Canım seni korkutmayı asla istemiyorum ama bizim senle bebeklerimiz iri maalesef hemen hemen aynılar ve doktor bana dedi ki son hafta bebek daha çok kilo alır dedi, ben başından beri normal istiyordum dedi ama ben bu vebale giremem dedi vebali sen al ben sana bırakıyorum dedi ben normal doğurturum hiç önemli değil benim için ama hiç birleyen garanti veremem dedi, öyle olunca tüyler diken diken oldu tabiki bebeğin normal pelvik çatımızdan geçmesi çok çok daha güzel herşeyin normal olması çok çok daha güzel ama 2.5 kilo doğan bebeğe bile kesi atıyorlar bir şekilde çıkamayabiliyor kaldı ki bizimki erkek ve 3.5 üstü , ben bebeğin vebaline girmem varsın acısını bir hafta çekeyim dikişlerim ağrısın yeter ki o iyi olsun. Ay birde nolur korkutmuş gibi olmayayım arkadaşım bahsetti tanıdıkları doğumda bebek sıkışmış kanalda havasız kalmış ve maalesef engelli doğmuş, ben çok korktum açıkçası . Hakkımızda en hayırlısı olsun bebek için de en hayırlısı olsun eğer bebeğimiz için hayırlısı sezaryense sezaryen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…