2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa en merak ettiğim kısım o işte sütüm yeterli geliyor mu sagdiktan sonra diye. Ben uzun zamandır sağım yapmiyordum sağım yaptım dün bebişin düzeni şaştı sanki sağım yaptığım için ona kalmadı doymuyor gibi hissettim. Böyle olunca sagasim kaçtı düzenini mi bozdum ki diye. Bir de o kadar kısa sürelerde uyup uyanıyor ki hangisinde emzirdim hangi uyandığı açlıktan falan hepsi çorba oldu şu an açtır ya da toktur diye yorum yapamıyorum hep karıştı zamanlar

Tam olarak o bebek ağladıkça bende ağlardım çok garip bisi ve benim 2 hafta sürdü ama bu biraz kafanın rahatlatilmasiyla alakalı huzur bulacağın şeyler yap
Benimde aynı umarım kısa sürede düzelir bu durum.Aklıma getirmemeye çalışıyorum diyorum ki bak bebeğini sağ Salim kucağına aldın onu düşün diye diye kendimi tutmaya çalışıyorum.Teşekkür ederim umarım sizin gibi kısa sürede geçer

İnşallah çok teşekkür ederim umarım kısa sürede geçer bu durum

İki meme toplam 90 mı yoksa tek meme 90 mı? Nasıl arttırdınız ya benimki emdıkten sonra sagarsan 20 cc anca çıkıyo

Bir anda sana fazla geliyor ama bak dediğin gibi hepsinin çözümü var çok şükür sağlıkla kavuştuk yavrularımıza
Çok şükür canım benim
Kakasız 7.gün canım doğalı 11 gün oldu. İnşallah geçsin gitsin hepsi

Vallahi ben tek memeden 90 cc sağanları duydum bebeğime yetiyor şuan şükür diyorum
Her vücut farklıdır her bebeğin alacağı farklıdır belki canım. Yarın sorayım ben de doktora ortalaması var mı şu kadar çıkması gerek diye
Evet cok yogun gaz sancisi cekiyor her gece ama bugun degisik bir huzursuzlugu da vardi
Benimki açmış mesela onu fark ettim az önce

İki meme toplam 90 mı yoksa tek meme 90 mı? Nasıl arttırdınız ya benimki emdıkten sonra sagarsan 20 cc anca çıkıyo
İki meme 90 emdikten hemen sonra çekmedim biraz süre vardı ama çoğunluk emmedigi memeden çıktı. Nette okuduğuma göre 120 ml falan diyor bebeğin ihtiyacı. Benim bebiş aç mı kalıyor anlamadım ben

Kızlar sagdiginiz sütler oda sıcaklığında beklediğinde tekrar ısıtıyor musunuz? Bugün dolaptan çıkarttım 28-29 derece yaptım içti birazı kaldı uyudu. Sonra tekrar ısıtmak olmaz belki diye gerisini öyle verdim. Oda sıcaklığında verilebilir yazıyordu nette. Ama niyeyse soğukmuş gibi geldi bana. Midesini üşütür müyüm ki diye düşündüm süt bitince

Doktor içini temizledi canım bizim sen de bi göster bence
60-90 gayet iyi bence canım. Ben kalkan kullanıyorum normal zamanda da gümüş kapak takıyorum ped değerse yaralarım acıyor hala yarık içleri Kalkan doldukça boşaltırsan dökülmez hem de sütün ziyan olmaz
Suni sancı ile mi
Benim de ilk doğumum suni sancı ile oldu merak ettiğin varsa sorabilirsin
Kızlar ben bebişimin ıkınmasına ağlamasına dayanamadım doktora gıdıyorum en azından gaz ağrısı ise damla verir cocuğumun bır türlü dalamadı öğleden beri
Probiyotik gaz damlasına başlatır bence canım doktor biz de dün aldık biogaia ama daha vermedim bir hafta daha bekleyelim dedim

medusaa senin müziği açtım ellerini elimle tuttum kundak yapınca kıyamet koparıyor çünkü bir de popoya pış pış vurdum 1 saat sürdü ama uyudu çok şükür 2 saat uyusa da ben de dinlensem

Ya kızlar benim bebiş 5-10dk emiyor sonra emmek istemiyor yarım saat uyuyor sadece. Odaya geldik burada öğle uykusuna yatınca 2-3 saat uyurduk. Yine sadece yarım saat uyudu. Uyanınca ağladı çok açıktı diye düşündüm 10dk sürmedi bile emmesi sonra uyuyakaldı. Ağzını da asla açmadı. Şimdi göğsümde mışıl mışıl uyuyor bıraksam uyanacak. Doymama gibi bir durum olabilir mi? Doymuyorsa neden memeyi vermek istediğimde agzi sımsıkı kapalı bu çocuk ne istiyor anlamadım ya I ImaginaryLife medusaa gulumsebebek cesursavasci ve fikri olabilecek diğer anneler

Canım bizimde 6. Gün düştü ama yaptırdık banyo hala da kurumadı göbegi atletine degiyor Sarı sarı bişeyler ama kontrole gittigimizde doktor güzel bi sııkıntı yok dedi benimki çok gazlı o kadar ıkınıyor ki fıtık olacak diye korkuyorum

İki gündür bizdede var o sorun 5. Hafta sendromu mu acaba yatıyorum uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…