Evet kızlar bu güzel msjı bende atıyorum artık .
Ben doğurdum saat 10 da doğdu kızım. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun , kolay hızlı bir doğum nasip etsin. Sancılarımın çoğunu evde çektim. Hareket edemeyecek kadar çoğalınca hastaneye geldim . Gerçek sancıda adım atamıyorsunuz kızlar aklınızda olsun
Gösterdim canım PPembepilates
sordugu için sorduğum soruları paylaştım.. dezenfekte eden bi sprey verdi 1 hafta içinde gecmezse genel cerraha gidilip kurutma işlemi yapilcakmis da bugün biraz daha kapanmış çok şükür
Aynen öyle canım benim kızda öyle yapıyor ilk zamanlar ki gibi degil ben mamaya bagladım öyle yapmasını hatta çok ıkınıyor gazı mı var acaba kakamı yapamıyor diye endişe ediyorum
Ben doğurdum saat 10 da doğdu kızım. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun , kolay hızlı bir doğum nasip etsin. Sancılarımın çoğunu evde çektim. Hareket edemeyecek kadar çoğalınca hastaneye geldim . Gerçek sancıda adım atamıyorsunuz kızlar aklınızda olsun
Aynen öyle canım benim kızda öyle yapıyor ilk zamanlar ki gibi degil ben mamaya bagladım öyle yapmasını hatta çok ıkınıyor gazı mı var acaba kakamı yapamıyor diye endişe ediyorum
gulumsebebek
kuzum şimdi en son sağ göğsü 40 dk emzirdim uyudu uyanınca yine sağı mı önce vericem? Yoksa solu mu vericem? Sağı tekrar versem sola geçemeden uyusa solda çok süt birikmez mi? Oturtamadım emzirme işini
Kızlar ya ben bebeğin tırnaklarını törpüledim , bazen eldiveni çıkartıyorum oynasın diye. Demin ellerini gözüne soktu Allahım aklım çıktı bir müddet açamadı ağladı bayağı elim ayağıma dolandı; göz yaşı damlası sıktım emzirdim ayağımda salladım uyudu şimdi. Siz sürekli eldiven takıyor musunuz of ya
O bizde de oldu bi kaç gün sonra geçti hep bezi katlayıp bağladım göbek bağı düşmemiş gibi kurusun diye. 14.gün göbek bağı düştü sonra kabuk bağladı bugün 20.gün sabah kabuk ta düştü normale döndü göbeği
Kızlar ya ben bebeğin tırnaklarını törpüledim , bazen eldiveni çıkartıyorum oynasın diye. Demin ellerini gözüne soktu Allahım aklım çıktı bir müddet açamadı ağladı bayağı elim ayağıma dolandı; göz yaşı damlası sıktım emzirdim ayağımda salladım uyudu şimdi. Siz sürekli eldiven takıyor musunuz of ya
Canım doktor eldiveni yasakladı. Ellerini görüp tanıması gerekiyormuş. Eldiveni uzun süre takarsak otizm riski oluşturuyormuş ellerini görmüyormuş. Ben kullanmıyorum 7.günden beri eldiven.
cesursavasci
Allah razı olsun bacım dünden beri çerez niyetine git gel kuru incir yiyorum. Hala eskisi gibi değil ama çocuğum doyuyor artık sütüm yerine gelecek inşallah