- 4 Mayıs 2021
- 9.497
- 12.519
- 198
Şu doymuyor mu acaba durumunu beynime yer yaptılar ya kendim bile bi acaba dedim artık en sonzAy aynı şeyi her gece yaşıyoruz işte emziriyorum yatırıyorum 15 dk sonra aranıyor yine emziriyorum sonsuz bir döngüye giriyoruz. 5-6 saat uyanık kalıyor böyle en son mama veriyorum öyle uyuyor.
Az önce emzirdim yine kıyameti kopardı elimle sıkınca süt fışkırıyor emerken sinirleniyor annem yine başımda süt mü yetmiyor az mı geliyor bilmem ne iki memeyi de emzirdim ama memeye saldırıyor az çekip sinirlenip çığlığı basıyor oturdum ağladım artık yetmiyo mu gerçekten yaBen de bazen mama vermek istiyorum boynum koptu emzirmekten seninki yine emziğe saldırıyor benimki emzik takınca kusuyor veremiyorum emzik
Ben orayı hiç kullanmıyorum canım, sadece elimi yikayacaksam giriyorum. Ebeveyn banyosunu kullanıyorum tuvalet ve banyo içinEvet birde sende de oluyor mu bilmiyorum biri banyoma tuvaletime girince tiksiniyorum ben
Tek gitmedim birini tutsam öbürü kaçar elimden. Anneme gittim ona rağmen mahvettiler bizi. Kızımın bebek arabasının koltuğu çıkarıp puseti taktık bana iki bebek arabası lazım ki kızımda sabit dursun yoksa çok zorNasıl yani tek mi gittin helal olsun vallahi ben bebeği arabaya koysam pusetinde kim tutacak derdi Allah korusun ağlasa ben panik olurum trafikte , tramvaya dolmuşa da bindiremem bebeği , helal olsun sana vallahibugün ben de inanılmaz sıkıldım eşim gelince de bebeği verip yemek yaptım. Şimdi de akşam oldu bu saatte de hava soğuk burda çıkılmaz bebek üşür başka baharlara kaldık biz
Yavaş yavaş bıraktım ben canım, sürekli dezenfekte et kullan yanımda degilse ağlıyor ben silikon uç bulup takmaya çalışıyorum. En azından gezme muhabbetleri başlamadan biraktirayim dedim ve şükür olduKızlar benimki slikona çok alıştı slikon iyi mi kötü deniyorum slikonsuz ememiyır agzında bişey yok gibi aranıyor
Eşim bana ilk yardım videosu atmıştı o gün süt kaçtı boğazına ve oksurmedi ağzını kapattı tıkandı morardi ağzının etrafı hemen ters çevirdim sırtına doğru vurdum kendine geldi. Videoyu izlediğim gün ise yaramasi ayrı bir olay Arada yine kaçıyor ama öksürüyor dediğin gibiBenim bayadir öyle bi kvler varken sütüm yoktu o zaman yoktu onun dışında malesef bu durumu yaşıyorum ve bebek emdiği an çocuk kafasını çekse bile fışkırıyor.. iyi yapmışsın canım olabildigince sakin kal kendileri oksuruyor
Hava mi yutuyor öyleO cuk cuk ses olmucak canım o ses gelince biraz memeyi oynat ağzında baktın olmuyor çek tekrar ver
Canım dua et en azından 2 katmış evet çok haklısın ya benim gibi hemen hemen 9 metrekarelik odaya tıkılıp kalsaydın daha kötü.. onun rahatlığında büyük ihtimal ama işte insanoglu düşünmez rahat ediyo mu gelinim doğum yaptı vs vs diye inşallah en kısa sürede giderlerAy kırk gün mü düşünmesi bile kötü. Öyle yapmaya çalışıyorum canım ben ilk günden ayaklanmaya başladım ama benim ev iki katlı. Biz üst kattayiz onlar alt kattalar biraz sanki bunu bahane ediyor bunun rahatlığında gibi...ama işte ben de çok sıkıldım dönüp dolaşıp aynı odada olmaktan. Mutfağıma salonuma hasret kaldım resmen
Anlayabiliyorum bana da onlar gittikten sonra bir sürü iş çıktı. Koltuklarımi bile silmiştim perdelerimi yikamistim sanki şu an her yer yemek koktu gibi geliyor.Evet onlar da yardım ettiklerini düşünüyorlar ama kafalarına göre eşyaları tıkıştırmak benim için yardım değil tam tersi ben onları tek tek çıkaracağım eski yerlerine yerleştireceğim bir de kocaman benim mutfağım ; mutfak eşyalarım da çok fazla. Bir tek kaşıklarım kendi yerlerinde doğru duruyor orası da hep kirlenmişçıldırmamak elde değil arka odalarımı söylemiyorum bile yatağıyla işi biten yastıkları nevresimleri tıkıştırmış rast gele yerlere. Tek tek ütüleyip yerleştirmiştim . Şu an hepsinden tiksiniyorum
Aynen sonrasında geçiyor bende de başta oluyor. Oof ya kendi tutuyor memeyi emiyor aslında cuk cuk ses yokken sonra oluyor nasıl kavratcam bilemedim damagina doğru veriyorum aslındaO elektrik çarpma hissi oluyor ilk başta normalde de ama sonrasında emerken yanlış tutunca benim direkt kanıyor mesela, yanlış tutsa anlardın bence
Kız ben daha evden balkona çıkmadım
Cuk cuk ses olmaması lazım sanki
Kıyamam ya o da bilememiş baştaEşim bana ilk yardım videosu atmıştı o gün süt kaçtı boğazına ve oksurmedi ağzını kapattı tıkandı morardi ağzının etrafı hemen ters çevirdim sırtına doğru vurdum kendine geldi. Videoyu izlediğim gün ise yaramasi ayrı bir olay Arada yine kaçıyor ama öksürüyor dediğin gibi
Aslında bu bir kaç gün önce oldu normalde kaçsa öksürüyordu ben ilk kez silikon uçsuz denedim ya ilk defa o kadar fazla geldi galibaKıyamam ya o da bilememiş başta
VardiiiiiiZaten yoktu iyice yok olmuşfelak nas oku kendine maşallah sana bu fizik nedir
Teşekkür ederim amin inşallah. Ben gerçekten kimsenin kimseyi zor durumda bırakmaması gerektiğini düşünüyorum. Bazı şeylerin illa dile getirilmesine gerek yok. Lohusa evine gerçekten istenilen dışında kimse gitmese keşke.Canım dua et en azından 2 katmış evet çok haklısın ya benim gibi hemen hemen 9 metrekarelik odaya tıkılıp kalsaydın daha kötü.. onun rahatlığında büyük ihtimal ama işte insanoglu düşünmez rahat ediyo mu gelinim doğum yaptı vs vs diye inşallah en kısa sürede giderler
Demek ki canım ama alışıyor benimki de dün çok aşırı emmiş(asiri emmede yapiyo malesef)bir kustu aklım şaştı nerdeyse bir su bardağı kadar tövbe tövbe dedim bu çocuk bunu neresinde tutmus sonra bir rahatladı anlatamamAslında bu bir kaç gün önce oldu normalde kaçsa öksürüyordu ben ilk kez silikon uçsuz denedim ya ilk defa o kadar fazla geldi galiba
Keşkeee yada işte benim gibi kötü oluyorsun en sonunda keşke olmasa ama senin kayinpederinde var mı peki evdeTeşekkür ederim amin inşallah. Ben gerçekten kimsenin kimseyi zor durumda bırakmaması gerektiğini düşünüyorum. Bazı şeylerin illa dile getirilmesine gerek yok. Lohusa evine gerçekten istenilen dışında kimse gitmese keşke.
Çok iyi yapmışsın canım; benim oğlan ağlayınca eşim hemen panik oluyor ne oldu nazar mı değdi niye böyle sağlığında mı sıkıntı var felan diye işkilleniyor. Bebek bu tabi ağlar diyorum eşim en son bırakacağım kişiTek gitmedim birini tutsam öbürü kaçar elimden. Anneme gittim ona rağmen mahvettiler bizi. Kızımın bebek arabasının koltuğu çıkarıp puseti taktık bana iki bebek arabası lazım ki kızımda sabit dursun yoksa çok zoraman ben bikere emzirip çocukları eşime bırakıp arabayı alıp çıktım müzik açıp boş boş arabayla dolanıp döndüm geldim. Bazen rahatlamak gerekiyor
Evet ya ben de perdeleri koltukları tertemiz yaptım halılarım mahvoldu hepAnlayabiliyorum bana da onlar gittikten sonra bir sürü iş çıktı. Koltuklarımi bile silmiştim perdelerimi yikamistim sanki şu an her yer yemek koktu gibi geliyor.
Ayy inşallah canım aynen öyle kedi patisi gibiyim dokununca yumus yumus..Benim de öyleydi insanlara diyorum ben kendimi çok yumuşak hissediyorum diye böyle kedi patisi gibi yumuş yumuş hissediyordum kendimi. Şimdi geçti 27. Günüm bugün bir tık daha sert hissediyorumbence zamanla özellikle kırkımız çıkınca düzelecek bu hissiyat
Evet onu karşılaştırdım fark ettim canım. Bionatural bulamazsa normalinin 2 numarasını alırım artık
Sleepy 'nin boyut Numaralandırması onlar canım.Ay sayende bio naturelle naturelin farkını öğrendim bide maxi mini filan onlar ne aydınlatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?