2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa o yuzden senle birebiriz bebikler konusunda.sen 37+0 ben 37+5 de dogurdum. 5 gun once dogurdun.birebir gundeler aslinda
Aay evet fabrikadan çıkmış gibi bu ne ya direkt aynı şeyler en azından gececek diye telkin ediyorum kendimi 1 hafta falan sabretcez sanırım

Ay gercek mı bız o zaman yenı 40 hafta olduk bende atak gecıcı birşey diyordum demekki kızımın huyu mu
Bence o uymuyor ya bu durumda biz yeni 5. Haftaya gireceğiz ama o büyüme adımlarını gerçekleştirdi bebem. Takip ediyor, beni babasını biliyor gülüyor. gulumsebebek in dediği gibi kucağa geldiğinden itibaren öğreniyor sonucta. 37de doğurdum diye 3 hafta boş boş yatmadı çocuğum öğrendi biseyler

Ben göbeği düştükten sonra bi kaç gün daha bezi kıvırarak bağladım hava alsın diye o kabuklanma da göbek düştükten 6 gün sonra düştü
Beni götüren olsa ameliyat günü ameliyat sonrası giderdim sedyeyle ama götüren yok
Biraz ağla sızla modunu düşür iyi değilim filan de işe yarıyor bu taktikler
Valla benimde yüksek
Haydaa noluyor bizim bu kolestrollere ben hiç bunla alakalı sıkıntı yaşamamıştım. Başın ağrıyınca Türk kahvesine limon sık iç bakalım yada limonlu su iç bi miktar açıyor insanın kafasını

Bu haftayı da atlatınca az rahatsın inşallah tabi atlatana kadar biz bizden geçicez
Benim kızım 3 ay kuvezde kaldı. Kucağıma geldiğinde yenidoğan gibiydi. 4 hafta sonra sosyal gülümseme başladı. Kucağa ne zaman gelirse önemli olan cidden o. İster istemez konuşuyorsun seviyorsun yüzüne gülümsüyorsun dediğin gibi boş boş yatmıyor ya

Canım senin 8.hafta atagi 2 hafta sürecek galiba en zoru oymuş sen 5i geçeli çok oldu.. bizimki bize dünden beri gulumsuyo benim normalde 4.haftam ama erken girdik.. kisacasi Allah kolaylık versin herkese

Annem geldi, bakıcı görüşmeye geldi. Bi görseniz nasıl uyuyor 2 saattir. Ben şok. Evde başbaşa olsak uyumaz. O değil bakıcı da çocuk hep uyuyor oh ne güzel sanacak ksjsjs.

Bu arada bakıcı işi oldu kızlar okul öncesi öğretmeni. Okullarda son dönem ya iş filan bulamamış nasibi bizeymiş. Allahım nolur kafama göre düzgün biri çıksın çok amin

Kadın boşanmış 5 yaşında çocuğu varmış. 4 buçuk senedir ayrıymış. Sebep hamileliğinden beri aldatılıyormuş sonradan öğrenmiş kavga dövüş boşanmışlar adam 2 ay sonra o karıyla evlenmiş. Kabus gibi tövbe estafurullah

Sen niye çıkmıyorsun kız
Yaaa kızlar siz bu süt olayını nasıl yapıyorsunuz beniö öyle aman aman çok sütüm yok aslında sağdığımda bazen 60cc bazen 90cc çıkıyor.
Ama sürekli taşma oluyor.
Evde biri var mesela hırka gömlek olmadan tişörtle duramıyorum ki sırılsıklam oluyor sütyenim kıyafetim.
Siz bu olayı nasıl hallediyorsunuz, ben bu yüzden sokağa nasıl çıkarım bunu düşünüyorum

Canım göğüs pedleri var sızmayı engelliyor. Yada şuan elinde yoksa çocuğun ağız mendillini ikiye katla koy memene ben öyle de yapıyorum bazen oda dışarı sızdırmıyor ıslaklığı. Göğüs pedi yada ağız mendili koymayınca komple sırılsıklam oluyor bi memeyi emzirirken diğer meme akıyor. I ImaginaryLife göğüs kalkanı kullanıyomuş emzirirken. Baya süt birikiyomuş. Boşa akacağına toplanıyor yani. Şimdi o kalkanlardan alcam bi memeyi emzirirken diğer memeye koyarım ona sızsın bari kızıma içiririm

2 paket göğüs paketi bitirip çocuğun ağız mendili göğsümdeyken okuyorum bunu
Göğüs kalkanları da üstü delikli işte bir eğildiğinde hooop dökülüyor
Bakalım zamanla bir çözüm bulucaz inşallah.

Kız ona rağmen mi akıyor benim ucu ağız mendiline gelmediyse akma yapabiliyor ucunu özellikle düzgün kapatıyorum. Ona rağmen dışarı sızıyorsa maşallah seninde süte e göğüs kalkanını sürekli takmıcam emzirirken takıp toplatcam sürekli akmıyor ki benim emzirirken akıyor. Çok nadir sızlayıp normal otueuyoken akıyor

Bakıcı olayına çok sevindim canımm inşallah gönlüne göre olsun rahatlatsın seni
Bu çocukların bizi şimdiden yalancı çıkarmaları uyumuyor diye anneme geldim abim bu çocuk uyansa da biraz sevsek diyo

Ayy bakıcı kadına çok üzüldüm hamileyken aldatılmak ne kadar korkunç gerçekten düşünsene yaşadığımız bu süreçleri öyle şeyler yaşamışken geçirmek

Canım bir doktoruna sor bence bilemedim ben

Canım normalde 1 2 gün akıntı gelir diye biliyorum bi sor istersen doktora

Normal bir durum değil diye biliyorum

Akıntı var mı ya da kötü koku canım? Ona göre dr'una yaz bence
Doktor şehir dışındaymış ama hastaneye bi götürün dedi. Zaten o doktorla devam etmeyecektim doğum sonrası odaya geldi diye götürmüştüm ilk kontrolüne. Yeni doktordan randevu alıyorum şimdi yarın götürücem hem göbeği böyle, hem kakasız 7.gün, hem rengi hala sarı Allahım çok zor çokkkk

Dur kız sende görümcem gibiii aaaaa ne akmış çok sütün var baksana deme
Sağsam 90anca çıkıyor ama durmuyor ucuna tıpaç takmam gerek akıyor boş yere

Ya tam uyudu yemeği ocağa koyayım dedim yarım saat sürdü uyku kahvaltı + yemek yetişmedi tabii inşallah bu haftalik olan bir şeydir
Evet evet bence de elindeyken öğreniyor çocuk sonuçta

Canım senin 8.hafta atagi 2 hafta sürecek galiba en zoru oymuş sen 5i geçeli çok oldu.. bizimki bize dünden beri gulumsuyo benim normalde 4.haftam ama erken girdik.. kisacasi Allah kolaylık versin herkese
2 hafta mi korkuuunc bir an önce kanguruyu öğrenmem lazım en azından dışarı çıkartırım yorulur falan bir hafta sonra her şey eski haline dönecek diye telkin ediyordum kendimi

Sakin ol canım geçecek hepsi inşallah sen sakin olmazsan bu bebeğe de yansır huzursuz olur. Ekstra bir sey daha eklenir. Sen sakin ol kaka yapmaması 10 güne kadar normal sanırım. Sarılık da beslenerej bitecek.gobegi de en kötü krem falan verir bence çok çok kötü bir şey yoktur. Kuruyamamistir

Ayyyy korkunç kız vallahi yazık kadına kıyamam ya
Çok sevindim ama bakıcı işinin tamam olmasına: bir referansı var mı canım ben çok korkardım sen de %100 güvenme bence bir kamera felan da taktır ne olur ne olmaz bu bebekleri doğurup büyüyene kadar gözümüz çıkıyor, düzgün birinin bakması çok önemli. Umarım hayırlı düzgün temiz bir kadındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…