2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Demekki erkeklerin hepsi aynı

Geçmiş olsun sizi hatırlıyorum tüp bebek konularından. Zorlu yollardan geçerek sahip olmaya çalışıyoruz. Allah yardımcınız olsun stres yapmamaya çalışın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

OHAAAAAA kız sen yine iyi toparlanmışsın aman Allahım ya nasıl bir insan bu yazıklar olsun ağzından bu kelime nasıl çıktı ya Akıl alır gibi değil

Evet canım benim tanıdığım anlaştığım tek ikizler burcu hatta şaşırdım ben ikizler olmasına ama işte o da psikolojik hasta canım
Allah yardımcısı olsun şifa versin canım. İkizler veya başka burç tamam biri diğerine göre kişilik olarak daha zor olabilir ama olsun artık yeter ki hayırlı evlat olsunlar

Ayy çok zor öylesi bir hastalık Allah şifa versin.
Masumlar apartmanı annenin yanında halt etmiş desene
Ahhahahahaha herkes annemi ona benzetiyordu
Allah yardımcısı olsun şifa versin canım. İkizler veya başka burç tamam biri diğerine göre kişilik olarak daha zor olabilir ama olsun artık yeter ki hayırlı evlat olsunlar
bende öyle dua ediyorum hayırlı evlat olsun vatana millete hayrı dokunsun inşallah

Teşekkür ederim canım bende alim doguma zor nefes olarak girecem yoksa

Alerjin var mıydı

evlenmişsin bir kaç güne bebeğin olacak inşallah hala anneden korkma var hemen evi temizle de sonra laf etmesin ben korkudan anneme vereceğim yatakları bile yıkadım temiz temiz olsun
Hamilelikte alerji oldum canım ama hiç bakmadılar neye alerjim olduguna

Evet hiç geçmedi hamileligim boyunca ama hiç ilaç kullanmadım vermezler diye gitmedimde doktora olmazsa yazdırim saglık ocagına canım sagol

Hamilelikte alerji oldum canım ama hiç bakmadılar neye alerjim olduguna
Alerji polikliniği hamilelere bakmıyormuş duyduğum kadarıyla çok çok dikkat et sakın üşütme havaya aldanıp bıcır bıcır giyinme ben havaya aldanıp açık saçık giyindim belki de ondan üşüttüm

Valla bende çektim kısa kısa şortları kaptım şifayı nane limon felan içiyorum ee senin doguma iki gün kaldı nolacak ertelenecek mi

Maalesef bişe olsun hemen ağlarım. Eşim çok kızar hemen ağlama diye ama elimde değil
Ay tahmin edebiliyorum duygusallıkta yoruyordur ama bende şey var biri karşıma gelip bi sıkıntısını anlatıp ağlarsa oturur onla bir ağlarım ama genel olarak gaddarım çocuktan filan mesela kan alınacak bişey olcak eşim duramaz hep iş bendedir eşimden daha ketümum. Bu arada oda yengeç burcu

Valla bende çektim kısa kısa şortları kaptım şifayı nane limon felan içiyorum ee senin doguma iki gün kaldı nolacak ertelenecek mi
Hiç bilmiyorum canım bugün düne göre daha iyiyim akşama kadar tekrar nane limonlarla iksirler yapayım2 güne geçmezse erteler doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…