- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ben hiç anlamadım 2-3 aylık şeyleri şimdiden yapıyor bizimki de bı yanlışlık var benceKızlar bebeğim 3 haftalik boynunu 10 saniye falan tutuyo ama 2 aylıkken yapması gerekiyormuşnormal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç anlamadım 2-3 aylık şeyleri şimdiden yapıyor bizimki de bı yanlışlık var benceKızlar bebeğim 3 haftalik boynunu 10 saniye falan tutuyo ama 2 aylıkken yapması gerekiyormuşnormal mi
Kvler gibi minik muhabbeti yapma canım sen de aaaEvet anladı canım alttan aliyoçok şükür..
Bu arada benim bebeğim 4750 çıkıyor kızlar şaka mıbenim bebeğim gerçekten kocaman sizinkiler bana çok minik geliyo
![]()
Boşa sagmiyim o zamanBen dün kanayan memeden vermemek için sagdigim sütten vermek istedim bebiş ille de meme istedi. Mememe damlatarak sütü vermeye çalıştım. En son baktım olmayacak kanama da durmuş. Oylelikle emzirdim. Günün sonunda içmiyor sütü seni istiyor durumu olabilir![]()
Ayy dimi acaba bi sıkıntısı mı var dedimBen hiç anlamadım 2-3 aylık şeyleri şimdiden yapıyor bizimki de bı yanlışlık var bence![]()
Kız benim bebek 3 aylık gibi hahahahah çok güldüm ama sizinkiler normal benimki kocamanKvler gibi minik muhabbeti yapma canım sen de aaa![]()
Bestlak damla ve begonyanın tarifini kullandım canım. 3. Gün koltuk altıma kadar çıktı yumurta büyüklüğünde beze oldu emdikçe indi onlar. Ama şimdi geceleri yetmiyor sütüm sağsam artar ama yaradan dolayı sağlamıyorum. Medusa elle sağma videosu attı ama beceremedim ben sen bir dene istersenAmin inşallah ya zar zor uyarsın diye emziriyprum ama içim gidiyor takviye neler kullandın yoksa kendiliğinden mi geldi![]()
Maşallah sütün yarıyor demekEvet anladı canım alttan aliyoçok şükür..
Bu arada benim bebeğim 4750 çıkıyor kızlar şaka mıbenim bebeğim gerçekten kocaman sizinkiler bana çok minik geliyo
![]()
Folik asit bebesi bunlar ondandırKızlar bebeğim 3 haftalik boynunu 10 saniye falan tutuyo ama 2 aylıkken yapması gerekiyormuşnormal mi
Ay benim annem de kızıma çok minik diyip duruyor severken sen çok miniksin diyo, bana da diyor kesin yanlış tarttılar 3 kilo anca vardır, anne tartıda gördük niye yanlış olsun diyorumKvler gibi minik muhabbeti yapma canım sen de aaa![]()
Hafif hafif kucağımda dönüyordu şimdi bileğim agrimaya başladı emzirirken 2 kilo bile çok fark ediyomusAyy dimi acaba bi sıkıntısı mı var dedimiyi normal durum o zaman
Kız benim bebek 3 aylık gibi hahahahah çok güldüm ama sizinkiler normal benimki kocaman![]()
Hahaah ben minik kuşum minnoşum diye falan seviyorum arada. Kvden de sonra bende de travma oldu cocuguma minikli bir şey demekAy benim annem de kızıma çok minik diyip duruyor severken sen çok miniksin diyo, bana da diyor kesin yanlış tarttılar 3 kilo anca vardır, anne tartıda gördük niye yanlış olsun diyorumkv dese sinir olurdum da annem olunca gülüp geçiyorum aklıma sen geldin
Ben folik asit 1 ay mı ne kullandım bir daha da kullanmadım hicbir seyBestlak damla ve begonyanın tarifini kullandım canım. 3. Gün koltuk altıma kadar çıktı yumurta büyüklüğünde beze oldu emdikçe indi onlar. Ama şimdi geceleri yetmiyor sütüm sağsam artar ama yaradan dolayı sağlamıyorum. Medusa elle sağma videosu attı ama beceremedim ben sen bir dene istersen
Maşallah sütün yarıyor demek
Folik asit bebesi bunlar ondandırgerçi sen kullanmadın sanki takviye şeyler. Benim kız da tutuyor boynunu ama 10 sn sürmüyordur
Hahaah ben minik kuşum minnoşum diye falan seviyorum arada. Kvden de sonra bende de travma oldu cocuguma minikli bir şey demek![]()
İstemeden minik konusunu hortlatmam şokunu yaşıyorum ama niyetim kötü değildi benimki çok iri demek istedimAy benim annem de kızıma çok minik diyip duruyor severken sen çok miniksin diyo, bana da diyor kesin yanlış tarttılar 3 kilo anca vardır, anne tartıda gördük niye yanlış olsun diyorumkv dese sinir olurdum da annem olunca gülüp geçiyorum aklıma sen geldin
Yeni nesil bebeler böyle oluyor demek kiBen folik asit 1 ay mı ne kullandım bir daha da kullanmadım hicbir sey![]()
Ay vallahi hiç işe gitçek diye torpil geçemem gece kaldırmıyorum ona dua etsin hoş gerçi kendi kalkıyor oğlan öyle bi bağırınıyor ki uyanmamak elde değilNe güzel benimki işe gidecek bugün izin verdim ona tün gün ben baktım nerdeyse 1 saat falan anca bakmıştır kendisikocamda kocam modundaydim
aynı sebepten sütüm azaldı. 3 gün annemde kaldım bi nebze rahatladım şimdi evdeyim maraton başladı yenidenKızlar yorgunluktan sütüm azaldı gerçekten uyku kalitesi çok önemli ya..
Birde eşime tripliyim bebeği optu kokladı bana gelince bir şey yapmadı bebek kustu çok mu emzirdin dedi kızdı çocukta her yeri batırdı usuttun mu çocuğu dedi![]()
oohooo benimki beni en son görüyor önce kızıCanım üşüten bebek her emdiginde arkasına kusar öyle yapmıyorsa korkma benimkide günde iki defa kusuyor ya fazlasını çıkarıyor yada kestirip kusuyor. Eşlere gelince ben önce eşime ben diyorum beni öpüp koklamadan bebiş yok önünü kesiyorum alıştı artık önce bana yöneliyor. Kızıp seni üzmesine gerek yok zaten sıkıntıdayız yardımcı olsunlar bu dönemde yeter
Çok biliyolar da konuşuyorlar ya. Benim ilk çocukta öyleydi eşim. Çocuğu hasta ettin diye kıyametler kopuyordu. Ay çocuk bu hasta da olur üşütür de veya hiç bişeyi yok yani iki gündür benimkide kusuyor sızdırma şeklinde bebek bu kusar yaniaynen canım napiyim çok sıcak klima acmiyoruz akşamda pencere hafif açıktı kaç gündür öyle yapıyoruz sicaktada bebek uyumuyor asla.. belki çocuğun midesi büyüyor.. mide büyüdüğünde de böyle yaparlarmis benim bebekte tosun 4500 olmustur.. hayır birde onu bugün dinlendirmistim çok zoruma gitti
canım daha üç gün oldu bazen kesi yerinden fark ediyorDoğurdum ama toparlayamadım henüz sırtıma yastık koyup yatıyorum koltukta yatak biraz alçak gibi geliyor desteksiz kalkamıyorum hala ben mi nazlıyım anlamadım ağrı acıya da dayanabildiğim kadar dayanırım amaSütüm de hiç yok göğüs uçlarım da çok kötü
şu besleme işini hiç birimiz oturtamadık ya ağlamak istiyorum artıkKızlar ben bu bebenin derdini anlamıyorum ya gerçekten ikinci çocuk güya ama yok yani bilgiler sıfırlanmış bende. Bir arkadaşım benden 10 gün önce doğum yaptı, geceleri 90 cc mama veriyorum dedim çok fazla veriyorsun bebek sindiremez dedi. O 30 veriyormuş.
Ama aç olmasa yine de içer mi? Dün yine iki göğsü 20 şer dk emdi hala aranıyordu ben de mama verdim, 30 30 veriyorum 90 ı birden içirmiyorum yani 1 saat falan sürüyor bitirmesi ama yanlış mı yapıyorum sizce?
Bazen gün için kalkanda biriken sütleri dolaba koyuyorum mamadan önce onu içiriyorum 60 içiyo mesela hala aranıyo 30 da mama veriyorum. Çok mu veriyorum diye üzüldüm şimdi. Mamadan sonra yine zor uyuyor ama sonra uyanması zaman alıyor 4-5 saat uyuyor mama etkisi ile. Bana bir fikir verin
@melegim can canım sen de mama veriyorsun ya ben çok mu abartmışım?
Göz açılmıyor ki uykudan emzirmeyi zor yapıyorumHali olan ses etsin bari emzirirken muhabbet ederiz![]()
canım bana ilk doğurduğumda sütün gelmezse 2 saatte bir 30 cc ver dedi doktorTek seferde mi 30 cc 2 saatte bir mi vereyim? 15-20 veriyordum 2 saatte bir
normal canım refleks olarak yapıyolar bilinçli değil aynı benimkideKızlar bebeğim 3 haftalik boynunu 10 saniye falan tutuyo ama 2 aylıkken yapması gerekiyormuşnormal mi
nasıl tarttın canımEvet anladı canım alttan aliyoçok şükür..
![]()
Teşekkür canım şansa bizim burdakimde de varmış aldık şimdi içtim inşallah fayda edercesursavasci canım senin aldığın lohusa şerbetini nerden almıştın süt yapıyor demiştin ya
Ay teşekkür ederim bir bakayım ben makineyle de uyarıyorum acısına katlanıp zar zorBestlak damla ve begonyanın tarifini kullandım canım. 3. Gün koltuk altıma kadar çıktı yumurta büyüklüğünde beze oldu emdikçe indi onlar. Ama şimdi geceleri yetmiyor sütüm sağsam artar ama yaradan dolayı sağlamıyorum. Medusa elle sağma videosu attı ama beceremedim ben sen bir dene istersen
Maşallah sütün yarıyor demek
Folik asit bebesi bunlar ondandırgerçi sen kullanmadın sanki takviye şeyler. Benim kız da tutuyor boynunu ama 10 sn sürmüyordur
Benimkide elinden gelse kalkacak yatakta yuvarlaniyoYeni nesil bebeler böyle oluyor demek kioğlum çok daha hareketliydi 2 günlükken tepinerek reflü yatağından aşağıya iniyordu tamamen. Kızım daha sakin sabit yatıyor en azından
![]()
Ay o bantın orası yanıyor resmen evet var o acaba emfeksiyon mu yaptı diyorum akıntı vs görünmüyor ama cumartesi kontrol var bakayım ne diyecek o bant mı yaptı acabaÇok biliyolar da konuşuyorlar ya. Benim ilk çocukta öyleydi eşim. Çocuğu hasta ettin diye kıyametler kopuyordu. Ay çocuk bu hasta da olur üşütür de veya hiç bişeyi yok yani iki gündür benimkide kusuyor sızdırma şeklinde bebek bu kusar yani
canım daha üç gün oldu bazen kesi yerinden fark ediyorcesursavasci da öyleydi bak şimdi tek başına bakıyor. Herşey yoluna girecek biraz sabır sütünde gelecek. Ben ilk doğumda fıldır fıldır geziyordum bunda yapıştırdıkları duş bantı mahvetti beni oturup kalkamadım berbat oldum en sonunda söktüm attım bant var mı sende
şu besleme işini hiç birimiz oturtamadık ya ağlamak istiyorum artık
Ben de 20 civarı veriyordum ama daha almıyordu az daha vereyim olmadıGöz açılmıyor ki uykudan emzirmeyi zor yapıyorum
canım bana ilk doğurduğumda sütün gelmezse 2 saatte bir 30 cc ver dedi doktor
normal canım refleks olarak yapıyolar bilinçli değil aynı benimkide
nasıl tarttın canım