- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Bende aynıyım bendeHoşbuldum canımgirip bakıyorum ama uyku sersemliğiyle yazamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynıyım bendeHoşbuldum canımgirip bakıyorum ama uyku sersemliğiyle yazamıyorum
Ben uykudan uyanip esime kulagimdan süt akiyor mu bi baksana demistimSinirlerim bozuldu çok komik gerçekten ama yaşamayan anlamaz seni o kadar iyi anlıyorum ki ne zaman düzelir bu durum![]()
Bir meme emerken yapışırlar, iki alt değiştirirken. ben eşimle de şimdiden konuştum inaillah o disiplin devam ederse kimsenin yanında açmak istemiyorum altını da memeyi deMilletinde meme görme merakı beni benden alıyor ben hep emzirmeye yatak odasına götürdüm kaynanamin gelmesine de izin vermedim çok zoruna gitmiş sanırım ama napiyim
Valla merak edip googlede baktım öyle yazıyordu canım bazı mamalar yeşil kakaya sebep olabilir diye. İnşallah yarına normale dönmüş olur.Evet günde bir kez mama veriyorum canım 30 cc kadar ondan mı oluyor dersin? Doktor kesin mamayı dedi dün artık dün gece son kez verdim bundan sonra takip edeyim bakalım.
Ay duş almamak çok kötüydü neyse ki hava soğuktu öyle aman aman terlemedim ev de soğuk olunca cesaret edemedim hem üşütürüm hem dikişlere zarar gelir diye. Neyse rahatladım valla. Ben de annemler varken bol bol duş alayım o zamanmasaja benim de çok ihtiyacım var
![]()
Dün kaç çıktı sarılığı canım baktırdın mı üçüncü gündü galiba dimi? İnşallah sorunsuz atlatırsın eltinin yaptığı bişeyden bahsediyodun yaptın mı onu sarılık içinAyy bnde şu sarılık riskini atlatsaydık rahatlıcamkan uyuşmazlığı olduğu için 2kat daha riskli sarılığı
Hey maşallah bee bu zayıflıkla 4 kiloya değen bebek doğurdun bide üstüne bebeğe diyet aldırdınKızlar doktorum bebeğime diyet verdi fjdjsjdjjdhdhe 15 günlük bebeğe diyet o da çok kilo aldigi için jsdjdjdjd
Ben uykudan uyanip esime kulagimdan süt akiyor mu bi baksana demistimve ilk on gun surekli kalkip yatagin icinde bebegi ariyordum bulamiyorum diye cildiriyordum geri besige bakiyordum orda diye rahatliyordum hic merak etme cogumuz halisunasyon goruyoruz bence
![]()
Bütün belirtiler geri kaçtı canım ya
Koca gibi koca maşallahKızlar dün sabrımında tahammülümün de son haddesindeydim dön dolaş ağla modu. Hava alalım diye dışarı çıktık çok ani kararla termal otele götürdü eşim. üst baş bile yoktu yanımızda. Çocukları eşime bırakıp gidip masaj yaptırdım oğlanı uyutup kızın eline telefon verdik (telefon verme olayı ilk defa oluyor çocuk bile şaşırdı) şansımıza hava da güzeldi havuz başında oturduk kahve muhabbet sohbet. Gece yine berbattı kızımın uykusu geldi o uyurken öbürü ağlıyor uyandırıyor gaz damlası da yanımızda yok filan ama inanın hiç koymadı bana. Nasıl iyi geldi anlatamam sadece bir gece kaldık şimdi eve geldik ama o bile yetti inanın. Sabrı sonda olan ve gerçekten kötü hisseden annelere tavsiyemdir tek çocukla iş daha kolay olur bu arada. Emzirin verin babasına gidin masajınızı yaptırın rahatlayın oturun bi kahve için ev dışında biyerde olmak kalmak gerçekten bi nefes aldırıyor insana
Ben 2 gün önce yatarken aniden kalkıp eşime sen kimsin demişimBen uykudan uyanip esime kulagimdan süt akiyor mu bi baksana demistimve ilk on gun surekli kalkip yatagin icinde bebegi ariyordum bulamiyorum diye cildiriyordum geri besige bakiyordum orda diye rahatliyordum hic merak etme cogumuz halisunasyon goruyoruz bence
![]()
Ben yatak odasına gittim çocuk ağlamıyor bak kv ilk geldiği dakika yatak odasına geldi çocuğun pipisine baktı gitti şok oldum içimden dedim ki ne pipi görme meraklisiymissin.. sonra bir gün 1 saatliğine emanet ettim çocuk altına yapmış sanırım altını değiştirmiş falan çok meraklılar görmeye..Bir meme emerken yapışırlar, iki alt değiştirirken. ben eşimle de şimdiden konuştum inaillah o disiplin devam ederse kimsenin yanında açmak istemiyorum altını da memeyi de
Sızıryan bile olsa doğurduk kızVayyy beee doğurduk kızlar şaka gibi![]()
Eli neresindeyse artık doğsunSen normal mi bekliyorsun canım eli kulagındadır merak etme![]()
Böyle kocasını unutmayan da ne bileyimBen 2 gün önce yatarken aniden kalkıp eşime sen kimsin demişimlohusa psikolojisi gerçekten çok kötü
cesursavasci korkma cesurum hepimiz öyleyiz
![]()
Yürüyüşten gelince yıkayın canım.. Ben bile duşa disardan gelince giriyorum yoksa hasta olabiliyorum riske atmaKızlar burda hava bayağı güzel ısındı. Bebeği duş aldıracağım mahvoldu her yeri çiş olmuş. Eşimle dışarı yürüyüşe çokalım dedik de, sizce duş alıp mı çıkalım yoksa yürüyüşten gelince mi bebeği yıkayalım?golden-snitch
gulumsebebek
Canım sen zaten Mayıs sonuydun normal seninNiye böyle dedin şimdikızlar erken doğar dedik 40ı bekleyecek herhalde ne açılma var ne bir şey
![]()
Gelince yıka yatır bence canım hem açık alan bitki tozları vs gider üstünden hem vücudu rahatlar güzel uyur evde de keyif yapmaya devam edersinKızlar burda hava bayağı güzel ısındı. Bebeği duş aldıracağım mahvoldu her yeri çiş olmuş. Eşimle dışarı yürüyüşe çokalım dedik de, sizce duş alıp mı çıkalım yoksa yürüyüşten gelince mi bebeği yıkayalım?golden-snitch
gulumsebebek
Valla 3. Hafta artık alışmıştım bebeğe sanırım ilk 2 haftaydi sıkıntıSinirlerim bozuldu çok komik gerçekten ama yaşamayan anlamaz seni o kadar iyi anlıyorum ki ne zaman düzelir bu durum![]()