Canım benim şöyle oldu annem koltuğu açtı nevresim serdi hastaneden eve geldiğimde uzandım bir yarım saat sonra ha bire tuvalete kalk bebeği emzir derken zaten yatmaya vakit kalmadı inanılmaz gazın olduğu için dakika başı tuvalete gitmen gerekecek
benim doktorum bana dedi sürekli yatma yarım saatte bir kalk yürü sezaryen hastası yatmaz dedi yoksa dikişlerin idrar kesesiyle birleşir o zaman daha riskli dedi sürekli su iç idrara çık dikişlerin yapışmaz dedi ben sürekli su içtim ha bire tuvalet bebek emzirme böyle geçti süreç. Akşam da ben kendi yatağımda uyumak istedim anne yanı beşiğim yatağın yanındaydı eşimle odamızda uyuduk direk bebeği alırken felan zorlandım evet ama öyle dayanılmaz bir ağrı yoktu düşün benim iğneye tahammülüm yoktu ama gayet de herşeyi yaptım bebeğin altını da açtım kaldırdım indirdim hiç sıkıntı etme canım, eğer doktorun iyiyse ameliyatın güzel geçerse yanında da annen varsa süreç çok güzel geçer hiç yatak kurulmasına bile gerek yok canım bende de misafir vardı gelen giden bayağı oldu, umarım senin sürecin de çok güzel geçer canım Allah yardımcımız olsun inşallah ben kafamda çok abartmıştım hiç abartılacak gibi bir süreç değilmiş canım