- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Aa evet mantıklı, emzik veriyorum ama ağzından atıyordu emmek istemiyordu sütle deneyeyim bir de20 dkdan sonra emzige sutunden sür emzik ver
Doktorlar doğru söylüyor demek canım ben de öyle yapayım o zaman boş yere memede tutmaya gerek yokBenimde öyleydi canım bıraksam 40 dakika emiyordu bende yiyor diyip kıyamıyordum. Sonra doktora gittiğimizde kilosu çok düşmüştü. Doktora dedim 40 dakika bile emdiği oluyor diye doktorda seni emzik olarak kullanıyor o kadar süre emmez dedi. Ben artık 20 dakikadan fazla tutmıyorum memede, memeden sonra da ağzına emzik veriyorum.
Ben cuma doğurdum pazartesi kontrole gittik yani doğduğu gün 0 oluyorDoğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo meselabenim soruların saçmalığı
İnşallah canım iyi olsun bebişlerVardi cnm 10. Gün 15 cikti 3 gün sonra 13 e düştü artik yükselmez dedi
Benimkide kıpkırmızı oluyor kaka yaparken bi sıkıntı mı oluyormuş canımYaa çok geçmiş olsunbizimki de ikiniyor ama Dr kontrol etmedi makati
Bizi 4. Gün çagırdı canım sarılıgı vardı o yüzden 7. Gün tekrar çagırdı 7. Gün gittigimizde 15 gün sonra tekrar gel dedi yani 25 günlük olacak kilo alımına bakacakKızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi
Sarılık riski geçtiyse uyandırma canım 3 saaat uyusun açıkorsa kendi uyanır zaten bana doktor sen uyandırma kendi uyansın dediAnnişler sizde 2 saatte bi uyandırıp doyurmaya calısıyo musunuz?sarılık riskimizde geçmiş ama uyandırmalı mıyım bilmiyorum
Kasılma felan var mı senin günün dolmuş zaten nerdeyse her an gelebilir deKanalda mı bilmiyorum doktorum söylememişti ben de sormadımKasık çok fena ağrıdı ama geçti ,belim ağrımaya başladı şimdi de
Aynen öyleBak bana grubun en hareketsizi bendim ilk doğuran benimhiç belli olmuyor
Z zaynfuruze nin bebisinin makatinda çatlak varmış canım. Dr kontrol etmedi bizde sadece çok gazı var belli dedi damla verdiBenimkide kıpkırmızı oluyor kaka yaparken bi sıkıntı mı oluyormuş canım
Kasılma var gibiydi geçtiKasılma felan var mı senin günün dolmuş zaten nerdeyse her an gelebilir de
İnsan mutlu oluyor demi 10 damla damlatıp sırtına mı vurdun canım youtubedekı gıbı kolay oldu mu bende mı yapayım oyleKardelenzey Canım yaptım burun temizliğini inanamiyorum çocuğun sümük gözükmeyen burnundan kocaman sümük çıktı
Nasıl yani nasıl anladınız ben anlamadım benım kızımda ıkınıyor surekli ama tuh ya geçmiş olsunEwet cnm çok kasılıyordu . Kakasini yaparken kirmizi oluyordu . Şans eseri altini acinca kakasini yapti . Öyle gördükgolden-snitch
40 dakıka mı nasıl yani@gulumsebebek kuzum şimdi en son sağ göğsü 40 dk emzirdim uyudu uyanınca yine sağı mı önce vericem? Yoksa solu mu vericem? Sağı tekrar versem sola geçemeden uyusa solda çok süt birikmez mi? Oturtamadım emzirme işini
Kız zaten bana bakıyo kağıda bakıyo kendimi ben mal gibi hissediyorum sonra basıyo çığlığı; özür diliyorum sonra el kadar sıpadanO yorgunlukta buna vakit ayıran varsa helal olsun
Benimki bitti çok şükür ama biz bayağı uğraştık saatlerce masaj yaptık bebeğin ayaklarını oynattık sırtından gazını çıkardık bol bol da emzirdim ben yorulunca eşim aldı gazını çıkardı devamlı, öyle olunca düzene bindi canımP Pembepilates canım bebisinin kabızlık sorunu bitti mi bittiyse nasıl bitti bizimki bugün katı yapiyo yapamiyo ikinip duruyo amannnn birini halletsem biri basliyo
Hahahahaha alıp memelerini ona fışkırtsaydın, al bak kadın gör bunlar süt mü değil mi kontrol etsin kalite kontrolAyyy bugün annemin işi vardı kvdem geldi sağolsun, afedersin mememe öyle bir bakıyorki süt geliyormu diye yemin ederim bebek memeyi tutmadı resmen. Krize girdi çocuk memeyi istemedi biberonda verdim mecburen. Ayy sinir oluyorum bön bön neye bakıyorsun. Sadece 2miz vardık öbür odaya gitsem ayıp olurdu ama insanda diğer tarafa falan bakar direk mememe bakıyordu çocuğum meme almadı resmen
Tabiki içmen gerekiyor nasıl vermez doktorun belki vermiştir canım veya doğumdan önce kullanıyorsan verme gereksinimde bulunmamıştır; senin kemik gelişimin de çok önemli doğum yaptın vücudundan mineral eksildi depolarından. Benim doktorum 6 ay kullanacaksın dedi hem demiri hem de d vit damlayı, ben de 6 ay niye ilaç kullanayım diye araştırdım zorunda mıyım diye; maalesef zorundayızKızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.
Dam üstünde un elerAay evet bana bunu da demişti birikmiş sütler oglumm güzelce em diyekocaman olmuş memeler
Soruları bize de atabilir misin bizim de aklımızdaki şeyler büyük ihtimalle hepsiKeşke bende o zaman sorsaydım bugün bir anda aklıma geldi iyi ki sormuşum15 madde soru hazırladım adama sorup duruyorum
Ben hamileyken kullandıklarıma devam ediyorum canım hem eve hem kadın Doğum dr öyle demiştiKızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?