- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Benimki de inanılmaz kusuyor. Bol bol emzirdim bir oh dedim koydum yatağa; ne yuttuysa çıkardı çocuk . Gözlerim pıt kalbim buruk. O sütü üretmek için milka ineği kadar emek vermiştimAy güldürdün beni yane olacak bizim bu hallerimiz. Eşimde sabah söyleniyordu kadın süt yapcam diye içinde incir ağacı çıkacak sen ne kusup duruyorsun diyodu seninkide kusuyor mu ya benimkinin kusma çoğaldı
Bizimki önceden öyleydi her bez kakalı. Şimdi bi tık daha azaldı ama yine baya yapıyor. Bide emzirirken gürültülü yapıyorBir aylık bebek hiç durma kaka yapar mı her bezı açtığımda kakalı tabı bır anda tüm bezı doldurup taşırmasını hiç söylemiyorum
Hahahah al benden de okadar kızBenimki de inanılmaz kusuyor. Bol bol emzirdim bir oh dedim koydum yatağa; ne yuttuysa çıkardı çocuk . Gözlerim pıt kalbim buruk. O sütü üretmek için milka ineği kadar emek vermiştim
Evet bir de senin yarın aşısı var demi yarın hastaneler kapalı pazartesi mi yaptıracaksın ? Ay bir ağlıyor bir ağlıyor o zaman gör senHahahah al benden de okadar kızhadi kustun hadi emeğime değer vermedin anladık peki sonraki o aranmalar efendime söyleyim o emziğe yıllarca aç bırakmışım gibi saldırmalar böyle haller tripler ne oluyor yani benim ayarımı kaçıran o kısım
Bizim kontrol çarşamba tam 30 günlük olunca gitmiyoz muEvet bir de senin yarın aşısı var demi yarın hastaneler kapalı pazartesi mi yaptıracaksın ? Ay bir ağlıyor bir ağlıyor o zaman gör sen
Ben bazen kendim yalvarıyorum nolur şunla çık git kahve iç diye. Başımda şunu yap bunu yapma şu şöyle çocuğa şunu yanlış yapıyorsun. Ninni dinletiyordum geldi kapattı. Bebek olabilir ama bebeğin de kafası varmış yetermiş o kadar ninniBenimkide arkadaşları denize dalışa gidiyormuş onu söylüyor sadece güldüm. Teklif dahi edemedi gideyim mi diyeama mesafesini benim belirlediğim alanlarda arkadaşlarıyla dışarı çıktı 3-4 kez
Ay bunu tutturanını bulmak lazım. Bende boyatmak istiyorum sevgili eşimin gözü zor alışıyormuş haspamBugün saçlarımı ombre yaptıracağım kızlar. Mamasını hazırlayıp eşime vereceğim. Umre anlıyor Allah kabul etsin diyor. Yok saçlarıma sarı ışıltı vereceğim dedim, Tarık Mengüç şakşuka olma diyor.
Sizce nasıl kızlar bunu kuaför tutturur mu bir muallaktayım açıkçası kuaförü bile seçemedim
Eki Görüntüle 3432240
Yok yapmıyor canım hiç huzursuz da etmedi ateş de yapmadı . Sizin 26 sı değil mi nisanın. Yarın bir aylık olmuyor muBizim kontrol çarşamba tam 30 günlük olunca gitmiyoz muSağlıkocağı aşısını da ozaman yaptırırım. Ateş yapıyor mu?
Hahahaha kendi kafam şişti demiyor da bebeğinde kafası var diyorBen bazen kendim yalvarıyorum nolur şunla çık git kahve iç diye. Başımda şunu yap bunu yapma şu şöyle çocuğa şunu yanlış yapıyorsun. Ninni dinletiyordum geldi kapattı. Bebek olabilir ama bebeğin de kafası varmış yetermiş o kadar ninni
Yok meleğin 26 nisan, bizimki 29Yok yapmıyor canım hiç huzursuz da etmedi ateş de yapmadı . Sizin 26 sı değil mi nisanın. Yarın bir aylık olmuyor mu
Kız bu ne ki daha küçücük bebek 2 ay sonra bebekken daha iyiydi diceksinizDaha bundan da mı zoru var melek
Aman melekem
Kavuş balıklari
Canım melekem kavur balıklari
Akşam getirecem kabadayılari
Beyin 0 bende algı 0
Hayaller hayatlar olmadan bu işi bitirirsin inşaAllahBugün saçlarımı ombre yaptıracağım kızlar. Mamasını hazırlayıp eşime vereceğim. Umre anlıyor Allah kabul etsin diyor. Yok saçlarıma sarı ışıltı vereceğim dedim, Tarık Mengüç şakşuka olma diyor.
Sizce nasıl kızlar bunu kuaför tutturur mu bir muallaktayım açıkçası kuaförü bile seçemedim
Eki Görüntüle 3432240
Biz de öyleydik berbat bi akşam ve geceydi. Yorgunluğu da geçtim psikolojik olarak da çöktüm ağlamadığım bir an yok herkesle kavga ediyorumAğla ağla öldüm sabahtan beri
Kucağımda çocuk tek başıma ne yapsam durmuyor napacağımı şaşırdım
afedersin tuvalete gidemedim asla durmadı ne gece ne sabah
Masallah canım. Tecrübeli olmanın da etkisi olmuştur illa kiHastaneden geldiğimiz aksam gece yalniz kaldik. Esim destek oldum gunduzleri annem geldi gitti. Esimin babalik izni bitince 14 gün sonunda 3 cocukla tek kaldimzor olmadi cok sukur
Bi fincan kahve yapıp kafasından aşağı dökseydinDün kocam dedi ki çok bunaldım arkadaşlarımla bi kahve içsem??? Bana dedi bana 15 gündür evden sadece doktor kontrolü için çıkan, emzirmekten poposu düzleşmiş olan bana
Tecrübeli anneler bunu beğendi. İlk çocuğu olan anneler neyin içine düştüm ben diyorKız bu ne ki daha küçücük bebek 2 ay sonra bebekken daha iyiydi diceksinizşarkıyada bayıldım
Ah ah keşke uyanmasa da ellemesek. Benimki saat kurmuş gibi 2bucuk saatte bir uyanıyor bende emzikle alarmı ertele moduna giriyorum en son ne zaman çığlık attı ozaman film kopuyorKızlar bebeklerinizi gece uyandırıp besliyormusunuz ben dün 28 kontrolüne götürdüm doktor artık 11 de besle 6 ya kadar karışma kendisi uyanmazsa dedi
Haydaa kız ilk dönem normal bunlar sakin ol belki yalnız kalmak daha iyi gelecektir cesurda da böyle oldu bak. Sen bi kahve yap kendine otur bi kahve iç sakinleşBiz de öyleydik berbat bi akşam ve geceydi. Yorgunluğu da geçtim psikolojik olarak da çöktüm ağlamadığım bir an yok herkesle kavga ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?