- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Tek ben çekiyorum böyle insanları olayları sanıyordum.. harbiden neden böyle?? Bebek olduğu için desem hamileykende aynısıydi takmiyordum şimdi uyuz oluyorumAay aynısı alt kapıyı açmamız için hep bize basiyorlar. Su geliyor bize elektrikli geliyor bize sinir oluyorum
Benim ilk çocuk doğduğundan beri zilim kapalı açmadım bi 7 sene daha açmamAklıma kabloları kesmek gelmiştidediğin gibi yapiyim
Bana 2 kere de anestezi verdiler ilkinde olmadı iğneyi çıkardı oysaki tam eğilmiştim bulamadı 2 de verdi anesteziyi sonra hiç hissetmedim sonda takıldığını bile odaya çıkınca farkettim fakat bel ağrım ve bacağımda kramp var kalıcı mı bilmiyorum kırkımız çıksın bir doktora gideceğim bendeSenin anestezi anın nasıldı peki
Aay yok hamileyken de takiyordum ben bı gün öğle uykusundayken basmislardiTek ben çekiyorum böyle insanları olayları sanıyordum.. harbiden neden böyle?? Bebek olduğu için desem hamileykende aynısıydi takmiyordum şimdi uyuz oluyorum
Oyy maşaAllahhh darısı bize
Aay maşallah kolayca atlatmaniza çok sevindim darisi bizlere inşallah
Çokk sağolunnn kızlarAyyy grubumuzun ilk sünneti mi simdi maşallah annesi
Benimkide öyle yakında kapiyida sökücemBenim ilk çocuk doğduğundan beri zilim kapalı açmadım bi 7 sene daha açmambebiş de sese çok duyarlı ya napcaz bilmiyorum çıt sese uyanıyo
Randevu almamıza gerek var mı acaba 40 için? Aaaa seninde farklı bi olay olmuş bende ameliyat esnasında hissetmeye başladım banada dozu arttirdilar ama şey dediler bana ooo çok iyi eğildin falan ben o yüzden iyi hissettim sadece sonda takılırken hissettim birdeBana 2 kere de anestezi verdiler ilkinde olmadı iğneyi çıkardı oysaki tam eğilmiştim bulamadı 2 de verdi anesteziyi sonra hiç hissetmedim sonda takıldığını bile odaya çıkınca farkettim fakat bel ağrım ve bacağımda kramp var kalıcı mı bilmiyorum kırkımız çıksın bir doktora gideceğim bende
Komşun mu yanlış adres vermişAay yok hamileyken de takiyordum ben bı gün öğle uykusundayken basmislardibir de tüpçü hep bizim zile basiyor komşuya geliyor. Her seferinde unuttum kusura bakmayın diyor bir de 1 olur 2 olur da 4-5 defa olmaz ya
Yaa önceden olmadiği için ben sezeryana bağladim bilemedimAaa benim komple sağ bacağıma kramp giriyor hiç sezeryan aklıma gelmedi ondan mı ki hiç oynatamıyorum açılmasını bekliyorum hep
Benim hemoroidim var afedersin dötumun ustune oturamam memesi ciktiginda. Dogumdan sonra da yumruk gibi cikti kanadi durdu. Anestol krem ve dermivati karistirip sürdüm hep. 10-15 gun cektim ama cok zorKızlar makatta çatlak yaşayan var mıdoğumdan beter bişe ne iyi gelir
Hemoroid değil büyük ihtimalle çünkü dışta birşey yok. Afedersin sanki cam var içerde öyle bi acıBenim hemoroidim var afedersin dötumun ustune oturamam memesi ciktiginda. Dogumdan sonra da yumruk gibi cikti kanadi durdu. Anestol krem ve dermivati karistirip sürdüm hep. 10-15 gun cektim ama cok zor
Evet canımKızlar kalça ultrasonu için randevuyu çocuk doktoruna alıp oraya mı gideceğiz onlar mı yönlendiriyor
Sümüksü ise üşütmüş olabilir canımmKızlar bebeğin tüm gün huzursuzdu. Kaka yapti rahatladı uyudu derken uyanınca yine huzursuzlaniyordu. Tekrar kaka yaptı sonunda dün de bugün de kakası turuncu gibi bir de bugün yapışkan gibi sünen kısımlar vardı mukuslu kaka deniyor galiba. 2 gündür yediğim süt ürünü kasar peyniri ve dün de yemeğin marinesinde 3 kaşık yoğurt kullandım bu kadar süt ürünü başka hatırlamıyorum. Normal mi boyle olması?
Hayırlısı olsun canım Rabbim damatlığını göstersinKızlar dün sünnetimizi olduk çok şükür.
Hastaneye gittik odamıza geçtik bebişi aldılar (ki en zor olan kısmı buydu bence) yarım saat sonra geldiler işlem bitmişti. Sonra doktor geldi biraz nasıl ilacı sürmemiz gerektiğini nelerin olabileceğini anlattı.
Doktorumuz bebek çok küçük olduğu için açık bıraktı 8 saatte bir sürülmesi gereken bir krem verdi sadece onu uyguluyoruz.
Çok şükür bebekte bir huzursuzluk ağrı acı ateş herhangi birşey yapmadı.
Yarın kontrolümüz var tekrar görücek doktor.
Oldu da bitti maşallah yani teyzeleri
hadi geçmiş olsun kurtuldunuz Allahın izniyleÇıktı canım sarılığımız 11’lere düşmüş çok şükür. Tiroidi de 4’e düşmüş referans aralığına düşmüş
Aay yok tüpçü hep yanlış basıyor her seferinde de ayy size bastım yine karıştırdım diyorKomşun mu yanlış adres vermişgerçekten tüpçüye sinir oldum ahhahaha ben bi ara şey yapmistim kargo gelmeyecek eşimde gelmeyecek bassalarda acmiyordum ohh kafa rahatlığı
Yaa klima mi çarptı kiSümüksü ise üşütmüş olabilir canımm
İç hemoroidtirHemoroid değil büyük ihtimalle çünkü dışta birşey yok. Afedersin sanki cam var içerde öyle bi acınasıl geçecek bilmiyorum doktora gitmeye de çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?