2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
20 dkdan sonra emzige sutunden sür emzik ver
Aa evet mantıklı, emzik veriyorum ama ağzından atıyordu emmek istemiyordu sütle deneyeyim bir de
Doktorlar doğru söylüyor demek canım ben de öyle yapayım o zaman boş yere memede tutmaya gerek yok
Doğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo mesela benim soruların saçmalığı
Ben cuma doğurdum pazartesi kontrole gittik yani doğduğu gün 0 oluyor

Bizi 4. Gün çagırdı canım sarılıgı vardı o yüzden 7. Gün tekrar çagırdı 7. Gün gittigimizde 15 gün sonra tekrar gel dedi yani 25 günlük olacak kilo alımına bakacak

Annişler sizde 2 saatte bi uyandırıp doyurmaya calısıyo musunuz?sarılık riskimizde geçmiş ama uyandırmalı mıyım bilmiyorum
Sarılık riski geçtiyse uyandırma canım 3 saaat uyusun açıkorsa kendi uyanır zaten bana doktor sen uyandırma kendi uyansın dedi

Kızlar biz silikon uç konusunda epeyi ilerleme kaydettik dün gün içinde silikon uçla başlayıp sonrasında çektim memeyle devam ettim. Gece çok miz miz olduğu için benim de çok uykum olduğu için silikonu taktım bugün ağlasa da memeyi tutturmaya çalıştım ve başarılı oldum sadece akşam uykuya dalamadi bı tekrar aldım çok ağladı hadi dedim silikon vereyim bir kaç çekti zaten uyudu su an tek sorun emerken acitmasi silikon uç kullanırken başta aciyordu süt kanallarini açıyordu galiba. Sonrasında rahattım acı yoktu. Şimdi memeyi tutturmaya çalışıyorum tutuyor bu sefer elektrikler çarpıyor sanki her çekisinde. Yanlış mı tutturuyorum Dicem ama emiyor da alttan üstten bastırıp kahverengi kısmı veriyorum direkt. Bugün göğsüm acıya acıya emzirdim tekrar krem vs önlem aldım bakalım. İnşallah tamamen kurtuluruz şu silikon uçtan

P Pembepilates canım bebisinin kabızlık sorunu bitti mi bittiyse nasıl bitti bizimki bugün katı yapiyo yapamiyo ikinip duruyo amannnn birini halletsem biri basliyo
Benimki bitti çok şükür ama biz bayağı uğraştık saatlerce masaj yaptık bebeğin ayaklarını oynattık sırtından gazını çıkardık bol bol da emzirdim ben yorulunca eşim aldı gazını çıkardı devamlı, öyle olunca düzene bindi canım

Hahahahaha alıp memelerini ona fışkırtsaydın, al bak kadın gör bunlar süt mü değil mi kontrol etsin kalite kontrol benim etrafımdakiler de öyleler ben artık alıştım ; memeyi görmeyen kalmadı elimden gelse üstüm çıplak emzircem artık utanma da kalmadı bu insanlar yüzünden

Tabiki içmen gerekiyor nasıl vermez doktorun belki vermiştir canım veya doğumdan önce kullanıyorsan verme gereksinimde bulunmamıştır; senin kemik gelişimin de çok önemli doğum yaptın vücudundan mineral eksildi depolarından. Benim doktorum 6 ay kullanacaksın dedi hem demiri hem de d vit damlayı, ben de 6 ay niye ilaç kullanayım diye araştırdım zorunda mıyım diye; maalesef zorundayız

Ben hamileyken kullandıklarıma devam ediyorum canım hem eve hem kadın Doğum dr öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…