Oyy maşaAllahhh darısı bizeKızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.
Hastaneye gittik odamıza geçtik bebişi aldılar (ki en zor olan kısmı buydu bence) yarım saat sonra geldiler işlem bitmişti. Sonra doktor geldi biraz nasıl ilacı sürmemiz gerektiğini nelerin olabileceğini anlattı.
Doktorumuz bebek çok küçük olduğu için açık bıraktı 8 saatte bir sürülmesi gereken bir krem verdi sadece onu uyguluyoruz.
Çok şükür bebekte bir huzursuzluk ağrı acı ateş herhangi birşey yapmadı.
Yarın kontrolümüz var tekrar görücek doktor.
Oldu da bitti maşallah yani teyzeleri
Aay evet benim de öyle emzirirken ısınıyordumOdada 5 saat titredimçocuğu emzirirken kesiliyordu çok ilginç bir andı.. allahtan belde yok ağrı inşallah basittir çözümü takviye vs
Aay maşallah kolayca atlatmaniza çok sevindim darisi bizlere inşallahKızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.
Hastaneye gittik odamıza geçtik bebişi aldılar (ki en zor olan kısmı buydu bence) yarım saat sonra geldiler işlem bitmişti. Sonra doktor geldi biraz nasıl ilacı sürmemiz gerektiğini nelerin olabileceğini anlattı.
Doktorumuz bebek çok küçük olduğu için açık bıraktı 8 saatte bir sürülmesi gereken bir krem verdi sadece onu uyguluyoruz.
Git git ihmal etme sakınAynen canım bende de hiç his yok ama zamanla geçer gsliba digerleri ne kadar sürdü hatırlamıyorum ben daha kadın doguma kontrolede gitmedim bir ay olunca gel demişti
Doktor bakıyo hep muayenede canım bi şey demedi yaptı zaten bugün kaka bakalım devamı nasıl olacakÖzge cnm sen çocuğun makatina baktirsana . Kolik bebekler genellikle kaka yapamiyinca kıpkırmızı oluyor midesini boşaltmadiği için sürekli ağliyor . Yeğenimde senin dediğin belirtiler vardi meğerse makattanmiş .
Smear testini tam ne sebeple istedi doktorun canım benimki de 2 aylık olunca gel alalım dedi sormadım da sebebini çok gerekli bi şey miHiç bilmiyorum ki. Bana b vitamini taktılar gibi hatırlıyorum o gün ama tam emin değilim. 6. Hafta kontrolüne gitmiştim dr'a o zaman sormayı unuttum. Smear falan almıştı sonuçlar çıkınca onunla birlikte bu durumu da sorayım ben de bir. Psikolojik mi diyordum artık. O zaman uyustugu için mi böyle hissetmeye başladım diye düşündüm
Ayyy grubumuzun ilk sünneti mi simdi maşallah annesiKızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.
Her yıl düzenli yaptırmak gerekiyor normalde canım. Dr da hazır kontrol ediyorken aldı, istersen iptal edebilirsin dedi de iptal etmedim sonuçları atcam drumaSmear testini tam ne sebeple istedi doktorun canım benimki de 2 aylık olunca gel alalım dedi sormadım da sebebini çok gerekli bi şey mi
Çıktı canım sarılığımız 11’lere düşmüş çok şükür. Tiroidi de 4’e düşmüş referans aralığına düşmüşYalnız cidden çocukta kan bırakmadılar hiç durmadan kan alıyolar kıyamam kuzuma çıktı mı sonuçlar
Anladım canım teşekkür ederimHer yıl düzenli yaptırmak gerekiyor normalde canım. Dr da hazır kontrol ediyorken aldı, istersen iptal edebilirsin dedi de iptal etmedim sonuçları atcam druma
Geçmişş olsunn canımmÇıktı canım sarılığımız 11’lere düşmüş çok şükür. Tiroidi de 4’e düşmüş referans aralığına düşmüş
Teşekkür ederim canım benimmGeçmişş olsunn canımm
Zili çıkarttım ben ilk gün sende çıkart kuzum benceKızlar kafayı yicem son katta oturuyorum her gelen bizim kapıyı caliyo küfür etmemek için zor duruyorum hayır bi insan neden son kata kadar gelir dimi ilk katlara sor sorcaginizi... kargocu gelmiş Esra diye birine 3.kat bilmem ne diyo burası 4.kat burası değil diyorum tamda bebeği uyutacaktim varya... Hala okuyo burası değil dedim gitti
Aaa benim komple sağ bacağıma kramp giriyor hiç sezeryan aklıma gelmedi ondan mı ki hiç oynatamıyorum açılmasını bekliyorum hepKızlar sağ dizim tutuyor hareket edemiyorum . Sezeryandan sonra oldu bu krem bazen giriyor ayağima
Aklıma kabloları kesmek gelmiştiZili çıkarttım ben ilk gün sende çıkart kuzum bence
Senin anestezi anın nasıldı pekiAaa benim komple sağ bacağıma kramp giriyor hiç sezeryan aklıma gelmedi ondan mı ki hiç oynatamıyorum açılmasını bekliyorum hep
Aay aynısı alt kapıyı açmamız için hep bize basiyorlar. Su geliyor bize elektrikli geliyor bize sinir oluyorumKızlar kafayı yicem son katta oturuyorum her gelen bizim kapıyı caliyo küfür etmemek için zor duruyorum hayır bi insan neden son kata kadar gelir dimi ilk katlara sor sorcaginizi... kargocu gelmiş Esra diye birine 3.kat bilmem ne diyo burası 4.kat burası değil diyorum tamda bebeği uyutacaktim varya... Hala okuyo burası değil dedim gitti
Sağol canımmmOhh geçmiş olsun hayatımm kremi bol bol sür beze de sür.
Biz her bez değiştirmede sürüyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?