- 21 Haziran 2021
- 56
- 95
- 38
- 32
Benim bebeğim üst dişleri çıkartmaya başladı ve zorlanıyor. Muhtemelen biliyorsundur ama gene de söyleyim Tetagil denedin mi? Bir nebze rahatlatıyorKızlar selam neler yapıyorsunuz ben hesabımı kaybetmişim daha yeni buldum. Biz 37. Hafta atağındayız yaklaşık 1 aydır 5ci dişi çıkarmaklada uğraşıyoruz aylardır gece ful memede uyuyodu artık gündüzde memede perişan haldeyim
Merhaba,son durumunuz nedir acaba? Benim oğlum da 2 ay 10 günlük ve ön bıngıldak sanki kapanmaya başladı. Doktor son muayenede bir şey demedi ama benim içime kurt düştü. Sizin süreciniz nasıl ilerledi? Umarım her şey yolundadırMerhaba kızlar bugün kızımı kontrole götürdüm. 2ay 4 günlük. Baş çevresi 38 cm.(doğduğunda 36 cm) bıngıldağı kapanmak üzere dedi. Erkenmiş. Kan ve ultrason istedi. Sizlerde oldu mu. Normalmidir
merhaba canım. şuan bebişim 9.5 aylık- 6. aynına kadar nöroloji takibine gittik. bu süreçte ultrason,kan tahlili ve tomografi ile bakıldı. 6. ayından sonra da normal aylık kontrolünde çocuk doktoru takip etti. ama korkmanızı gerektiren bi durum yoktur baş çevresi eger büyüyorsa beyin gelişimi devam ediyormuş. bıngıldağın erken kapanması sorun etmiyormuş. siz normal aylık kontrolünü ister takipli doktoruna ister sağlık ocagında yaptırın eger büyüme devam ediyorsa bir sorun yokturMerhaba,son durumunuz nedir acaba? Benim oğlum da 2 ay 10 günlük ve ön bıngıldak sanki kapanmaya başladı. Doktor son muayenede bir şey demedi ama benim içime kurt düştü. Sizin süreciniz nasıl ilerledi? Umarım her şey yolundadır
Çok sevindim sizin adınızamerhaba canım. şuan bebişim 9.5 aylık- 6. aynına kadar nöroloji takibine gittik. bu süreçte ultrason,kan tahlili ve tomografi ile bakıldı. 6. ayından sonra da normal aylık kontrolünde çocuk doktoru takip etti. ama korkmanızı gerektiren bi durum yoktur baş çevresi eger büyüyorsa beyin gelişimi devam ediyormuş. bıngıldağın erken kapanması sorun etmiyormuş. siz normal aylık kontrolünü ister takipli doktoruna ister sağlık ocagında yaptırın eger büyüme devam ediyorsa bir sorun yoktur
bence içinizi ferah tutun. dpktorlar en kötüsünü söylüyor her zaman. 3-4 tane doktor görüşü aldım aylık kontrolünde. kafa çevresinin büyümüseini kontrol ettiğiniz sürece sorun olcağını düşünmüyorumÇok sevindim sizin adınızaaçıklamanız da biraz olsun içimi rahatlattı.çok teşekkür ederim Şuan için kafa çevresi büyümesi iyi gidiyor ayda yaklaşık 2 cm büyüyor,umarım bundan sonra da güzel bir şekilde büyür.
Ben biraz evham yaptım sanırım. Aslında bizim doktorumuz öyle bişey demedi,gelişiminin gayet güzle olduğunu söyledi. Persentile bakıldığında düşük kalıyor ama 34 cm doğum çapı ve 2.ayda 39.5 cm oldu kafası. Sağlık ocağındaki ebeler kendi aralarında fısıldadı başını ölçerken ben de huylandım açıkçası. 3. Ay kontrolünü bekliyorum,doktorunuzla konuşacağım bu konuyu,gerekli görürse beyin cerrahına götüreceğim. Bana kalsa hemen bugün götüreceğim ama eşim evham yaptığımı düşünüp istemiyor. Bakalım umarım bebişlerimiz sağlıkla büyürlerbence içinizi ferah tutun. dpktorlar en kötüsünü söylüyor her zaman. 3-4 tane doktor görüşü aldım aylık kontrolünde. kafa çevresinin büyümüseini kontrol ettiğiniz sürece sorun olcağını düşünmüyorum
Merhabalar bebeginzin gözleri düzeldimi acabaSanki sonsuza kadar böyle devam edecek gibi geliyor bana psikolojim kayıyor. Valla aynısı. 10 dk uyuyor onda da konuşa konuşa yatağa koyunca gözler kocaman,
bizde nörolojide takibe alınmıştık.içiniz rahat etmiycekse götürün sürekli düşünmek insanı daha çok strese sokuyor maalesef. inşallah birşey yoktur diyorum ben. doktorlardan aldığım görüşlere göreBen biraz evham yaptım sanırım. Aslında bizim doktorumuz öyle bişey demedi,gelişiminin gayet güzle olduğunu söyledi. Persentile bakıldığında düşük kalıyor ama 34 cm doğum çapı ve 2.ayda 39.5 cm oldu kafası. Sağlık ocağındaki ebeler kendi aralarında fısıldadı başını ölçerken ben de huylandım açıkçası. 3. Ay kontrolünü bekliyorum,doktorunuzla konuşacağım bu konuyu,gerekli görürse beyin cerrahına götüreceğim. Bana kalsa hemen bugün götüreceğim ama eşim evham yaptığımı düşünüp istemiyor. Bakalım umarım bebişlerimiz sağlıkla büyürlersiz benim içimi rahatlattı kız Allah razı olsun
Biliyorum ama denemedim sadece zeytinyağı karanfil karışımı yapıyorum rahatlıyor ama huysuzluk iştahsızlık ishal var 3 tane birden çıkarıyorBenim bebeğim üst dişleri çıkartmaya başladı ve zorlanıyor. Muhtemelen biliyorsundur ama gene de söyleyim Tetagil denedin mi? Bir nebze rahatlatıyor
Gercekten zorluyo bebisleri.. Benimki jel de surdurmuy agliyo ve agzini acmiyoBiliyorum ama denemedim sadece zeytinyağı karanfil karışımı yapıyorum rahatlıyor ama huysuzluk iştahsızlık ishal var 3 tane birden çıkarıyor
Kim bilir nasıl canı acıyor dokununcaGercekten zorluyo bebisleri.. Benimki jel de surdurmuy agliyo ve agzini acmiyo
Bende uzun zamandır giremiyordum yaşayamaya çalışıyorumArkadaslar merhaba ne alemdesiniz? Nasil gidiyo umarim her sey yolundadir ben uzun sure giremedim.
Çok teşekkürler yorum için. Benimki chiccoyu kabul etti şükürBen munchkin pipetliden çok memnunum tavsiye ederim, bebişler pipete kolay adapte oluyorlar. Dökülme vs de olmuyor bana daha kullanışlı geldi
Merhaba. Ben de hiç bakamıyorum telefonu elime aldığım gibi kızım saldırıyorArkadaslar merhaba ne alemdesiniz? Nasil gidiyo umarim her sey yolundadir ben uzun sure giremedim.
Herkess nerede Meleğim cann faln grubunuz varsa benide alın Mayıs annesiyimm eskidenBen de varım da bekliyorum bakalım biraz dahaama nisana da kayabiliriz gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?