Ne güzelEvet kızlar bu güzel msjı bende atıyorum artık .
Ben doğurdumsaat 10 da doğdu kızım. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun , kolay hızlı bir doğum nasip etsin. Sancılarımın çoğunu evde çektim. Hareket edemeyecek kadar çoğalınca hastaneye geldim . Gerçek sancıda adım atamıyorsunuz kızlar aklınızda olsun
Bizim bugün düştü cnm. Sürekli sarı iltihap vardıGösterdim canım P Pembepilates sordugu için sorduğum soruları paylaştım.. dezenfekte eden bi sprey verdi 1 hafta içinde gecmezse genel cerraha gidilip kurutma işlemi yapilcakmis da bugün biraz daha kapanmış çok şükür
Normal bir durum değil dedi ve damla verdiAktif emiyorsa yetiyordur benimki ilk 10 dk aktif emiyo sonra dürte dürte
Ben aptamil kullanıyorum, şişe suyunu kaynatıp soğutup termosa koyuyorum, mama yapacağım zaman ısıtıyorum 45 derecede veriyorum
Lacivert gri gibi
Çapak için ne dedi canım bizde de var çapak
Kız çok uzun hangi birini yanitliyim sen sor yaziyimcesursavasci diğer sorulara ne cevap verdı cnm ?
Uff evet çocuğun zibinina akıp duruyoBizim bugün düştü cnm. Sürekli sarı iltihap vardı
Aynen öyle canım benim kızda öyle yapıyor ilk zamanlar ki gibi degil ben mamaya bagladım öyle yapmasını hatta çok ıkınıyor gazı mı var acaba kakamı yapamıyor diye endişe ediyorumYani tam kati diyemem puturlu yumusaksi ama kalipli bi kaka
Canım çabak çok az bizde de oluyor ama anne sütü kafasını oynatıp gözüne degdigi zaman oda çapak yapıyorNormal bir durum değil dedi ve damla verdi
Vajinal doğum mu oldu canım senin? Gözün aydın sağlıkla büyütEvet kızlar bu güzel msjı bende atıyorum artık .
Ben doğurdumsaat 10 da doğdu kızım. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun , kolay hızlı bir doğum nasip etsin. Sancılarımın çoğunu evde çektim. Hareket edemeyecek kadar çoğalınca hastaneye geldim . Gerçek sancıda adım atamıyorsunuz kızlar aklınızda olsun
Geçen gözüne fışkırdı ondan sonra oldu zatenCanım çabak çok az bizde de oluyor ama anne sütü kafasını oynatıp gözüne degdigi zaman oda çapak yapıyor
Bende de durum birebir ayni.Aynen öyle canım benim kızda öyle yapıyor ilk zamanlar ki gibi degil ben mamaya bagladım öyle yapmasını hatta çok ıkınıyor gazı mı var acaba kakamı yapamıyor diye endişe ediyorum
Ay benimkide öyle nokta kadar da kanamışBizimde öyle canım yaa doktora gittiğimde özellikle göstereceğim
Canım bidaha sağı emzir o daha tam dolmamış oluyor zaten doymuyor solu ver yani 40 dk sonra önce sağı biraz emzir sonra sola geç onu emzirgulumsebebek kuzum şimdi en son sağ göğsü 40 dk emzirdim uyudu uyanınca yine sağı mı önce vericem? Yoksa solu mu vericem? Sağı tekrar versem sola geçemeden uyusa solda çok süt birikmez mi? Oturtamadım emzirme işini
Ay çok sevindim sende kurtuldun hadi. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallahEvet kızlar bu güzel msjı bende atıyorum artık .
Ayy çok sevindim canım yaEvet kızlar bu güzel msjı bende atıyorum artık .
O bizde de oldu bi kaç gün sonra geçti hep bezi katlayıp bağladım göbek bağı düşmemiş gibi kurusun diye. 14.gün göbek bağı düştü sonra kabuk bağladı bugün 20.gün sabah kabuk ta düştü normale döndü göbeğiUff evet çocuğun zibinina akıp duruyo
Ben hep takıyorum çünkü eli hep yüzünde çiziyoKızlar ya ben bebeğin tırnaklarını törpüledim , bazen eldiveni çıkartıyorum oynasın diye. Demin ellerini gözüne soktu Allahım aklım çıktı bir müddet açamadı ağladı bayağı elim ayağıma dolandı; göz yaşı damlası sıktım emzirdim ayağımda salladım uyudu şimdi. Siz sürekli eldiven takıyor musunuz of ya
Canım doktor eldiveni yasakladı. Ellerini görüp tanıması gerekiyormuş. Eldiveni uzun süre takarsak otizm riski oluşturuyormuş ellerini görmüyormuş. Ben kullanmıyorum 7.günden beri eldiven.Kızlar ya ben bebeğin tırnaklarını törpüledim , bazen eldiveni çıkartıyorum oynasın diye. Demin ellerini gözüne soktu Allahım aklım çıktı bir müddet açamadı ağladı bayağı elim ayağıma dolandı; göz yaşı damlası sıktım emzirdim ayağımda salladım uyudu şimdi. Siz sürekli eldiven takıyor musunuz of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?