Hayırlısıyla doğurmuş olsun bugün biriyle konuştum , 4.çocuğu 10 gün gününü geçmiş , 5.tam 40 ında doğmuş ben haftaya pazar doğururum diye umut ediyorum , dua ediyorum ki geçmesin artık gününü
Baksana doğuran kızların 40 ı çıkacak
Benim cahillik seviyesi peki, 3 ün biri ne ki diyorum yeni bir takı türü mü ben mi bilmiyorum diye Google ya yazdım, görsellerde nah işareti gördüm kız hani sana tamtur alıyordu herifin kabul etme 3 ün birini tamturdan aşağı yaklaştırma etrafına
Hayırlısıyla doğurmuş olsun bugün biriyle konuştum , 4.çocuğu 10 gün gününü geçmiş , 5.tam 40 ında doğmuş ben haftaya pazar doğururum diye umut ediyorum , dua ediyorum ki geçmesin artık gününü
Baksana doğuran kızların 40 ı çıkacak
Biz de beşiğin sallama aparatını taktik artık o rahatlattı biraz uykuya dalamiyordu sallayip pis pis yapıyordum ben uyuyakalinca o uyanıyor. Sabah eşime dedim en son pis pis açar mısın boğazım kurudu artık diye. Açmış ben de bebiş de uyumusuz. Kapattigim an uyandı diyor
Kızlar happy kids diye bi uygulama var . Orada bebek uyutucu bölümü var.
Çok güzel sesler var. Pış pış , martılar , kuş sesleri , fön mak , baykuş sesi vb.
İsterseniz birden fazla ses açabiliyorsunuz
Saati bile ayarlayabiliyorsunuz . Mesela 2 saat pışpışla rüzgar sesi çalsın yapabiliyorsunuz.
Bi indirip inceleyin isterseniz.
Ayy beni merak etmenizi yerim ya gulumsebebek
eşim sabah gitmiş anneme ve bana çiçek yaptırmış geldi uyandırdı bi posta ağladım sonra kalktım ben de bir ananın evladıyım diyerek kahvaltı hazırladım annemi çağırdım geri dışarı çıktık lohusa tacı aldım o bile tamam ama benim oğlan gelmiyor ağrı adet olacak gibi evet
Allah kimsenin basina vermesin...her gun 'bugun daha az aci belki' diyerek kalkiyorum bir umut..hep daha kotulesmis halde gün kapatiyorum.kizima da kiyamiyorum.acisini en rahat memede atlatiyor.onun cani aciyacagina benimki acisin diye avunuyorum.