2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba arkadaslar bugun ilk muaynemiz icin doktora gittik malesef bebegin gelisimi 2 hafta once durmus bugun olcumleri yapildi normalde 9 haftalik olmasi gerekiyordu 7.haftada kalmis malesef kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi.
Uc yontemden bahsetti ya kendi kendine dusermis ama 1,5 -2 ayi bulabilirmis tam net tarih veremedi
Birde ilac veriyorlarmis evde dusuyormus ama baya sancili ve cok kanamali olabiliyormus
Ve son olarak hastanede kurtajla aliyorlarmis
Iyi mi yaptik bilmiyorum ama ilacli olan evde cocuklarla zor olabileceginden dolayi hastanede vakumlu kurtaj seklinde olsun dedik. Carsamba gunu alicaklar insaallah.

Mayis annesi olmak nasip degilmis hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim sizlere saglikli evlatlar nasip eylesin. Ara ara bakarim yine size Ben bu durumu ilk defa yasiyorum daha once bu sekilde dusuk yapanlar surec hakkinda tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?

Canım başın sağolsun. Sessiz düşük diyorlar buna. Hiç belirti vermeden bebeğin kalbi duruyor. İlk gebeliğimde benim de 9. Haftanın sonlarına doğru kanamam olmuştu bebek 7. haftada kalmıştı kalbi durmus gelişimi ilerlemişti. Kurtaj oldum ben de evde düşen bir bebeği görecek gücüm yoktu açıkçası.

Çok üzüldüm, Allah sabır versin diyorum

Amin cok tesekkur ederim evet hic bir belirti yoktu biz de boyle ogrenmis olduk. Ben de dayanamazdim heralde hem cocuklarda etkilensin istemedim ilac baya gucluymus
Peki kurtaj sonrasi iyilesme ne kadar suruyor?Kanama nasil oluyor?Regl gibi mi daha mi uzun suruyor

Kimyasal gebelik yaşamıştım evde gerçekten çok agrili çok zor oluyor.. birde en iyisini yapmışsın hastane ortamında olması daha iyi ama çok üzüldüm hemen hemen her gün böyle birinin haberini okudukça doktora daha erken gidesim geliyo niye böyle olmuş dedi mi çok üzüldüm en kısa sürede inşallah tekrardan saglikli gebelik yasarsin

Sağol canım kaşıntı ağrı vs yok sadece elimle hissettim.
Sen dedikten sonra koyarken bende dikkat ettim, yuvarlak bi şey hissettim hatta zorladı kapanmış gibiydi. Koyduktan sonra fark ettim ki kendimi kasmışım acaba sende de mi öyle oldu? Eczacının önerisiyle koymadan önce ayaklarımı kendime çekip bi kaç dk bekliyorum. Kaslar alıştığı için kasılma azalıyormuş böylelikle sen de bir dene istersen

Canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin, acını dindirsin inşallah hakkında en hayırlısı en hayırlı vakitte olsun çok geriden takip ediyorum burayı dualarımdasın kaç gündür. Rabbim gönlüne ferah versin, kendine çocuklarına çok iyi bak canım

Canım sen nasılsın son durumun nedir gittin mi tekrar kontrole ?
Evde dinleniyorum canım. Dün devlet hastanesine gittim burda da kaydım olsun diye. Bebiş çok şükür iyi ama diğerleri duruyor. Ölçüm yanlış değilse kanama alanı 1 mm küçülmüş o bile nasıl mutlu etti umut doldu içim bunların dışında yarı baygın yatıyor gibiyim bol uyuyup mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum sürekli. Yemek yerken çok zorlanıyorum. Doktor ilaçların çok ağır dedi progestanı kesip düşük iğnesi yapalım haftada bir gün dedi ama kendi doktorumun tedavisini bırakmak istemedim. Bende Annemleri çağırdım onlarında yaşları çok ileri ama eşim tek başına çok zorlandı, psikolojisi gidiyor onunda artık çok stresli neye yetişeceğine şaşırdı, yardımcı da bulamadık her gün gelsin eve toparlasın. Temizliğe haftalık birini çağıracağım da annem yine de çok yorulacak onunda ileri derecede varisleri falan var. Çok üzülüyorum bi taraftan bu duruma

Ben de eve bir yardımcı bulabilsem çok iyi olacak. Yani ayda 1 gelse bile yetecek. Ancak bulamadım izmir de güvenebileceğim birini. Normalde eve çağırdığım şirket vardı temizlik için. Muhteşem yapıyorlardı her yeri. 1 günlük ücret 2000TL diyince çağıramadım çok geldi.

İnsan onun yerine şu kendiliginden süpüren süpürgenin ismi neydi onu alır moplu olandan miss gibi

Canim çok üzgünüm çok geçmiş olsun vakumlu kürtajı seçerek çok doğru bir karar vermişsin,ben de boş gebelik sebebiyle olmustum. Hastaneden eve gelesiye kadar ağrı kalmamisti. Bol bol dinlendim bir iki gün ağır bir iş vs yapmadım. Operasyondan sonra hastanedeyken epeyi bir kanamam olmustu. Eve geldiğimde normal adet seyrinde devam edip bir kaç günde bitti. Doktorun verdiği ilaçları ihmal etme mutlaka icmen gerekiyor antibiyotik ve demir veriliyordu. Ağrı kesici de vermişti ama evdeyken hiç ağrım olmamıştı şükür. İnşallah bir an önce toparlanirsin, sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım dualarim seninle

Amin canim Allah razi olsun tecrubeni paylastigin icin tesekkur ederim dikkat ederim insaallah

Amin canim cok tesekkur ederim

Sana da gecmis olsun insaallah cabucak iyilesirsin Allah kolayliklar versin

Amin cok tesekkur ederim. Ben de cok uzuldum hic boyle bir sey beklemiyordum. Tam bir sepep soyleyemiyorlar her gebelikte %20 ihtimal varmis yas ilerleyince bu oran biraz daha artiyor tabi. Kan aldilar degerlerime bakicaklar bakalim carsamba gunu netlesir belki bilemiyorum.

Ben ilkinde baya yayıldım yanlara kızım oldu canım

Canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm hiç beklemeden böyle olunca büyük şaşkınlık içinde oluyor insan. Rabbim tez vakitte sağlığı yerinde evlat nasip etsin sana da Rabbim gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…