- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ya benim de öyle sütüm aman aman değil. Bebişi emzirdim 1 saat sonra falan sagayim dedim ikisinden 90cc çıktı. Ee emzirirken ağzından taşıyor. Doyduğunda ağzını açmıyor ben anlamadım. Pompanın cekemedigi süt mu var yoksa benim bebiş az sütle mi doyuyor. Sen mama veriyor musun canımYaaa kızlar siz bu süt olayını nasıl yapıyorsunuz beniö öyle aman aman çok sütüm yok aslında sağdığımda bazen 60cc bazen 90cc çıkıyor.
Ama sürekli taşma oluyor.
Evde biri var mesela hırka gömlek olmadan tişörtle duramıyorum ki sırılsıklam oluyor sütyenim kıyafetim.
Siz bu olayı nasıl hallediyorsunuz, ben bu yüzden sokağa nasıl çıkarım bunu düşünüyorum
Aynen bende yaşamadım doktor çok güzel demişti gebelik öncesi baktırmıştım. Deneyim bakim limonuHaydaa noluyor bizim bu kolestrollere ben hiç bunla alakalı sıkıntı yaşamamıştım. Başın ağrıyınca Türk kahvesine limon sık iç bakalım yada limonlu su iç bi miktar açıyor insanın kafasını
Yok canım mama vermiyorum, ama baktım göğsüm taşıyor hemen sağıyorum.Ya benim de öyle sütüm aman aman değil. Bebişi emzirdim 1 saat sonra falan sagayim dedim ikisinden 90cc çıktı. Ee emzirirken ağzından taşıyor. Doyduğunda ağzını açmıyor ben anlamadım. Pompanın cekemedigi süt mu var yoksa benim bebiş az sütle mi doyuyor. Sen mama veriyor musun canım
Canım genelde 2. Aya doğru başlıyolar gülmeyeKızlar sizin bebekleriniz bakıp gülümsüyor mu benimki henüz başlamadı öyle yapmaya. Korkayım mı biraz panikledim şimdi sizinkilerin öyle olduğunu görünce. 24 nisanda doğmuştu kızım geç mi kaldı bunu yapmak için
Ben de kıvırıyorum hala. Kabuklanma var evet ama açtığımda zıbını da kirlenmiş oluyo akıntı var demek kiBen göbeği düştükten sonra bi kaç gün daha bezi kıvırarak bağladım hava alsın diye o kabuklanma da göbek düştükten 6 gün sonra düştü
Biraz ağla sızla modunu düşür iyi değilim filan deişe yarıyor bu taktikler
Haydaa noluyor bizim bu kolestrollere ben hiç bunla alakalı sıkıntı yaşamamıştım. Başın ağrıyınca Türk kahvesine limon sık iç bakalım yada limonlu su iç bi miktar açıyor insanın kafasını
Kaç cc çıkması gerekiyor ki çok demek içinYok canım mama vermiyorum, ama baktım göğsüm taşıyor hemen sağıyorum.
Emzirirken böyle ağzının kenarından süt akıyor aslında sütüm var diyorum sonra sağdığım sütlerden böyle 40cc 50cc biberonla veriyorum. İçince diyorum ki demekki memeden çok alamıyor çocuk.
Bebek emerken ağzının kenarından da taşıyor, sütyenim ıslanıyor oo diyorum çok süt var taşıyor sağiym diyorum 2 memeden toplasan 90cc çıkmıyor. Ben anlamadım vallahi bu süt işini.
Aynisi aynısı, ben sağıp vermiyorum ya daha bugün biraz verdim siringayla vereyim dedim 10cc içti sonra memeden emdi uyudu. Yarım saat sürdü o uyku da. Biberondan sonra meme reddi olmadı değil mi ben ondan korkuyorum. Bir de sagdiktan sonra düzeni şaşıyor sanki. Sagdiktan sonra bebiş uyanıyor mesela emmek istiyor yeterince süt olmuyor bu sefer. Biberon da kullanmak istemiyorum kaşıkla falan veriyorum ama meme reddi olacak diye de korkuyorum. Tartıya bakınca kilosu iyi gidiyor anlamadım bu işiYok canım mama vermiyorum, ama baktım göğsüm taşıyor hemen sağıyorum.
Emzirirken böyle ağzının kenarından süt akıyor aslında sütüm var diyorum sonra sağdığım sütlerden böyle 40cc 50cc biberonla veriyorum. İçince diyorum ki demekki memeden çok alamıyor çocuk.
Bebek emerken ağzının kenarından da taşıyor, sütyenim ıslanıyor oo diyorum çok süt var taşıyor sağiym diyorum 2 memeden toplasan 90cc çıkmıyor. Ben anlamadım vallahi bu süt işini.
Böyle tek tek söyleyince çok şükür hepsinin çözümü var evet allah dermansız dert vermesin.. ama içindeyken sağlıklı düşünemiyorum boğuluyorum hepsi çok fazla geliyo. Teşekkür ederim desteğin içinSakin ol canım geçecek hepsi inşallahsen sakin olmazsan bu bebeğe de yansır huzursuz olur. Ekstra bir sey daha eklenir. Sen sakin ol kaka yapmaması 10 güne kadar normal sanırım. Sarılık da beslenerej bitecek.gobegi de en kötü krem falan verir bence çok çok kötü bir şey yoktur. Kuruyamamistir
Bir anda sana fazla geliyor ama bak dediğin gibi hepsinin çözümü var çok şükür sağlıkla kavuştuk yavrularımızaBöyle tek tek söyleyince çok şükür hepsinin çözümü var evet allah dermansız dert vermesin.. ama içindeyken sağlıklı düşünemiyorum boğuluyorum hepsi çok fazla geliyo. Teşekkür ederim desteğin için
Kuzum 14 günlük oldu daha sarılığı yeni yeni atıyor.Doktor şehir dışındaymış ama hastaneye bi götürün dedi. Zaten o doktorla devam etmeyecektim doğum sonrası odaya geldi diye götürmüştüm ilk kontrolüne. Yeni doktordan randevu alıyorum şimdi yarın götürücem hem göbeği böyle, hem kakasız 7.gün, hem rengi hala sarıAllahım çok zor çokkkk
Canım vallahi şükür meme reddi olmadı hiç, biz daha hastanedeyken sütüm gelmemişti bebek hemşiresi biberonla mama vermişti bebeğe. Daha sonra sarılık olup ani kilo da verince doktorumuzda sağım yap bebeği ne kadar beslediğini gör demişti.Aynisi aynısı, ben sağıp vermiyorum ya daha bugün biraz verdim siringayla vereyim dedim 10cc içti sonra memeden emdi uyudu. Yarım saat sürdü o uyku da. Biberondan sonra meme reddi olmadı değil mi ben ondan korkuyorum. Bir de sagdiktan sonra düzeni şaşıyor sanki. Sagdiktan sonra bebiş uyanıyor mesela emmek istiyor yeterince süt olmuyor bu sefer. Biberon da kullanmak istemiyorum kaşıkla falan veriyorum ama meme reddi olacak diye de korkuyorum. Tartıya bakınca kilosu iyi gidiyor anlamadım bu işi
Vallahi ben tek memeden 90 cc sağanları duydumKaç cc çıkması gerekiyor ki çok demek için
Evet cok yogun gaz sancisi cekiyor her gece ama bugun degisik bir huzursuzlugu da vardiGazı mı var acaba
Gaz damlası, probiyotik falan kullanmıyor muydun canım.Kızlar ben bebişimin ıkınmasına ağlamasına dayanamadım doktora gıdıyorum en azından gaz ağrısı ise damla verir cocuğumun bır türlü dalamadı öğleden beri
Tipatip aynilari bizde de var birkac gun once gunduzleri iyiydi ama artik geceli gunduzlu kotu. Bizimki de suan damlalarin etkisiyle heralde kendisi çıkarıyor gazini ama ona ragmen surekli ıkınip duruyor bence bitmiyor gazi ne kadar cikarsa da gaz sancisi cekiyorUykuda kalma suresi baya azaldı gunduzlerı 1 saat zar zor uyuyor tabi uykuya dalabilirse kucakta hopla zıpla uyudu zannedıyorum hoop yataga koyunca cıglık atıyor sureklı emmek istiyor gaz mı var dıyorum ama cok guzel cıkarıyor çözemiyorum
Biz dun yaptirdik huysuzluk ates yapmaz dedi ama bebegim bu gece ikinma disinda da ekstra bi aglakti. Normalde ikinarak aglayip uyanir bu gece cingene gibiydi mizirdanip ardindan cigligi kopariyordubebegine aşı yaptıran anneler bebekleriniz ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?