- 8 Temmuz 2024
- 378
- 201
- 23
- 29
Ben de blw ile gitmek istiyorum ama ilk tadim aşamasında pütürlü vereyim dedim o da bende duruma alışalim 1 ay sonra blw ile ilerlemek istiyorum. Hem anam babam usulü hem blw yaniKızlar ben yarın ek gıdaya başlıyorum sizce direk blw ile mi başlayım ya çok kararsızım siz nasıl başladınız ben havuçla başlamayı düşünüyorum
Nasıl gidiyor peki yiyor mu bebişBen de blw ile gitmek istiyorum ama ilk tadim aşamasında pütürlü vereyim dedim o da bende duruma alışalim 1 ay sonra blw ile ilerlemek istiyorum. Hem anam babam usulü hem blw yanihavuç balkabağı elma armut patates vs. Bizim sıralama böyle şuanda
Boğa burcu yemez miNasıl gidiyor peki yiyor mu bebiş
MerhabaYeni hobilerim oldu kızıma puffy patik ördüm çok hoşuma gitti
Biz tadımlara geleneksel başladık. Şimdi her iki yöntemi de kullanıyoruz. Yeme konusunda çok yavaş ilerliyorlar tabi ki. Sabretmekten başka şansımız yokKızlar ben yarın ek gıdaya başlıyorum sizce direk blw ile mi başlayım ya çok kararsızım siz nasıl başladınız ben havuçla başlamayı düşünüyorum
Kızlar ben yarın ek gıdaya başlıyorum sizce direk blw ile mi başlayım ya çok kararsızım siz nasıl başladınız ben havuçla başlamayı düşünüyorum
Doktor bana çorba yapıp ver dedi ama böyle de pürüzsüz gıdaya alışır diye vermek istemiyorum öyleEki Görüntüle 3504485
biz boyle baslamistik brokoli tutmasi kolay diye brokoli tercih etmistim hala da hem pure hem parca veriyorum dis 0 olmasina ragmen cignemesi baya ilerledi 1 ayda
Ben bu şekilde eline verdim ama korktum ya boğızna kaçırırs diye baya büyük parça kopardı çünkü parçayalayop çiçek kusımlarını şimdilik elimle veriyorum daha başlangıç aşamasındayız 3 gün kuralına da pek uymuyorum açıkçası bi gün bakıyorum sıkıntı yoksa devam. Her besini 3 gün denesem ooo bissürü zaman çocuğun ona sabrı yok başta zaten.Eki Görüntüle 3504485
biz boyle baslamistik brokoli tutmasi kolay diye brokoli tercih etmistim hala da hem pure hem parca veriyorum dis 0 olmasina ragmen cignemesi baya ilerledi 1 ayda
Peki bebekleriniz 1 öğünde ne kadar yiyor acaba? 3 kaşık diyen de var 1 çay bardağı diyen de. Benim kafam çok karışık o konuda. Benimkiler az yiyorlarmış gibi geliyor bana. Yemekten sonra hemen biberon istiyorlar çünkü.Ben bu şekilde eline verdim ama korktum ya boğızna kaçırırs diye baya büyük parça kopardı çünkü parçayalayop çiçek kusımlarını şimdilik elimle veriyorum daha başlangıç aşamasındayız 3 gün kuralına da pek uymuyorum açıkçası bi gün bakıyorum sıkıntı yoksa devam. Her besini 3 gün denesem ooo bissürü zaman çocuğun ona sabrı yok başta zaten.
Ben bugün kabağı buharda haşladım çatalla ezdim çok az zeytinyağı koydum ve oğlum beğendiiiBize doktorumuz ne kadar isterse yesin o ayarlasin dedi. Şuan tadım yapıldığı için öğlen saatleri ve aç karna ver , ortalama 1 saat sonra da emzir dedi
Demi ya level atlıyorlar habire çok zevkliBen bugün kabağı buharda haşladım çatalla ezdim çok az zeytinyağı koydum ve oğlum beğendiiiçok duygulandım ya büyüdü de yemek yiyor
bende aynisini dusundum hic puruzsuz vermedim pureyi bile catalla ezdimDoktor bana çorba yapıp ver dedi ama böyle de pürüzsüz gıdaya alışır diye vermek istemiyorum öyle
iki parmakla ezicek kivamda olunca her turlu agzinda eziyor bi de ogurmesinden hic panik yapmadim kendi cikarmayi da ogrendi hemen. 3 gun kuralina bende hicc uymadim ya bir tek yumurtada uydum onun disinda baktim vucudu tepki veriyosa tekrar denedim vermiyosa her gun farkli bir sey denettim ama mesela et tavuk balik daha gecemedim bi korkuyorum onlardanBen bu şekilde eline verdim ama korktum ya boğızna kaçırırs diye baya büyük parça kopardı çünkü parçayalayop çiçek kusımlarını şimdilik elimle veriyorum daha başlangıç aşamasındayız 3 gün kuralına da pek uymuyorum açıkçası bi gün bakıyorum sıkıntı yoksa devam. Her besini 3 gün denesem ooo bissürü zaman çocuğun ona sabrı yok başta zaten.
tamamen istedigine gore ya hic zorlamiyorum ve bakmiyorum ne kadar yedigine bi yandan emdigi icin mesela bazen 2.tabagini dolduruyorum bazen yarisini bile yemiyor hepsini kopegimize veriyor filan ama zorlamiyorum aliyorum onunden oyle durumdaPeki bebekleriniz 1 öğünde ne kadar yiyor acaba? 3 kaşık diyen de var 1 çay bardağı diyen de. Benim kafam çok karışık o konuda. Benimkiler az yiyorlarmış gibi geliyor bana. Yemekten sonra hemen biberon istiyorlar çünkü.
uyumadan once verip ustune dus emzirme yapinca cok uzun uyuyolar geneldeBize doktorumuz ne kadar isterse yesin o ayarlasin dedi. Şuan tadım yapıldığı için öğlen saatleri ve aç karna ver , ortalama 1 saat sonra da emzir dedi
Sizinki kaç aylık ki baya yatmadan önce de veriyorsunuz kaç öğün veriyorsunuz şuan? Biz sadece öğlen tadım yaptığımız için yatmadan önce vermek gibi bir durum olmuyor ya. Birde et balık tavuk falan 7-8. Ayda. Sonra sanırımbende aynisini dusundum hic puruzsuz vermedim pureyi bile catalla ezdim
iki parmakla ezicek kivamda olunca her turlu agzinda eziyor bi de ogurmesinden hic panik yapmadim kendi cikarmayi da ogrendi hemen. 3 gun kuralina bende hicc uymadim ya bir tek yumurtada uydum onun disinda baktim vucudu tepki veriyosa tekrar denedim vermiyosa her gun farkli bir sey denettim ama mesela et tavuk balik daha gecemedim bi korkuyorum onlardan
tamamen istedigine gore ya hic zorlamiyorum ve bakmiyorum ne kadar yedigine bi yandan emdigi icin mesela bazen 2.tabagini dolduruyorum bazen yarisini bile yemiyor hepsini kopegimize veriyor filan ama zorlamiyorum aliyorum onunden oyle durumda
uyumadan once verip ustune dus emzirme yapinca cok uzun uyuyolar geneldeozellikle yulafli muhallebi yapiyorum bazen meyveli kendi sutumle ustune emip ondan sonra gece full uyuyor
Az yiyor ya çünkü benimki de emiyor arkasına. Öyle bi ölçüm de yok ya tadın olduğu için bi de yarısı dışarda zaten tattığı kar olaraak bakıyorumPeki bebekleriniz 1 öğünde ne kadar yiyor acaba? 3 kaşık diyen de var 1 çay bardağı diyen de. Benim kafam çok karışık o konuda. Benimkiler az yiyorlarmış gibi geliyor bana. Yemekten sonra hemen biberon istiyorlar çünkü.
Et tavuk 7. Ay diyorlar ama 7 e kalmam ben de heralde tarhana çorbası felan denettımbende aynisini dusundum hic puruzsuz vermedim pureyi bile catalla ezdim
iki parmakla ezicek kivamda olunca her turlu agzinda eziyor bi de ogurmesinden hic panik yapmadim kendi cikarmayi da ogrendi hemen. 3 gun kuralina bende hicc uymadim ya bir tek yumurtada uydum onun disinda baktim vucudu tepki veriyosa tekrar denedim vermiyosa her gun farkli bir sey denettim ama mesela et tavuk balik daha gecemedim bi korkuyorum onlardan
tamamen istedigine gore ya hic zorlamiyorum ve bakmiyorum ne kadar yedigine bi yandan emdigi icin mesela bazen 2.tabagini dolduruyorum bazen yarisini bile yemiyor hepsini kopegimize veriyor filan ama zorlamiyorum aliyorum onunden oyle durumda
uyumadan once verip ustune dus emzirme yapinca cok uzun uyuyolar geneldeozellikle yulafli muhallebi yapiyorum bazen meyveli kendi sutumle ustune emip ondan sonra gece full uyuyor
ben 5.5 ayda basladim suan 6 ay 3 haftalik tek ogun hala ama muhallebi yaptigimda sutle onu aksam yatmadan once veriyorum yani tabii yine bi 1 1 bucuk saat oncesinde. bir de genelde birlikte oturuyoruz masaya oglen olmasina cok dikkat etmiyorum sadece uykusuyla arasinda 2 saat olmasina dikkat ediyorum ozellikle yeni bir sey deneyecekse etkisini gormek icin. ama mesela bugun pancake yedi sabah uyandiginda yedi aksam belki masada otururken 1-2 kasik yogurt veririm ona daSizinki kaç aylık ki baya yatmadan önce de veriyorsunuz kaç öğün veriyorsunuz şuan? Biz sadece öğlen tadım yaptığımız için yatmadan önce vermek gibi bir durum olmuyor ya. Birde et balık tavuk falan 7-8. Ayda. Sonra sanırım
sari beyaz bir verdim arastirmalara gore en aklima yatan o olduEt tavuk 7. Ay diyorlar ama 7 e kalmam ben de heralde tarhana çorbası felan denettımyumurta daha e vermedim sarı beyaz bır mı verdiniz
Kendı sütünüzle nasıl yapuırsuvuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?