2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
dogur dogur vakti gelmis
Nasıl taşıyorsun
Dogurda rahatla
Benim dogum aninda bile suyum gelmemişti
Suyum gelecek diye bekleme
Sancilarini takip et
Doğuramadım ya hiç sancı felan yoktu dümdüzdü açılma da yokmuş ağrılarla taşıyorum dönemiyorum 3100 gram ama daha kilolu bebişleri nasıl taşıyorlar helal olsun valla

İyi geldi bu yazdigin.az once yine emmek istemedi memeden.bu sefer bende sagilmisimi verdim.en azindan ona yaradi.
2700 dogdu 2.550 dustu. İkk hafta 2.690 ikinci hafta 2850 idi(saglik ocagi baska tarti) sonraki 2 haftada 100 gr alamamism

Cnm benim bebegin kkakasi kati geliyor suan mama+sut verince olutirmu boyle.mama mi kabizlik yaptiki.sende oldu mu? Bana Mama tavsiyesi kizlarsuan evolvia kullaniyorum.bide kaynar su mu ilimis su mu mamada.45 derecede karistirin diyor oyle yaptim ama cozunmimuyormu ki ya.

Doğuramadım ya hiç sancı felan yoktu dümdüzdü açılma da yokmuş ağrılarla taşıyorum dönemiyorum 3100 gram ama daha kilolu bebişleri nasıl taşıyorlar helal olsun valla
Taşıyamıyorlar sağa sola dönünce öylece kalıyorum ben de. Karnım da ufak aslında ama kilosu fazla

Kizlarr artik tecrubeli oldugunuz icin size sormak istedim… 37+1’deyiz. dun aksam saat 8’den gece 12’de uyuyana kadar bel ve kasik agrisi cektim ama regl agrisi gibi yogundu. Ara sira kasilmalar girip cikiyordu. Sabah kalkinca hicbir sey yokmus gibiydi. 10-15 dk yatakta zaman gecirdim sanki bebek uyandi ve asagi baski yapti tekrar bel agrim basladi. Biraz yattim yine hafifledi sonra kalktim kahvalti yaptim. Tekrar basladi yogun bi sekilde. Cok nadir kasilma oluyor ama gozumden yas getiriyor… yalanci sancilar midir?? Boyle bir sey yasayananiz var mi…

Ağrı belinden mi geliyor? Düzenlimi bi dinlenmeden dk tut canım

Su olabilir mi Ben de daha tecrübe etmediğim için net bir şey diyemiyorum.Bugün 2-3 kişi doğurur gibi grupta

Ayy bir ben kaldım valla şaka gibi. Benimki hala popo geliş pozisyonunda doktor dönmez artık bu haftadan sonra dedi korkuyorum kalça çıkığı olur diye. Salı gelse de alsa
Benimki de perşembeye kadar gelmezse müdahale edilcek Belki sen benden önce doğurursun benim belirtiler gitti gibi yine

Mama katı yapıyor canım benimkide öyle ama kabız dicek kadar degil normal katı bezin her yerine bulaşıyor kabız olmadı ama olur diye koktkuyorum çok ıkınıyor yaparken

Ben de evde boya yapılırken doğurmam inşallah diyordum doğurmadım senin de hayırlısı olsun uygun güzel vakitte gelsin inşallah canım Benim de kasılmalar gitti belim ağrıyor şu an sadece

Dogum yapan anneler.. 3 gun once kanamam kesildi. Ama 2 gundur yoğun akıntı oluyor sari renkli. Kokusuz. Bildiğin löp diye düşüyor pede wc ye. Enfeksiyon mu yoksa normal mi anlayamadim. Sizler de de oldu mu?

Dogum yapan anneler.. 3 gun once kanamam kesildi. Ama 2 gundur yoğun akıntı oluyor sari renkli. Kokusuz. Bildiğin löp diye düşüyor pede wc ye. Enfeksiyon mu yoksa normal mi anlayamadim. Sizler de de oldu mu?
Tamam öğrendim loşiymis o. normalmis

Eklentiler

• LOŞİ+Desidual+dokunun+dökülmesi+değişen+miktarlarda+vajinal+akıntıya+neden+olur.+LOŞİ+RUBRA_+...webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 54
Sarılık riski geçtiyse uyandırma canım 3 saaat uyusun açıkorsa kendi uyanır zaten bana doktor sen uyandırma kendi uyansın dedi
Tamam canım öyle yapayım.dediğin gibi acıkınca zaten uyanıyo eziyet ediyorum gibi resmen cocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…