2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy valla ya bakalım biz ne zaman katılacaz o muhabbetlere

bende merak ettim daha girmedi belkide pazar diye yada hastanede
Hayırlısıyla doğurmuş olsun bugün biriyle konuştum , 4.çocuğu 10 gün gününü geçmiş , 5.tam 40 ında doğmuş ben haftaya pazar doğururum diye umut ediyorum , dua ediyorum ki geçmesin artık gününü
Baksana doğuran kızların 40 ı çıkacak

Kızlaaar anneler günümüz kutlu olsun kimlere ne hediyeler geldi bakalım ben üçün birini aldım
Benim cahillik seviyesi peki, 3 ün biri ne ki diyorum yeni bir takı türü mü ben mi bilmiyorum diye Google ya yazdım, görsellerde nah işareti gördüm kız hani sana tamtur alıyordu herifin kabul etme 3 ün birini tamturdan aşağı yaklaştırma etrafına

Kac gunluk oldu. 3. Haftada anlattigin gibi oluyor.kaka degisiyor.ikinma ve gaz sancilari basliyor hatta gunluk kaka miktari falanda degisiyor.
19. Günümüz canım bugün , ilk günler daha çok kaka yapıyordu ya veya dünden beri gazı olduğu için yapamıyor bana öyle geliyor

Kreşe başlıcaklar biz doğurana kadar kim yazmıştı öyle valla

Pış pış kayıkçı kayıkçının küreği akşama fincan böreği

Kızlar happy kids diye bi uygulama var . Orada bebek uyutucu bölümü var.
Çok güzel sesler var. Pış pış , martılar , kuş sesleri , fön mak , baykuş sesi vb.
İsterseniz birden fazla ses açabiliyorsunuz
Saati bile ayarlayabiliyorsunuz . Mesela 2 saat pışpışla rüzgar sesi çalsın yapabiliyorsunuz.
Bi indirip inceleyin isterseniz.

Aynı anda yazmışız , hâlâ gitirmeyince doğurdun sandım ya biraz merdiven in çık , ikili ikili . Hadi doğuralım bu hafta

Ağrı nasıl ağrı adet olck gibi mi?
Ayy beni merak etmenizi yerim ya gulumsebebek eşim sabah gitmiş anneme ve bana çiçek yaptırmış geldi uyandırdı bi posta ağladım sonra kalktım ben de bir ananın evladıyım diyerek kahvaltı hazırladım annemi çağırdım geri dışarı çıktık lohusa tacı aldım o bile tamam ama benim oğlan gelmiyor ağrı adet olacak gibi evet

Allah allah üzüldüm ya çok aciyordur geçmiş olsun
Allah kimsenin basina vermesin...her gun 'bugun daha az aci belki' diyerek kalkiyorum bir umut..hep daha kotulesmis halde gün kapatiyorum.kizima da kiyamiyorum.acisini en rahat memede atlatiyor.onun cani aciyacagina benimki acisin diye avunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…