- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Akıntı var mı ya da kötü koku canım? Ona göre dr'una yaz benceKızlar göbeğimiz 6.gün düştü doktor kurumadan banyo yaptırma dedi. Bugün 11.gündeyiz hala kanlı leke geliyo zıbınına. Kurumamış. Banyo da yaptıramadım. Normal mi bu?gulumsebebek @melegim can P Pembepilates cesursavasci golden-snitch @Begonya2 I ImaginaryLife
Aay evet fabrikadan çıkmış gibi bu ne ya direkt aynı şeylerAaa o yuzden senle birebiriz bebikler konusunda.sen 37+0 ben 37+5 de dogurdum. 5 gun once dogurdun.birebir gundeler aslinda
Bence o uymuyor ya bu durumda biz yeni 5. Haftaya gireceğiz ama o büyüme adımlarını gerçekleştirdi bebem. Takip ediyor, beni babasını biliyor gülüyor.Ay gercek mı bız o zaman yenı 40 hafta olduk bende atak gecıcı birşey diyordum demekki kızımın huyu mu
Çok nadir kundağı kabul ediyor çıkartmak istiyor kollariniYarım kundak yapmayı denediniz mi kolları sarmak önemli öyle olunca çabuk sıçramıyor.
Ben göbeği düştükten sonra bi kaç gün daha bezi kıvırarak bağladım hava alsın diye o kabuklanma da göbek düştükten 6 gün sonra düştüKızlar göbeğimiz 6.gün düştü doktor kurumadan banyo yaptırma dedi. Bugün 11.gündeyiz hala kanlı leke geliyo zıbınına. Kurumamış. Banyo da yaptıramadım. Normal mi bu?gulumsebebek @melegim can P Pembepilates cesursavasci golden-snitch @Begonya2 I ImaginaryLife
Biraz ağla sızla modunu düşür iyi değilim filan deBeni götüren olsa ameliyat günü ameliyat sonrası giderdim sedyeyle ama götüren yok
Haydaa noluyor bizim bu kolestrollere ben hiç bunla alakalı sıkıntı yaşamamıştım. Başın ağrıyınca Türk kahvesine limon sık iç bakalım yada limonlu su iç bi miktar açıyor insanın kafasınıValla benimde yüksek
Bu haftayı da atlatınca az rahatsın inşallah tabi atlatana kadar biz bizden geçicezEvet evet kucağıma geldiği andan itibaren saymak bence de daha mantıklı çünkü 5. Hafta için kafasıyla takip, ebeveynleri tanıyıp gülümseme diyor bunları yapıyor zaten. 40 haftaya göre sayarsak bunu haftaya yapması gerekiyor bir yanlışlık var yani. Tam 8. Hafta atağı gibi çok fazla kucak istiyor
Benim kızım 3 ay kuvezde kaldı. Kucağıma geldiğinde yenidoğan gibiydi. 4 hafta sonra sosyal gülümseme başladı. Kucağa ne zaman gelirse önemli olan cidden o. İster istemez konuşuyorsun seviyorsun yüzüne gülümsüyorsun dediğin gibi boş boş yatmıyor yaBence o uymuyor ya bu durumda biz yeni 5. Haftaya gireceğiz ama o büyüme adımlarını gerçekleştirdi bebem. Takip ediyor, beni babasını biliyor gülüyor.gulumsebebek in dediği gibi kucağa geldiğinden itibaren öğreniyor sonucta. 37de doğurdum diye 3 hafta boş boş yatmadı çocuğum öğrendi biseyler
Canım senin 8.hafta atagi 2 hafta sürecek galiba en zoru oymuş sen 5i geçeli çok oldu.. bizimki bize dünden beri gulumsuyo benim normalde 4.haftam ama erken girdik.. kisacasi Allah kolaylık versin herkeseBence o uymuyor ya bu durumda biz yeni 5. Haftaya gireceğiz ama o büyüme adımlarını gerçekleştirdi bebem. Takip ediyor, beni babasını biliyor gülüyor.gulumsebebek in dediği gibi kucağa geldiğinden itibaren öğreniyor sonucta. 37de doğurdum diye 3 hafta boş boş yatmadı çocuğum öğrendi biseyler
Yaaa kızlar siz bu süt olayını nasıl yapıyorsunuz beniö öyle aman aman çok sütüm yok aslında sağdığımda bazen 60cc bazen 90cc çıkıyor.Sen niye çıkmıyorsun kız
Canım göğüs pedleri var sızmayı engelliyor. Yada şuan elinde yoksa çocuğun ağız mendillini ikiye katla koy memene ben öyle de yapıyorum bazen oda dışarı sızdırmıyor ıslaklığı. Göğüs pedi yada ağız mendili koymayınca komple sırılsıklam oluyor bi memeyi emzirirken diğer meme akıyor. I ImaginaryLife göğüs kalkanı kullanıyomuş emzirirken. Baya süt birikiyomuş. Boşa akacağına toplanıyor yani. Şimdi o kalkanlardan alcam bi memeyi emzirirken diğer memeye koyarım ona sızsın bari kızıma içiririmYaaa kızlar siz bu süt olayını nasıl yapıyorsunuz beniö öyle aman aman çok sütüm yok aslında sağdığımda bazen 60cc bazen 90cc çıkıyor.
Ama sürekli taşma oluyor.
Evde biri var mesela hırka gömlek olmadan tişörtle duramıyorum ki sırılsıklam oluyor sütyenim kıyafetim.
Siz bu olayı nasıl hallediyorsunuz, ben bu yüzden sokağa nasıl çıkarım bunu düşünüyorum
2 paket göğüs paketi bitirip çocuğun ağız mendili göğsümdeyken okuyorum bunuCanım göğüs pedleri var sızmayı engelliyor. Yada şuan elinde yoksa çocuğun ağız mendillini ikiye katla koy memene ben öyle de yapıyorum bazen oda dışarı sızdırmıyor ıslaklığı. Göğüs pedi yada ağız mendili koymayınca komple sırılsıklam oluyor bi memeyi emzirirken diğer meme akıyor. I ImaginaryLife göğüs kalkanı kullanıyomuş emzirirken. Baya süt birikiyomuş. Boşa akacağına toplanıyor yani. Şimdi o kalkanlardan alcam bi memeyi emzirirken diğer memeye koyarım ona sızsın bari kızıma içiririm
Kız ona rağmen mi akıyor2 paket göğüs paketi bitirip çocuğun ağız mendili göğsümdeyken okuyorum bunu
Göğüs kalkanları da üstü delikli işte bir eğildiğinde hooop dökülüyor
Bakalım zamanla bir çözüm bulucaz inşallah.
Bakıcı olayına çok sevindim canımm inşallah gönlüne göre olsun rahatlatsın seniAnnem geldi, bakıcı görüşmeye geldi. Bi görseniz nasıl uyuyor 2 saattir. Ben şok. Evde başbaşa olsak uyumaz. O değil bakıcı da çocuk hep uyuyor oh ne güzel sanacak ksjsjs.
Bu arada bakıcı işi oldu kızlar okul öncesi öğretmeni. Okullarda son dönem ya iş filan bulamamış nasibi bizeymiş. Allahım nolur kafama göre düzgün biri çıksın çok amin
Kadın boşanmış 5 yaşında çocuğu varmış. 4 buçuk senedir ayrıymış. Sebep hamileliğinden beri aldatılıyormuş sonradan öğrenmiş kavga dövüş boşanmışlar adam 2 ay sonra o karıyla evlenmiş. Kabus gibi tövbe estafurullah
Canım bir doktoruna sor bence bilemedim ben
Canım normalde 1 2 gün akıntı gelir diye biliyorum bi sor istersen doktora
Normal bir durum değil diye biliyorum
Doktor şehir dışındaymış ama hastaneye bi götürün dedi. Zaten o doktorla devam etmeyecektim doğum sonrası odaya geldi diye götürmüştüm ilk kontrolüne. Yeni doktordan randevu alıyorum şimdi yarın götürücem hem göbeği böyle, hem kakasız 7.gün, hem rengi hala sarıAkıntı var mı ya da kötü koku canım? Ona göre dr'una yaz bence
Dur kız sende görümcem gibiii aaaaa ne akmış çok sütün var baksana demeKız ona rağmen mi akıyorbenim ucu ağız mendiline gelmediyse akma yapabiliyor ucunu özellikle düzgün kapatıyorum. Ona rağmen dışarı sızıyorsa maşallah seninde süte e göğüs kalkanını sürekli takmıcam emzirirken takıp toplatcam sürekli akmıyor ki benim emzirirken akıyor. Çok nadir sızlayıp normal otueuyoken akıyor
Ya tam uyudu yemeği ocağa koyayım dedim yarım saat sürdü uyku kahvaltı + yemek yetişmedi tabiiBu haftayı da atlatınca az rahatsın inşallah tabi atlatana kadar biz bizden geçicez
Benim kızım 3 ay kuvezde kaldı. Kucağıma geldiğinde yenidoğan gibiydi. 4 hafta sonra sosyal gülümseme başladı. Kucağa ne zaman gelirse önemli olan cidden o. İster istemez konuşuyorsun seviyorsun yüzüne gülümsüyorsun dediğin gibi boş boş yatmıyor ya
2 hafta miCanım senin 8.hafta atagi 2 hafta sürecek galiba en zoru oymuş sen 5i geçeli çok oldu.. bizimki bize dünden beri gulumsuyo benim normalde 4.haftam ama erken girdik.. kisacasi Allah kolaylık versin herkese
Sakin ol canım geçecek hepsi inşallahDoktor şehir dışındaymış ama hastaneye bi götürün dedi. Zaten o doktorla devam etmeyecektim doğum sonrası odaya geldi diye götürmüştüm ilk kontrolüne. Yeni doktordan randevu alıyorum şimdi yarın götürücem hem göbeği böyle, hem kakasız 7.gün, hem rengi hala sarıAllahım çok zor çokkkk
Suni sancı ile miHerkesin hikayesi farklı oluyor tabii amaa benim doğumum güzel geçtii hep pozitiftiimm
Açılmam tamamlandığında 10 dakikada doğurdum.
Sen de hep pozitif kall herkes doğurdu baak sen de bsşaracsksın
Ayyyy korkunç kız vallahi yazık kadına kıyamam yaAnnem geldi, bakıcı görüşmeye geldi. Bi görseniz nasıl uyuyor 2 saattir. Ben şok. Evde başbaşa olsak uyumaz. O değil bakıcı da çocuk hep uyuyor oh ne güzel sanacak ksjsjs.
Bu arada bakıcı işi oldu kızlar okul öncesi öğretmeni. Okullarda son dönem ya iş filan bulamamış nasibi bizeymiş. Allahım nolur kafama göre düzgün biri çıksın çok amin
Kadın boşanmış 5 yaşında çocuğu varmış. 4 buçuk senedir ayrıymış. Sebep hamileliğinden beri aldatılıyormuş sonradan öğrenmiş kavga dövüş boşanmışlar adam 2 ay sonra o karıyla evlenmiş. Kabus gibi tövbe estafurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?