2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Boşa sagmiyim o zaman sağol canim

Amin inşallah ya zar zor uyarsın diye emziriyprum ama içim gidiyor takviye neler kullandın yoksa kendiliğinden mi geldi
Bestlak damla ve begonyanın tarifini kullandım canım. 3. Gün koltuk altıma kadar çıktı yumurta büyüklüğünde beze oldu emdikçe indi onlar. Ama şimdi geceleri yetmiyor sütüm sağsam artar ama yaradan dolayı sağlamıyorum. Medusa elle sağma videosu attı ama beceremedim ben sen bir dene istersen
Evet anladı canım alttan aliyo çok şükür..
Bu arada benim bebeğim 4750 çıkıyor kızlar şaka mı benim bebeğim gerçekten kocaman sizinkiler bana çok minik geliyo
Maşallah sütün yarıyor demek
Kızlar bebeğim 3 haftalik boynunu 10 saniye falan tutuyo ama 2 aylıkken yapması gerekiyormuş normal mi
Folik asit bebesi bunlar ondandır gerçi sen kullanmadın sanki takviye şeyler. Benim kız da tutuyor boynunu ama 10 sn sürmüyordur

Kvler gibi minik muhabbeti yapma canım sen de aaa
Ay benim annem de kızıma çok minik diyip duruyor severken sen çok miniksin diyo, bana da diyor kesin yanlış tarttılar 3 kilo anca vardır, anne tartıda gördük niye yanlış olsun diyorum kv dese sinir olurdum da annem olunca gülüp geçiyorum aklıma sen geldin

Hahaah ben minik kuşum minnoşum diye falan seviyorum arada. Kvden de sonra bende de travma oldu cocuguma minikli bir şey demek

Ben folik asit 1 ay mı ne kullandım bir daha da kullanmadım hicbir sey

Hahaah ben minik kuşum minnoşum diye falan seviyorum arada. Kvden de sonra bende de travma oldu cocuguma minikli bir şey demek
İstemeden minik konusunu hortlatmam şokunu yaşıyorum ama niyetim kötü değildi benimki çok iri demek istedim

Ne güzel benimki işe gidecek bugün izin verdim ona tün gün ben baktım nerdeyse 1 saat falan anca bakmıştır kendisi kocamda kocam modundaydim
Ay vallahi hiç işe gitçek diye torpil geçemem gece kaldırmıyorum ona dua etsin hoş gerçi kendi kalkıyor oğlan öyle bi bağırınıyor ki uyanmamak elde değil
aynı sebepten sütüm azaldı. 3 gün annemde kaldım bi nebze rahatladım şimdi evdeyim maraton başladı yeniden
oohooo benimki beni en son görüyor önce kızı dünya bi yana kızı bi yana adam için. Önce kızı sonra oğlu en son ben işte vakit kalırsa

Çok biliyolar da konuşuyorlar ya. Benim ilk çocukta öyleydi eşim. Çocuğu hasta ettin diye kıyametler kopuyordu. Ay çocuk bu hasta da olur üşütür de veya hiç bişeyi yok yani iki gündür benimkide kusuyor sızdırma şeklinde bebek bu kusar yani
canım daha üç gün oldu bazen kesi yerinden fark ediyor cesursavasci da öyleydi bak şimdi tek başına bakıyor. Herşey yoluna girecek biraz sabır sütünde gelecek. Ben ilk doğumda fıldır fıldır geziyordum bunda yapıştırdıkları duş bantı mahvetti beni oturup kalkamadım berbat oldum en sonunda söktüm attım bant var mı sende
şu besleme işini hiç birimiz oturtamadık ya ağlamak istiyorum artık

Hali olan ses etsin bari emzirirken muhabbet ederiz
Göz açılmıyor ki uykudan emzirmeyi zor yapıyorum
Tek seferde mi 30 cc 2 saatte bir mi vereyim? 15-20 veriyordum 2 saatte bir
canım bana ilk doğurduğumda sütün gelmezse 2 saatte bir 30 cc ver dedi doktor
Kızlar bebeğim 3 haftalik boynunu 10 saniye falan tutuyo ama 2 aylıkken yapması gerekiyormuş normal mi
normal canım refleks olarak yapıyolar bilinçli değil aynı benimkide
Evet anladı canım alttan aliyo çok şükür..
Bu arada benim bebeğim 4750 çıkıyor kızlar şaka mı benim bebeğim gerçekten kocaman sizinkiler bana çok minik geliyo
nasıl tarttın canım

Kızlar bu rezenenin gaz giderici etkisi varmıydı? Ben iki gündür içiyorum yani mucizevi vaaav dedirtcek gibi değil tabikide hala gazı var ama bi tık daha rahat gibi

Ay teşekkür ederim bir bakayım ben makineyle de uyarıyorum acısına katlanıp zar zor

Yeni nesil bebeler böyle oluyor demek ki oğlum çok daha hareketliydi 2 günlükken tepinerek reflü yatağından aşağıya iniyordu tamamen. Kızım daha sakin sabit yatıyor en azından
Benimkide elinden gelse kalkacak yatakta yuvarlaniyo çok garip ama tüm bunlar yeni nesil gümbür gümbür geliyo

Ay o bantın orası yanıyor resmen evet var o acaba emfeksiyon mu yaptı diyorum akıntı vs görünmüyor ama cumartesi kontrol var bakayım ne diyecek o bant mı yaptı acaba

Ben de 20 civarı veriyordum ama daha almıyordu az daha vereyim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…