- 4 Mayıs 2021
- 9.497
- 12.519
- 198
HahahaKoca gibi koca maşallahben termal otele gidelim desem benim öküz gel ben seni ısıtim der osurur
evlenmeden önce nasıl romantikti of ya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaKoca gibi koca maşallahben termal otele gidelim desem benim öküz gel ben seni ısıtim der osurur
evlenmeden önce nasıl romantikti of ya
![]()
Silikonsuz da hep ağzının kenarından akıyor ya her türlü benim sütler boşa gidiyor15. günde çağırdı tekrar aslında dün 7 gün kontrolü vardı unuttum sormayı. İnşallah bir sorun yoktur.
Oh ne güzel rahatlamışsındır. Ben de işte banyoda duş aldım diye seviniyorumresmen 7 gün yıkanmadım korktum dün kontrolde doktor dikişlerin iyileşmiş deyince yıkandım dünya varmış
Aktif emiyor benimki ama arada uyukluyor memede o zaman dürtüyorum
Evet biriktiriyor canım benimki de hatta tıkanıyor sürekli beni de korkutuyor hık hık diye sesler çıkarıp zor yutuyor. Silikondan ağzına az tazyikli geliyordur ondan birikiyordur süt, şimdi silikonsuz daha iyi çekiyordur bebişin bence normal
Silikondan dolayı zaten ben de bebiş de islaniyordukDaha durrr kıyafetlerin süt olacak hep bebek emerken bebekte süt olacakbebek biraz ağzında biriktiriyo tam hepsini bir anda yada aynı anda yutamiyor agzindan fazlasını boşaltıyor benim.mendilde dayanmıyor bazen koysamda ağzının altına
Yürüyüşten gelince yıka bence canımKızlar burda hava bayağı güzel ısındı. Bebeği duş aldıracağım mahvoldu her yeri çiş olmuş. Eşimle dışarı yürüyüşe çokalım dedik de, sizce duş alıp mı çıkalım yoksa yürüyüşten gelince mi bebeği yıkayalım?golden-snitch
gulumsebebek
Benim çok sütüm olmadıgı için ikisinide veriyorum canım doymuyor arkasına mama veriyorummKızlar bebişleri emzirirken göğüsleri nasıl ayarlıyorsunuz? Benimki bir seferde tek meme emiyor genelde o zaman bi sağ bi sol yapıyorum ama iki meme emince bir dahakine hangisinden devam edicem?golden-snitch
gulumsebebek
melegim can P Pembepilates
cesursavasci
Aç kalıyor canım çabuk uyanıyorsa hep aranır zaten mama ile destekle doyarsa güzel uyurKızlar sütüm baya azaldı sanırım yaiki gündür farkındaydım zaten bugün bi uyuyamadı çocuğum. Emziriyorum yatırıyorum 5dk sonra ağlıyor emzik veriyorum aç gibi saldırıyor tekrar emziriyorum sonrası yine aynı. Eşime lohusa şerbeti aldırcam akşam getirir. şimdi incir ceviz filan yiyorum. Mama yaptım tekrar ağlarsa vercem bakalım ozaman ne olcak.
![]()
Çok az kaldı seninde inşaAllah ansızın gelecekBütün belirtiler geri kaçtı canım yasabah 10 a kadar uyumuşum düşün
arada gelen sancılar eskiye göre daha şiddetli ama devamı yok . Kaç gündür durmadan da yapmur yapıyor dışarıya çıkamadım. Şimdi gidip biraz yürüyeyim
Sen nasılsın ? Dikişin oldu mu ?
Emzirip yatıyorum 5 dk sonra ağlıyor uyanıyor en son yine emzirdim buraya yazdığımda mama yaptım ama uyanmadı bu sefer. 2-3 kez aynı memeyi verdim ondan mı acaba boştu meme de doymadı mı sonuncuda diğer memeyi verdim çünkü. Ama yine de sütüm azaldı bişeyler yapmam lazım.Aç kalıyor canım çabuk uyanıyorsa hep aranır zaten mama ile destekle doyarsa güzel uyur
Lohusa şerbeti kesin iç canım birde besin değerini arttır sütünün incir hurma vsEmzirip yatıyorum 5 dk sonra ağlıyor uyanıyor en son yine emzirdim buraya yazdığımda mama yaptım ama uyanmadı bu sefer. 2-3 kez aynı memeyi verdim ondan mı acaba boştu meme de doymadı mı sonuncuda diğer memeyi verdim çünkü. Ama yine de sütüm azaldı bişeyler yapmam lazım.
Normali sezeryanı yok hepsi doğumSızıryan bile olsa doğurduk kız![]()
İnşallah daha fazla bekletmeden gelsin deÇok az kaldı seninde inşaAllah ansızın gelecek
Ben iyiyim elhamdulillah dikiş yok canım
Evet ya dikişsiz baya fark ediyor dikişliye göre.İnşallah daha fazla bekletmeden gelsin dedikiş olmaması çok iyi oluyor
inşallah sarılık riskide gider oğlusunun , rahat edersiniz .
Hey maşallah bızede yolla bıraz bu formüllerdenKızlar doktorum bebeğime diyet verdi fjdjsjdjjdhdhe 15 günlük bebeğe diyet o da çok kilo aldigi için jsdjdjdjd
Son sütü emzirmeyi unutmayın tek formülü bu birde ekstradan lohusa şerbeti ve incir ceviz yiyiyorumHey maşallah bızede yolla bıraz bu formüllerden
Emzirip yatıyorum 5 dk sonra ağlıyor uyanıyor en son yine emzirdim buraya yazdığımda mama yaptım ama uyanmadı bu sefer. 2-3 kez aynı memeyi verdim ondan mı acaba boştu meme de doymadı mı sonuncuda diğer memeyi verdim çünkü. Ama yine de sütüm azaldı bişeyler yapmam lazım.
Bende çabalıyorum canım çogalsın diye ama çok az mamayı iyice çogalttım doymayınca uyumuyor aglıyorEmzirip yatıyorum 5 dk sonra ağlıyor uyanıyor en son yine emzirdim buraya yazdığımda mama yaptım ama uyanmadı bu sefer. 2-3 kez aynı memeyi verdim ondan mı acaba boştu meme de doymadı mı sonuncuda diğer memeyi verdim çünkü. Ama yine de sütüm azaldı bişeyler yapmam lazım.
Niye temizliyorsun ki canım burnu mu tıkalıKizlarrr ben bu bebeğin burnunu temizlemeye çok korkuyorum o serum fizyolojik ben 10 damla bir burna sıkana kadar bir sürü zaman geçer yahadi sıktım diyelim çocuğun can çekişir gibi halini görünce içim kötü olur
Evet canım hırliyo bir baktım burnuna ikisinde de küçük sümük var alabilsem alcam da üste yapışıp kurumuş geride biraz çocuğun nefes almasini zorluyorNiye temizliyorsun ki canım burnu mu tıkalı