2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya benim de öyle sütüm aman aman değil. Bebişi emzirdim 1 saat sonra falan sagayim dedim ikisinden 90cc çıktı. Ee emzirirken ağzından taşıyor. Doyduğunda ağzını açmıyor ben anlamadım. Pompanın cekemedigi süt mu var yoksa benim bebiş az sütle mi doyuyor. Sen mama veriyor musun canım

Aynen bende yaşamadım doktor çok güzel demişti gebelik öncesi baktırmıştım. Deneyim bakim limonu

Yok canım mama vermiyorum, ama baktım göğsüm taşıyor hemen sağıyorum.
Emzirirken böyle ağzının kenarından süt akıyor aslında sütüm var diyorum sonra sağdığım sütlerden böyle 40cc 50cc biberonla veriyorum. İçince diyorum ki demekki memeden çok alamıyor çocuk.

Bebek emerken ağzının kenarından da taşıyor, sütyenim ıslanıyor oo diyorum çok süt var taşıyor sağiym diyorum 2 memeden toplasan 90cc çıkmıyor. Ben anlamadım vallahi bu süt işini.

Kızlar sizin bebekleriniz bakıp gülümsüyor mu benimki henüz başlamadı öyle yapmaya. Korkayım mı biraz panikledim şimdi sizinkilerin öyle olduğunu görünce. 24 nisanda doğmuştu kızım geç mi kaldı bunu yapmak için

Canım genelde 2. Aya doğru başlıyolar gülmeye

Ben de kıvırıyorum hala. Kabuklanma var evet ama açtığımda zıbını da kirlenmiş oluyo akıntı var demek ki

Kaç cc çıkması gerekiyor ki çok demek için

Aynisi aynısı, ben sağıp vermiyorum ya daha bugün biraz verdim siringayla vereyim dedim 10cc içti sonra memeden emdi uyudu. Yarım saat sürdü o uyku da. Biberondan sonra meme reddi olmadı değil mi ben ondan korkuyorum. Bir de sagdiktan sonra düzeni şaşıyor sanki. Sagdiktan sonra bebiş uyanıyor mesela emmek istiyor yeterince süt olmuyor bu sefer. Biberon da kullanmak istemiyorum kaşıkla falan veriyorum ama meme reddi olacak diye de korkuyorum. Tartıya bakınca kilosu iyi gidiyor anlamadım bu işi

Böyle tek tek söyleyince çok şükür hepsinin çözümü var evet allah dermansız dert vermesin.. ama içindeyken sağlıklı düşünemiyorum boğuluyorum hepsi çok fazla geliyo. Teşekkür ederim desteğin için

Bir anda sana fazla geliyor ama bak dediğin gibi hepsinin çözümü var çok şükür sağlıkla kavuştuk yavrularımıza

Kuzum 14 günlük oldu daha sarılığı yeni yeni atıyor.
7. Gün sarılığın yoğun zamanı henüz renginde değişiklik olmaz. Diğer hafta normale dönmeye başlar inşaAllah düşünüp stres yapma hepsi geçecek inşaAllah

Kızlar ben bebişimin ıkınmasına ağlamasına dayanamadım doktora gıdıyorum en azından gaz ağrısı ise damla verir cocuğumun bır türlü dalamadı öğleden beri

Canım vallahi şükür meme reddi olmadı hiç, biz daha hastanedeyken sütüm gelmemişti bebek hemşiresi biberonla mama vermişti bebeğe. Daha sonra sarılık olup ani kilo da verince doktorumuzda sağım yap bebeği ne kadar beslediğini gör demişti.
O günden beri bu şekilde devam ediyoruz.
Bebek uyanınca 5şer dakika memede emdiriyorum, sonra biberonla emmesine göre ccsini ayarlayıp o şekilde veriyorum.

Birde aklında olsun az önce sağım yaptım mesela bebekte uyuyor uyanınca yine memeyi vericem sütüm kalmadı hepsini sağdım diye düşünme inan bende öyle sanıyordum ama o emdikçe sütü alıyor. Ben bile şaşırıyorum dibine kadar sağdım nasıl emerken süt geliyor diyorum ama bebek emerken o an yine süt geliyor

Kızlar ben bebişimin ıkınmasına ağlamasına dayanamadım doktora gıdıyorum en azından gaz ağrısı ise damla verir cocuğumun bır türlü dalamadı öğleden beri
Gaz damlası, probiyotik falan kullanmıyor muydun canım.
Git bakalım ne diyecek doktor merak ettim bebeğin uykuya dalamaması hepimizin ortak problemi çünkü

Tipatip aynilari bizde de var birkac gun once gunduzleri iyiydi ama artik geceli gunduzlu kotu. Bizimki de suan damlalarin etkisiyle heralde kendisi çıkarıyor gazini ama ona ragmen surekli ıkınip duruyor bence bitmiyor gazi ne kadar cikarsa da gaz sancisi cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…