• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimkine ise yaramadı 😭😭
Bende şimdi denicem
Uykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorum
Ay evet gece de öyle normalinden daha çok çığlık atıyor evde birinin iki yaş sendromu birinin atak haftası delircem yakında bende bi sendroma gircem çıkaramıcaklar da🤦🏻‍♀️

Ya bide emzirken uyuyakaliyor.emmiyor dogru duzgun.uyaniyor memeye koyuyorum gene uyuyakaliyor.yıldım🤣
Yemin ediyorum aynısı 😂 o kadar yarım yamalak emiyor ki uyandiriyorum yok devam edemiyor. Yerine koyuyorum uyanıyor. Dün gündüz hiç uyumadı resmen akşama kadar. Akşam eşim işten gelmeden 1 saat falan uyuduk. Sonrası yine kucak. En son akşam 11:30da yatırdım 1-2 gibi mizildadi beşiğini salladım uyumuş. 4te bı uyandim uyuyor çocuk hala saatlerdir aç😳 ses yaptım uyansın diye 😂 uyusa dert uyumasa dert ama bizimkinin ortası da yok şu an 😅

Az once paylasmistim.bebege dinletmeyi denesene..benim gordugum tum bebeklerde ise yaradi.

Bende işe yaradı gibi. Yani şöyle zaten emziriyodum gözleri kapanıyordu uyuyacaktı. Ama normalde kucağımda uyur yatırınca uyanırdı. Kucağımda uyudu yatırdım uyanmadı şuan hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek uyku süresini uzatırsa benim vazgeçilmezim olur 🤣🤣

Bende işe yaradı gibi. Yani şöyle zaten emziriyodum gözleri kapanıyordu uyuyacaktı. Ama normalde kucağımda uyur yatırınca uyanırdı. Kucağımda uyudu yatırdım uyanmadı şuan hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek uyku süresini uzatırsa benim vazgeçilmezim olur 🤣🤣
Ya refleks olayına nasıl bir cozumun var 😅 ziplamasa zaten uyuyacak bizimki de 😅

Uyandı. Buda gol değil 🤦🏻‍♀️

Daha 11 günlük bacım huyunu suyunu çözemedim ki eşim de işe döndü. Haftasonu çıkıcaz inşallah
Aman hangimiz çözebildik ki huylarını suylarını. 12 günlükken otel tatiline gittim ben. Burnumdan geldi mi geldi ama yine gidermiyim giderim 🤣🤣 akıllanma seviyem kdksjs

Kızlar yeni güncelleme geldi bizimkine sadece kucakta uyuyor🙄 karnım aç, tuvalete gitmem lazım ama bırakamıyorum uyanıp ağlayacak 🥺 sling almamıştım ama kanguruyu evde kullancam sanırım bu gidişle🥺

Kızlar atak haftalarına göre 37de doğurdum ama 40tan itibaren saymam gerek diye biliyordum ama biz 5. Haftayı atlattık bence cunku o haftaya ait buyume adımlarını gerçekleştirdigini düşünüyorum. 8. Haftayı okuyayım dedim orada da ebeveyne bağlılık ayrılmak istememe gibi şeyler yazıyordu. 7. Haftaya girdik biz, bence 8. Hafta atağını yaşıyor şu an 🙄

Back
X