Sağol canım dikkat edicem başka bir odaya oturturumCanım aman çok çok dikkat et o domuz gribi çok sıkıntılı. Benim kızım prematüre böyle yenidoğan zamanında da değil 9 aylık filandı artık baya toparlanmış ele geliyordu okula giden kuzeniyle aynı ortamda durunca ondan kapmış. Sürüntü testinde anlaşılıyor doktor direk hergün gelip gideceksiniz kontrol etcem hastaneye yatış olabilir dedi tutuştum resmen elim ayağıma dolandı. Şükür hastaneye yatmadan atlattık ama yenidoğanda daha sıkıntılı tablo olabilir. Hele okul çocuklarına çok çok dikkat etmek lazım aynı odada bulundurmamaya çalış eğer yarın gelirlerse.
Öyle canım bebeğim iyi olsun da önemli olan o.Umarım hasta değillerdir.Aaaaa çocuklar hasta değildir inşallah canım eğer hastaysa sen hiç yaklaşma çocuklara sonuçta senin bebeğin herkesten daha önemli
Doyuyordur o zamanbencede.Ayy doymuyosa cok üzülürüm uyuyo kalıyo coğu zaman cunku doyduğunu düsünüyorum
Amin teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hahahaa bizimki de gözünden uyku akıyor mızır mızır eşim uyku sersemi ayaklanıyor yat yat uyuyor o diyorumOndan mı dersin arada bi mızırdanıyor ıkınıyor pancara dönüyor pırt yapıyor sonra devamke
Aman maşallah tek çıkarsınlar da nasıl çıkarırlarsa çıkarsınlar. Çıkmazsa kötü oluyo çünküHahahaa bizimki de gözünden uyku akıyor mızır mızır eşim uyku sersemi ayaklanıyor yat yat uyuyor o diyorumgözler kapalı ikiniyor günicinde de yüzüstü yatıyorum bir yandan uyuyor bir yandan gaz çıkartıyor pırt pırt reis
Ay evet kaka yapsın pırt yapsın gegirsin diye bakıyoruz resmen. Eşim dün aldı ben biraz gaz cikartiyim rahat uyusun dedi ben bayılmışım çocuğu yatağa koyarken uyandım 1-1.5 saat geçmiş aradan o gaz ancak çıkmış galibaAman maşallah tek çıkarsınlar da nasıl çıkarırlarsa çıkarsınlar. Çıkmazsa kötü oluyo çünkübende dalga geçiyodum babası kılıklı diye şimdi pırt yapsın diye dua eder oldum
Benimki de yapıyor merak edip bakmıştım normalmiş kendine ninni söylüyor sankiKızlar benim bebeğim uykusunda inliyor neden olur acaba
hayatımda hiç kimsenin pırt yapmasını bukadar beklemediğimi anne olunca anladımAy evet kaka yapsın pırt yapsın gegirsin diye bakıyoruz resmen. Eşim dün aldı ben biraz gaz cikartiyim rahat uyusun dedi ben bayılmışım çocuğu yatağa koyarken uyandım 1-1.5 saat geçmiş aradan o gaz ancak çıkmış galiba
Ay dedim acaba burnu mu tıkalı solunum da mı bişey var bi streslendim de normalse sorun yok ozaman ya. Dün eşim yıkadı açılmıştır burnu bide üstüne temizledim ama yine kafamda bin tane şey döndüBenimki de yapıyor merak edip bakmıştım normalmiş kendine ninni söylüyor sanki
Benimki de dinliyor iyice yakınına gelince görüyor heralde pür dikkat bakıyor. Sabırsızlanıyorum beni dinleyip gülücük atacağı günleriBiz 25 günlüğüz çok denedim hala refleks gülüşümü gerçekten gülüyor mu diye sanırım gülüyor ya. Yani tam gülmek sayılmaz onunla konuşunca filan yüzünde hoşnut bi ifade dudağını da hafif kıvırıyor gülümser gibiama refleks gülüşde baya sesli gülüyor bize gelince yooouuk
Kuzum ilk 6 aya kadar zaten aldı aldı daha sonra yavaşlıyor alması ilk birinci ayda 1.5 kilo aldı daha sonra 1 kilo ile devam etti balık gibi oldu ilk bebegim aksine minikti seninde inşallah bu bebegin bogummbogum olur acısını çıkartırsınMaşallah suphanallahzaten ilk üç ayda doğduğu kilonun 2 katına çıkarsa beslenmesi iyi oluyordu dimi yanlış hatırlamıyosam. Gerçi seninki baya katlamış gibi kiloyu Bende bayılıyorum böyle boğum boğum bebişlere ilk çocukta hiç boğum boğum göremedim 940 gramlık bebeden ne beklicez bakalım bu sefer görebilcem mi
Taşıdım valla zaten her yere araba ile gidiyoruz çok sıkıntı yaşamadık seninkide olur maşallah böyle doktora da bakma sen diyet miyet besle beslendigi kadar ilerde atar kilosunuHay maşallahama o bogumlari insanın yiyesi geliyo benimki de böyle senin bebis gibi olur kesin de nasıl tasidin canım şimdi bile çok ağır geliyo
Benimkinin burnu tıkalı ya bellihayatımda hiç kimsenin pırt yapmasını bukadar beklemediğimi anne olunca anladımsabah eşimde bişeyler yapıyordu dakika saat hakkında hiç bi fikrim yok baya derin uyumuşum
Ay dedim acaba burnu mu tıkalı solunum da mı bişey var bi streslendim de normalse sorun yok ozaman ya. Dün eşim yıkadı açılmıştır burnu bide üstüne temizledim ama yine kafamda bin tane şey döndü
Bizimde tıkandı bu günBenimkinin burnu tıkalı ya bellidr'umuza yazdık serum fizyolojik ile temizlememizi söyledi. Ateş ve kusmayı takip edip duruma göre yarın getirirsiniz dedi. Şükür ateşi yok. Nefes almada sorun yasayinca uykusu da sorun oluyor yavrumun
Havalar bir anda soğudu fark etmeden terledi de usuttuk mu dedim yaBizimde tıkandı bu gün
Evet daha uzak mesafeyi görmüyorlar sanırım bi kaç aya net göreceklerdi galiba yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden anneyi tanıyorlar zaten sadece emzirirken beslerken yakın mesafe durduğumuz içinBenimki de dinliyor iyice yakınına gelince görüyor heralde pür dikkat bakıyor. Sabırsızlanıyorum beni dinleyip gülücük atacağı günleriyer bitiririrm heralde çocuğu
maşallah ilk bir ayda 1.5 kiloKuzum ilk 6 aya kadar zaten aldı aldı daha sonra yavaşlıyor alması ilk birinci ayda 1.5 kilo aldı daha sonra 1 kilo ile devam etti balık gibi oldu ilk bebegim aksine minikti seninde inşallah bu bebegin bogummbogum olur acısını çıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?