2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim de dün kasık ağrım sonra bel ağrım oldu kasılmalarım vardı ama düzenli değildi bi ara 10 dkda bir geldi ama devamı gelmedi gece 11-12 gibi geçti.Gece uyandım kasılma vardı lavaboya gittim sadece büyük tuvaletim geldi ben belki su gelir ya da kasılma sıklaşır diye umuyordum ama yok.1-2 saat uyuyuyamadım sonra uyumuşum şimdi uyandım karnım ağrıyor gibi napmalıyım sizce? Biraz tedirgin olmaya başladım

İstersen bir hastaneye git canım nstye bakarlar açılmaya bakarlar

Benim ilk bir kaç damlaydi sonra foş diye aktı. Peceteye de çok çok açık pembe leke gelmişti. Ne güzel bebiş geliyor

dogur dogur vakti gelmis
Nasıl taşıyorsun
Dogurda rahatla
Benim dogum aninda bile suyum gelmemişti
Suyum gelecek diye bekleme
Sancilarini takip et

Aksama dogurursun gibi
Hadi hayırlısı
Saglicakla al ins kucagina
Su vakitler benimde gelsin artik amin

Kızlar günaydın şimdi uyandım beyazla sarı arası akıntım gelmiş sümüksü . tuvaletimi tutamaz bi şekilde uyandım acaba suyum mu geldi diye düşündüm sızıntı şeklinde hala geliyor su mu çiş mi karnımda ağrıyo gibi bana bişey deyin

11 hariç hep bizim de merak ettiğimiz şeylermiş

Tutmaya calisip tutamiyorsan suyun geliyordur canim

Benim de öyle başladı. Hiç ikinmadan tuvaletimi yapmıştım. 5 dk sonra tekrar tuvalete gittim yine öyle ikinmadan çiş yaptım gibi oldu. Sonra hastaneye gidelim dedi fos diye suyum geldi

Ayağa kalktığımda sızıntı şeklinde
Benim de öyle başladı. Hiç ikinmadan tuvaletimi yapmıştım. 5 dk sonra tekrar tuvalete gittim yine öyle ikinmadan çiş yaptım gibi oldu. Sonra hastaneye gidelim dedi fos diye suyum geldi
akıyor sürekli stresten anlayamıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…