• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim en baştan beri elim kaşınıyordu ne bu düzen takıntısı anlamiyorum🤣🤣 Allah razı olsun rahatladım sayende
Anama geldim kafa rahat ya şöyle bir oturayım da halledeyim yeter bu karışıklık dedim 🤣🤣 uzattım ayaklarımı aldım kahvemi sigaramı tek tek hallettim🤣🤣

Kızlar bebeğim 27 günlük sabah 7 den beri uyumadı emiyor gazda çıkarıyor altıda temiz ama beşiğe koyunca ağlamaya başlıyor kucağa alınca susuyor kucakta pış pış yapıp koyuyorum yine ağlıyor nesi var anlamadım kolik mi yoksa başka bi sıkıntı mı var bilenler yardımcı olabilir mi

Anama geldim kafa rahat ya şöyle bir oturayım da halledeyim yeter bu karışıklık dedim 🤣🤣 uzattım ayaklarımı aldım kahvemi sigaramı tek tek hallettim🤣🤣
Helal olsun🤣🤣 keşke şöyle grupça oturup kahve sigara yapsak sigara içen annelerle 🤣🤣🤣 ne dert ne tasa kalırdı ohh miss bol bol dedikodu

Kızlar bebeğim 27 günlük sabah 7 den beri uyumadı emiyor gazda çıkarıyor altıda temiz ama beşiğe koyunca ağlamaya başlıyor kucağa alınca susuyor kucakta pış pış yapıp koyuyorum yine ağlıyor nesi var anlamadım kolik mi yoksa başka bi sıkıntı mı var bilenler yardımcı olabilir mi
5.hafta atağına hosgeldin 🤣 kaç gündür biz ne cekiyoz bi bilsen

Hadi ya ben üşenmiştim ama ön sütü sağdım bi kaç defa
Ben de şimdi hazır uyuyorken sagayim dedim uyandı 🤦🏼‍♀️ şimdi süt sagdigim için bitmiş mi oluyor emzirirsem anında süt geliyor mu acaba🤔 bir de süt sagarken 5-6 delikten süt ileri doğru fışkırıyor bu normali mi yoksa tazyikli böyle mi oluyor?

Korkma bişeyi yoktur Allahın izniyle. Hepimiz aynıyız 😂
Helal olsun🤣🤣 keşke şöyle grupça oturup kahve sigara yapsak sigara içen annelerle 🤣🤣🤣 ne dert ne tasa kalırdı ohh miss bol bol dedikodu
Ayyy ne güzel olurdu ya keşke aynı şehirde olsaydık toplanma günü ayarlardık 🤣🤣 en başta kv dedikodusu 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim aklımdan bi sürü soru geçiyor acaba gaz mı sütüm mü yetmiyor çok tecrübesizim
Bende aynı deneye yanıla yada burdan veya araştırarak öğreniyorum.. İlk defa kendi cocugumu kucağıma aldım bebek olarak başta tutamıyordum bile sen düşün.. sadece çocuğunu iyi takip et hep benzer şeyleri yapıyor acıkınca olsun uykusu gelince gazı olunca veya doymadiysa.. örneğin doymadiysa eli yumruk oluyo , gazı olunca eh ehh sesi cikartiyor veya agliyor

çocuk kucağımda ben bunlarla bakışıyorum alt değiştirmesi olaylı geçen analar beni anladı… 😂

Eklentiler

• IMG_5765.webp
    IMG_5765.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep I ImaginaryLife @sulti tutti
Ben iyice sıkıyorum memeyi ama yine de kaçırıyor boğazına birkaç kez, sıkmazsam baya boğuluyor gibi oluyor çok korkutuyor beni ellerini havaya kaldırıyor kızarıyor falan. İyice bastırıyor musun sen de makas yaparken?

Back
X