- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son ses acip salliyorum kucagimda yada yaylaniyorum .hemen daliyor. Hic sakinlestirmedi mi? Sesi iyice acarak deneyin.Benimkine ise yaramadı![]()
Dışarı mı çıkıyonuz kiNe güzel korse gibi oluyo benim kollarım yüksek bel çok rahat ediyorum birde zor giyiyorum mükemmel
Az önce açtım pür dikkat kesildi bikaç dakika sustu sonra yine mızırdanmaya başladı…Son ses acip salliyorum kucagimda yada yaylaniyorum .hemen daliyor. Hic sakinlestirmedi mi? Sesi iyice acarak deneyin.
Bende şimdi denicemBenimkine ise yaramadı![]()
Ay evet gece de öyle normalinden daha çok çığlık atıyor evde birinin iki yaş sendromu birinin atak haftası delircem yakında bende bi sendroma gircem çıkaramıcaklar daUykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorum
Sen niye çıkmıyorsun kızDışarı mı çıkıyonuz kiah ne güzeldir dışarı çıkmak şimdi
![]()
Yok ne yazık ki en son aklıma klima açıp kundak yapmak geldi ama kundagida hep kabul etmiyor. Kucağımda uyuyor sadece tek çözüm bu olduNasıl yapicaz hiç çözüm bulabildin mi![]()
Yemin ediyorum aynısıYa bide emzirken uyuyakaliyor.emmiyor dogru duzgun.uyaniyor memeye koyuyorum gene uyuyakaliyor.yıldım![]()
5. Haftaymis atak haftası ama 40ta doğurmuş gibi saymak gerekliymiş. Bizim 4. Haftaya giriş oluyor öyle sayarsak ama atak haftaları 1'er hafta oynayabilirmisO zaman bızımkı erken geldi![]()
Az once paylasmistim.bebege dinletmeyi denesene..benim gordugum tum bebeklerde ise yaradi.
Daha 11 günlük bacım huyunu suyunu çözemedim ki eşim de işe döndü. Haftasonu çıkıcaz inşallahSen niye çıkmıyorsun kız
Ya refleks olayına nasıl bir cozumun varBende işe yaradı gibi. Yani şöyle zaten emziriyodum gözleri kapanıyordu uyuyacaktı. Ama normalde kucağımda uyur yatırınca uyanırdı. Kucağımda uyudu yatırdım uyanmadı şuan hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek uyku süresini uzatırsa benim vazgeçilmezim olur![]()
Doktora gidiyorum avm neydi unuttumDışarı mı çıkıyonuz kiah ne güzeldir dışarı çıkmak şimdi
![]()
Uyandı. Buda gol değilBende işe yaradı gibi. Yani şöyle zaten emziriyodum gözleri kapanıyordu uyuyacaktı. Ama normalde kucağımda uyur yatırınca uyanırdı. Kucağımda uyudu yatırdım uyanmadı şuan hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek uyku süresini uzatırsa benim vazgeçilmezim olur![]()
Aman hangimiz çözebildik ki huylarını suylarını. 12 günlükken otel tatiline gittim ben. Burnumdan geldi mi geldi ama yine gidermiyim giderimDaha 11 günlük bacım huyunu suyunu çözemedim ki eşim de işe döndü. Haftasonu çıkıcaz inşallah
Çözümüm yok saldım free takılıyorYa refleks olayına nasıl bir cozumun varziplamasa zaten uyuyacak bizimki de
![]()
Uuf yaaaÇözümüm yok saldım free takılıyor![]()
Benimki de uyumadı kızlar en fazla 5 dk dalıyor hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim ki de irkiliyor gibi uyanıyorAçtım tam dalıyor refleksten uyanıyor ya. Uykuya geçişte çok sorun şu refleksler![]()