- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Geçici bi durum diye düşün canım ama evet cidden çok çok zor oluyor ne düzen kalıyor ne bişey haliyle. Ama geçici süreç herşey güzel olacak Allahın izniyle. Bebişin sağlıklı ve seninle olsunda tekEvde dinleniyorum canım. Dün devlet hastanesine gittim burda da kaydım olsun diye. Bebiş çok şükür iyi ama diğerleri duruyor. Ölçüm yanlış değilse kanama alanı 1 mm küçülmüş o bile nasıl mutlu etti umut doldu içimbunların dışında yarı baygın yatıyor gibiyim bol uyuyup mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum sürekli. Yemek yerken çok zorlanıyorum. Doktor ilaçların çok ağır dedi progestanı kesip düşük iğnesi yapalım haftada bir gün dedi ama kendi doktorumun tedavisini bırakmak istemedim. Bende Annemleri çağırdım onlarında yaşları çok ileri ama eşim tek başına çok zorlandı, psikolojisi gidiyor onunda artık çok stresli neye yetişeceğine şaşırdı, yardımcı da bulamadık her gün gelsin eve toparlasın. Temizliğe haftalık birini çağıracağım da annem yine de çok yorulacak onunda ileri derecede varisleri falan var. Çok üzülüyorum bi taraftan bu duruma
başın sağolsun canım. inşallah süreci sağlıkla, kolaylıkla atlatırsın. ben daha önce yaşamadım ama bence hastanede kürtaj olması daha iyi gibi. daha rahat geçer. inşallah en kısa sürede toparlarsın ve sağlıklı yeni bir bebişin olur. dualarımdasın inşallahMerhaba arkadaslar bugun ilk muaynemiz icin doktora gittik malesef bebegin gelisimi 2 hafta once durmus bugun olcumleri yapildi normalde 9 haftalik olmasi gerekiyordu 7.haftada kalmis malesef kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi.
Uc yontemden bahsetti ya kendi kendine dusermis ama 1,5 -2 ayi bulabilirmis tam net tarih veremedi
Birde ilac veriyorlarmis evde dusuyormus ama baya sancili ve cok kanamali olabiliyormus
Ve son olarak hastanede kurtajla aliyorlarmis
Iyi mi yaptik bilmiyorum ama ilacli olan evde cocuklarla zor olabileceginden dolayi hastanede vakumlu kurtaj seklinde olsun dedik. Carsamba gunu alicaklar insaallah.
Mayis annesi olmak nasip degilmis hakkimizda hayirlisi olsunRabbim sizlere saglikli evlatlar nasip eylesin. Ara ara bakarim yine size Ben bu durumu ilk defa yasiyorum daha once bu sekilde dusuk yapanlar surec hakkinda tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Şişlide galen lab. Var ben geçen hafta oerşembe yaptırdım fiyat 8.500 haberin olsnBende yaptırayım en azından içim de rahat olur o zaman kızlar fiyatına ne kadar dediler kızlar
Ya ben sanki şimdiden yanlara genişledim hele bir de oturunca iyice kötü oluyor ya moralim bozukBen ilkinde baya yayıldım yanlara kızım oldu canım
Pek hamile gibi durmuyosan yanlara doğru genişlemeye başladıysan bide yeni yeni aynaya bakınca kendini beğenmemeye başlarsan kızın olcak derler bende tuttuYa ben sanki şimdiden yanlara genişledim hele bir de oturunca iyice kötü oluyor ya moralim bozuk
Gerçekten mi hiç duymadım onu evet durmuyorum pek hele bugün gömlek giydim bir oturdum yanlara doğru genişlemişim sabahtan beri üzerimde hırka daha çıkarmadım hayırlısı artık 3 hafta geçse belki öğrenirim cinsiyetiPek hamile gibi durmuyosan yanlara doğru genişlemeye başladıysan bide yeni yeni aynaya bakınca kendini beğenmemeye başlarsan kızın olcak derler bende tuttu
Kız bebekte böyle oluyormuş karın yayvan duruyormuş bide annenin güzelliğini alıyomuş. Allah gönlüne göre versin bakalım sende tutacakmı bu teoriGerçekten mi hiç duymadım onu evet durmuyorum pek hele bugün gömlek giydim bir oturdum yanlara doğru genişlemişim sabahtan beri üzerimde hırka daha çıkarmadım hayırlısı artık 3 hafta geçse belki öğrenirim cinsiyeti
Erkek bebek olabilir canım biraz ortada ama
Valla bakalım daha 9. haftadan belli olur mu onu da bilmiyorum ama bu sabah fark ettim artık biraz daha dikkat edicem ya yememe içmeme yürüyüş bu zamanlar tehlikeli olur mu sizce işe gidiş geliş yürüyorum yaklaşık 20 25 dakika gğnlğk ama öğle arası 1 saat yürüsem nasıl olur acabaKız bebekte böyle oluyormuş karın yayvan duruyormuş bide annenin güzelliğini alıyomuş. Allah gönlüne göre versin bakalım sende tutacakmı bu teori
Ben hiç yayılmadım kiloda almadım hiç top gibiydi karnım iki kızımdada herkes erkek diyordu ama ikiside kız. Bundada şimdiden yayıldım yanlara bakalım kız mı erkek mi olacakBen ilkinde baya yayıldım yanlara kızım oldu canım
Teşekkür ederim canım. Ya nasip bakalım merak ediyorum bayaErkek bebek olabilir canım biraz ortada ama
Ahh canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşallah dualarımız seninleMerhaba arkadaslar bugun ilk muaynemiz icin doktora gittik malesef bebegin gelisimi 2 hafta once durmus bugun olcumleri yapildi normalde 9 haftalik olmasi gerekiyordu 7.haftada kalmis malesef kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi.
Uc yontemden bahsetti ya kendi kendine dusermis ama 1,5 -2 ayi bulabilirmis tam net tarih veremedi
Birde ilac veriyorlarmis evde dusuyormus ama baya sancili ve cok kanamali olabiliyormus
Ve son olarak hastanede kurtajla aliyorlarmis
Iyi mi yaptik bilmiyorum ama ilacli olan evde cocuklarla zor olabileceginden dolayi hastanede vakumlu kurtaj seklinde olsun dedik. Carsamba gunu alicaklar insaallah.
Mayis annesi olmak nasip degilmis hakkimizda hayirlisi olsunRabbim sizlere saglikli evlatlar nasip eylesin. Ara ara bakarim yine size Ben bu durumu ilk defa yasiyorum daha once bu sekilde dusuk yapanlar surec hakkinda tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Herkeste değişiyor o zaman valla 9. haftada ben de yayıldım moralim bozukBen hiç yayılmadım kiloda almadım hiç top gibiydi karnım iki kızımdada herkes erkek diyordu ama ikiside kız. Bundada şimdiden yayıldım yanlara bakalım kız mı erkek mi olacak
Yok canım hiç gelmedi daha önce dünden sonra da gelmediDaha önce gelmiş miydi hiç? Bol bol ayağını uzat dinlen canım kendini yorma. Doktoruna da bildir istersen. Belki progestan verir. Benim kahverengi lekelerim başladığında doktorum progestan vermişti ilerlemesin diye.
Ben yayilmadim karnım öne doğru gidiyor ama en başından beri de çirkin hissediyorumPek hamile gibi durmuyosan yanlara doğru genişlemeye başladıysan bide yeni yeni aynaya bakınca kendini beğenmemeye başlarsan kızın olcak derler bende tuttu
Ben kızlarımda çok güzelleştim canım kilo alınca yüzüme bi güzellik gelmişti karnım da top gibiydi ama kızlarım oldu hespi tesadüf benceBen yayilmadim karnım öne doğru gidiyor ama en başından beri de çirkin hissediyorumboş gebelik zamanı çok güzeldi cildim, eşim de annem de guzellestigimi soylemisti. Şimdi annem de çirkinlestin kızın mi olacak acaba diyor ama gobusum de yayılmadi öne dogru
Düşük riskin filan yoksa abartmadan yürüyebilirsin canım 12 haftadan sonra genelde sürekli yürüyüş öneriyorlarValla bakalım daha 9. haftadan belli olur mu onu da bilmiyorum ama bu sabah fark ettim artık biraz daha dikkat edicem ya yememe içmeme yürüyüş bu zamanlar tehlikeli olur mu sizce işe gidiş geliş yürüyorum yaklaşık 20 25 dakika gğnlğk ama öğle arası 1 saat yürüsem nasıl olur acaba
Sende teori tersten gidiyor ozaman ay hadi inşallah erkek olsun bu ozamanBen hiç yayılmadım kiloda almadım hiç top gibiydi karnım iki kızımdada herkes erkek diyordu ama ikiside kız. Bundada şimdiden yayıldım yanlara bakalım kız mı erkek mi olacak
Benim ikinci kurtajimdi canım ilki 5. Haftada istenmeyen gebelik olduğu içindi o çok kolay geçmişti. Ama bunda 10 gün kadar kanamam devam etti ilk bir hafta da sancılarım oldu ara ara. 1 ay kadar da lekelenmelerim devam etti. Ama doktor 14. Gün kontrole çağırdı bir de kürtaj sonrası ilk reglden sonra yumurtlama zamanı görelim dedi. Toparlanmisti rahim ve vücutAmin cok tesekkur ederim evet hic bir belirti yoktu biz de boyle ogrenmis olduk. Ben de dayanamazdim heralde hem cocuklarda etkilensin istemedim ilac baya gucluymus
Peki kurtaj sonrasi iyilesme ne kadar suruyor?Kanama nasil oluyor?Regl gibi mi daha mi uzun suruyor
Bak meleğin de tersten olmuş teoriBen yayilmadim karnım öne doğru gidiyor ama en başından beri de çirkin hissediyorumboş gebelik zamanı çok güzeldi cildim, eşim de annem de guzellestigimi soylemisti. Şimdi annem de çirkinlestin kızın mi olacak acaba diyor ama gobusum de yayılmadi öne dogru
Evet herkese gore değişiyor bence deBen kızlarımda çok güzelleştim canım kilo alınca yüzüme bi güzellik gelmişti karnım da top gibiydi ama kızlarım oldu hespi tesadüf bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?