• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Uuf yaaa 😂 umarım atak haftası falan olduğu için böyledir yoksa her gün böyle uyanık işimiz zor 😂
Bırak ev işi yapmayı çişe gidemiyoruz bu nedir yahu 🤣🤣
Kızlar atak haftalarına göre 37de doğurdum ama 40tan itibaren saymam gerek diye biliyordum ama biz 5. Haftayı atlattık bence cunku o haftaya ait buyume adımlarını gerçekleştirdigini düşünüyorum. 8. Haftayı okuyayım dedim orada da ebeveyne bağlılık ayrılmak istememe gibi şeyler yazıyordu. 7. Haftaya girdik biz, bence 8. Hafta atağını yaşıyor şu an 🙄
dedim ama ben sana siz 5.hafta atağını da atlattınız. Yaşarken herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor doktorlar 40 hafta üzeri diyor ama bebeğin senin kucağına geldi gelişimi başladı konuşuyorsun sıcaklığını hissediyor filan o yüzden atakları doğduğu haftadan itibaren başladı. 26-30 hafta doğan bebekle tabiki bir tutulamaz kuvez süreci vs ama 37de direk kucağına geldi bebeğin

Bende işe yaradı gibi. Yani şöyle zaten emziriyodum gözleri kapanıyordu uyuyacaktı. Ama normalde kucağımda uyur yatırınca uyanırdı. Kucağımda uyudu yatırdım uyanmadı şuan hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek uyku süresini uzatırsa benim vazgeçilmezim olur 🤣🤣
Ben 3 yegenimde kullandim.simdide kizimda..hepsinde ise yaradi🥰

Kızlar atak haftalarına göre 37de doğurdum ama 40tan itibaren saymam gerek diye biliyordum ama biz 5. Haftayı atlattık bence cunku o haftaya ait buyume adımlarını gerçekleştirdigini düşünüyorum. 8. Haftayı okuyayım dedim orada da ebeveyne bağlılık ayrılmak istememe gibi şeyler yazıyordu. 7. Haftaya girdik biz, bence 8. Hafta atağını yaşıyor şu an 🙄

Aaa o yuzden senle birebiriz bebikler konusunda.sen 37+0 ben 37+5 de dogurdum. 5 gun once dogurdun.birebir gundeler aslinda🤣

5. Haftaymis atak haftası ama 40ta doğurmuş gibi saymak gerekliymiş. Bizim 4. Haftaya giriş oluyor öyle sayarsak ama atak haftaları 1'er hafta oynayabilirmis
Ay gercek mı bız o zaman yenı 40 hafta olduk bende atak gecıcı birşey diyordum demekki kızımın huyu mu 😧

Benimde öyleydi sık başım ağrıyodu yorgunluktan uykusuzluktan sanıyodum. Sağlıkocağında 15.gün kontrolünde benden de kan aldılar değerlerime bakmak için. Kolestrolüm yüksek çıktı. Oda baş ağrısı yapıyomuş. Bende bi ara başım ağrırken buraya yazmıştım kızlardan biri Türk kahvesine limon sık iç demişti o iyi geliyordu. Neden iyi geldiğini de kan değerlerinden sonra anladım kolestrole limon iyi geliyormuş düşürüyormuş🤔 normalde hiç kolestrol sorunum yoktu. Bi dahiliyeye gitmem lazım kendimize vakit kalırsa
Valla benimde yüksek 🥺🥺🥺

Eklentiler

• IMG_5774.webp
    IMG_5774.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben giyiyorum canım dikişler de bi tık daha aşağıda ya bel noktasına gelmiyor. İki tane kotum oluyor diğerleriyle sadece bakışıyoruz 😂
Benim tam gobek altimda aciyor ic dikisler mi var anlamadim. Kilo almama ragmen gobusumden olmuyor kotlar bende sıkmak istemiyorumm. Korse ne onerirsiniz kizlar bi marka var mi

Bırak ev işi yapmayı çişe gidemiyoruz bu nedir yahu 🤣🤣

dedim ama ben sana siz 5.hafta atağını da atlattınız. Yaşarken herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor doktorlar 40 hafta üzeri diyor ama bebeğin senin kucağına geldi gelişimi başladı konuşuyorsun sıcaklığını hissediyor filan o yüzden atakları doğduğu haftadan itibaren başladı. 26-30 hafta doğan bebekle tabiki bir tutulamaz kuvez süreci vs ama 37de direk kucağına geldi bebeğin
Evet evet kucağıma geldiği andan itibaren saymak bence de daha mantıklı çünkü 5. Hafta için kafasıyla takip, ebeveynleri tanıyıp gülümseme diyor bunları yapıyor zaten. 40 haftaya göre sayarsak bunu haftaya yapması gerekiyor bir yanlışlık var yani. Tam 8. Hafta atağı gibi çok fazla kucak istiyor

Back
X