2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar koku hassasiyeti devam eden varmı? Bebeğimin bezi bile beni rahatsız ediyor kusmuyorum ama öğürme oluyor aynı olan varmı?
Bende öyleyim 3-4 kilo verdim o yüzden kusma yok ama koku hassasiyeti çok fazla doktor geçer 11 den sonra dedi ama geçmedi

Bende öyleyim 3-4 kilo verdim o yüzden kusma yok ama koku hassasiyeti çok fazla doktor geçer 11 den sonra dedi ama geçmedi
Ay ne güzel ya bende de kusma yok ama 3 kilo almışım tabi senin için durum kötüdür belki ama keşke bende en azından ilk aylar verseydim sonra zaten alcaz mecbur

Bize noldu son 1 haftada havasından suyundan mı acaba haftamız farklı çünkü belki kilo almazsın belli olmaz alırsan da nolcak 1 2 kilodan bir şey olmaz
Valla ne yaradı bize acaba ya hali hazırda kilolu hamile kalınca 1-2 kilo bile önem taşıyor buna rağmen tartıda fazla kilo görünce morelim bozuldu oturdum ceviz yiyorum

Valla ne yaradı bize acaba ya hali hazırda kilolu hamile kalınca 1-2 kilo bile önem taşıyor buna rağmen tartıda fazla kilo görünce morelim bozuldu oturdum ceviz yiyorum
Ceviz yağlı kilo yapar diye biliyom fazla yeme o zaman bilmiyorum bize ne yaradiysa iyi yaramış ben kilo aldıkça seviniyorumçünkü güzellik geliyo sanki

İyi yapmışsın canım belden lastikli ayarlı zaten bunlar fazla büyük alınca kayıyor rahatsız ediyor bide güzel durmuyor. Benimde çok sıkmaya başladı göbeğim aşırı duruyor vardı öncekinden iki tane pantolonum onlarla bitiririm diyorum kış geliyor zaten

Benim ilk gebelik olunca sıfır tecrübeyle aldım bakalım ilk zamanlar belini bükerek mi giycem acaba evet ya sıkınca gerçekten rahatsız ediyo bende öyle bu ikisiyle bitirmeyi planlıyorum ev şeyleri zaten rahat olunca şuan oluyo onlarda sıkıntı yok

İyi gene cesaret edip almışsın ben önce bi mağazada dener sonra alcaksam öyle online alırdım ev kıyafetleri rahat zaten bende hiç ev için bişey almayı düşünmüyorum
Çabuk önündeki cevizleri kaldiriyosun sabah yiyiyosun diyomusum bilmiyorum ben aşırı yiyipte kilo alamayan çoğu insanın sinir olduğu tiplerdendim.. o yüzden bende iste mutlu oluyorum şimdi aldıkça
kaldırdım valla psikolojim bozuldu pazar günü bi hamile gördüm sen gibi zayıf haftası da baya ileri muhtemelen okadar sevimli duruyodu ki top yutmuş gibi ilkinle baya yanlara doğru yayılmış ikincisinde de kilolu hamile kalıp şimdiden üstüne 3 kilo almış biri olarak söylüyorum bence kesinlikle zayıflara hamilelik daha çok yakışıyor sevimli duruyorlar

Teşekkür ederim canım benim eminim ki sende de çok güzel duruyordur şaka maka benimde belim kalinlasiyor ya yanlara gidiyor kalcam gogsum büyüdü acaba bu yüzden kız bebis mi diyorum senin ilki neydi canim benim hep internette aldığım üstüme tam oluyor ondan aldım gitti en kötü iade ederim sizlerede fikir olur dedim benim bi arkadaşım vardı 42 44 beden arası giyiyordu ona hep sarilasim geliyordu çok tatlı geliyordu o yüzden bence sende çok tatlı olursun

Kızlar bugün iç çamaşırıma 3 4 damla kan gelmiş ama hiçbir ağrım falan yok bir sorun olmuşmudur sizce
Daha önce gelmiş miydi hiç? Bol bol ayağını uzat dinlen canım kendini yorma. Doktoruna da bildir istersen. Belki progestan verir. Benim kahverengi lekelerim başladığında doktorum progestan vermişti ilerlemesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…