- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Ben koyuyorum ya kendime nasılsa ona da öyleya sikinti su benim esim cok uyumsuz her gun et turu ya da hamburger yiyoryanina da pilav, patates puresi sebzede yemez. ona zaten ayri yapiyorum ben cok et sevmedigim icin o zaman oglumla kendime artik ayni yaparim bana da kolaylik olur. sadece salca koymuyosunuz di mi daha?
bende tatli meyve kullaniyorum sadece hurma, elma suyu ozu, bal, pekmez bana cok acelesi yok gibi geliyor 2 yasa kadar en azindan uzak tutmak istiyorum. ama salca yani versem olur benceede salcasiz cok tatsiz cogu yemekBen koyuyorum ya kendime nasılsa ona da öyledoğru mu bilmiyorum ama ben ilk başlangıçta 1 ay dikkat ettim sonra saldım yani sadece tuzsuz veriyorum ve meyve hariç tatlı vermiyorum. Öyle kek felan. Ona da keçi boynuzu unu felan diyorlar ondan almam lazım ama dediğim gibi çorbaysa tuzu önümüze atıyoruz ya da ayırıyorum felan öyle ilerliyorum
Bal zaten yasak 1 yaşa kadar alerjik olduğu için pekmez de ben daha hiç vermedim ya ağır bir tatlı gibi geliyor banabende tatli meyve kullaniyorum sadece hurma, elma suyu ozu, bal, pekmez bana cok acelesi yok gibi geliyor 2 yasa kadar en azindan uzak tutmak istiyorum. ama salca yani versem olur benceede salcasiz cok tatsiz cogu yemek
Ya ben aşçıannenin kapya biber salçasını aldım ama Bebişin poposunda sivilceler oldu. Bende buzluğa attım poşetleyip. İlerleyen dönemde belki kullanırızBal zaten yasak 1 yaşa kadar alerjik olduğu için pekmez de ben daha hiç vermedim ya ağır bir tatlı gibi geliyor bana
Salçasız bence de hiç bi tadı yok gibi. Tuzsuz bile çok tatsızda işte.
Benim de öyle bir risk var, napcam bilmiyorumkizlar merhaba oglumun yatagi montessori yatak fotografini da ekledim simdi bi kac gundur tutunup kalkmaya basladi yatagin icindeyken karninin biraz ustune filan geliyor korkuluklar sarkiyor ordan nasil bir onlem alabilirim
Hiç bilmiyorum ki salça mi yaptı acaba başka bi besınden olmasın.Ya ben aşçıannenin kapya biber salçasını aldım ama Bebişin poposunda sivilceler oldu. Bende buzluğa attım poşetleyip. İlerleyen dönemde belki kullanırız
Saat başı uyanıyoruz uyur bi halde muzırdanma ağlama oluyor sabaha kadar böyle 2 saatte bir olursa şükrediyorum. Sabah 2 uyku yaptırıyorum ama o mu eksik geliyor fazla mı geliyor bilmiyorumKizlarr selamm. Gece uykularımız çok kötü diyenler ne kadar kötü acaba merak ediyorum bizimki kadar kötü de halimize şükür mü edeyim yoksa gerçekten berbat halde miyim merak ediyorum
Aynen daha sonrasındaki mesajlar yok görünüyor.aaa tum mesajlar gitmis 12 ocak gorunuyor bende en son sizde de oyle mi
niye boyle oldu yaAynen daha sonrasındaki mesajlar yok görünüyor.
Bu ay bebeklerimiz çok hızlı büyüdü bence ondan bu uyku problemleri. Mesela Alp artık daha fazla tepki göstermeye başladı, emekliyor, çığlıklar arttıSaat başı uyanıyoruz uyur bi halde muzırdanma ağlama oluyor sabaha kadar böyle 2 saatte bir olursa şükrediyorum. Sabah 2 uyku yaptırıyorum ama o mu eksik geliyor fazla mı geliyor bilmiyorum
Alpte deviriyor oyuncak sepetiniEki Görüntüle 3537271
oyun alanini yapmistim onu atmistim bende mesajlar gitmeden once simdlik cok oyuncak varda icinde planli ve az az vermek istiyorum oyle yapan var mi nasil yapiyosunuz duzeni acaba? o ahsap kutu oyuncagida surekli deviriyor ustune cikip200x200 aldim anca yetti daha kucugunde durmwzmis ama baya rahat ettim ya kendi kendine oyalaniyor baya
parkin disina filan mi yapmak lazim acaba cunku cok oyuncak etrafinda olunca odagi cok daginik oluyor asla tek bi seyle ilgilenmiyorAlpte deviriyor oyuncak sepetiniiçinden istediği oyuncağı çekip alıyor
Öyle evet ama oyuncaktan sıkılınca Alp ağlıyorparkin disina filan mi yapmak lazim acaba cunku cok oyuncak etrafinda olunca odagi cok daginik oluyor asla tek bi seyle ilgilenmiyor
ay gecsin valla ben daginiklik gorunce keyifli cocuk goruyorum ne guzelÖyle evet ama oyuncaktan sıkılınca Alp ağlıyorböyle dağınık olunca onunla oynamayı bitirip öbürüne geçiyor bizim oda kendinden geçiyor tabi öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?