2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Geçici bi durum diye düşün canım ama evet cidden çok çok zor oluyor ne düzen kalıyor ne bişey haliyle. Ama geçici süreç herşey güzel olacak Allahın izniyle. Bebişin sağlıklı ve seninle olsunda tek

başın sağolsun canım. inşallah süreci sağlıkla, kolaylıkla atlatırsın. ben daha önce yaşamadım ama bence hastanede kürtaj olması daha iyi gibi. daha rahat geçer. inşallah en kısa sürede toparlarsın ve sağlıklı yeni bir bebişin olur. dualarımdasın inşallah

Ya ben sanki şimdiden yanlara genişledim hele bir de oturunca iyice kötü oluyor ya moralim bozuk
Pek hamile gibi durmuyosan yanlara doğru genişlemeye başladıysan bide yeni yeni aynaya bakınca kendini beğenmemeye başlarsan kızın olcak derler bende tuttu

Pek hamile gibi durmuyosan yanlara doğru genişlemeye başladıysan bide yeni yeni aynaya bakınca kendini beğenmemeye başlarsan kızın olcak derler bende tuttu
Gerçekten mi hiç duymadım onu evet durmuyorum pek hele bugün gömlek giydim bir oturdum yanlara doğru genişlemişim sabahtan beri üzerimde hırka daha çıkarmadım hayırlısı artık 3 hafta geçse belki öğrenirim cinsiyeti

Kız bebekte böyle oluyormuş karın yayvan duruyormuş bide annenin güzelliğini alıyomuş. Allah gönlüne göre versin bakalım sende tutacakmı bu teori

Kız bebekte böyle oluyormuş karın yayvan duruyormuş bide annenin güzelliğini alıyomuş. Allah gönlüne göre versin bakalım sende tutacakmı bu teori
Valla bakalım daha 9. haftadan belli olur mu onu da bilmiyorum ama bu sabah fark ettim artık biraz daha dikkat edicem ya yememe içmeme yürüyüş bu zamanlar tehlikeli olur mu sizce işe gidiş geliş yürüyorum yaklaşık 20 25 dakika gğnlğk ama öğle arası 1 saat yürüsem nasıl olur acaba

Ahh canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşallah dualarımız seninle

Yok canım hiç gelmedi daha önce dünden sonra da gelmedi

Ben yayilmadim karnım öne doğru gidiyor ama en başından beri de çirkin hissediyorum boş gebelik zamanı çok güzeldi cildim, eşim de annem de guzellestigimi soylemisti. Şimdi annem de çirkinlestin kızın mi olacak acaba diyor ama gobusum de yayılmadi öne dogru

Ben kızlarımda çok güzelleştim canım kilo alınca yüzüme bi güzellik gelmişti karnım da top gibiydi ama kızlarım oldu hespi tesadüf bence

Düşük riskin filan yoksa abartmadan yürüyebilirsin canım 12 haftadan sonra genelde sürekli yürüyüş öneriyorlar
Ben hiç yayılmadım kiloda almadım hiç top gibiydi karnım iki kızımdada herkes erkek diyordu ama ikiside kız. Bundada şimdiden yayıldım yanlara bakalım kız mı erkek mi olacak
Sende teori tersten gidiyor ozaman ay hadi inşallah erkek olsun bu ozaman

Benim ikinci kurtajimdi canım ilki 5. Haftada istenmeyen gebelik olduğu içindi o çok kolay geçmişti. Ama bunda 10 gün kadar kanamam devam etti ilk bir hafta da sancılarım oldu ara ara. 1 ay kadar da lekelenmelerim devam etti. Ama doktor 14. Gün kontrole çağırdı bir de kürtaj sonrası ilk reglden sonra yumurtlama zamanı görelim dedi. Toparlanmisti rahim ve vücut en kısa zamanda iyilesirsin umarım canım

Bak meleğin de tersten olmuş teori aynen kız bebek annenin güzelliğini alır derler bende de almıştı cidden çirkinleşmiştim baya şimdi bi fark yok henüz ama karnım öne doğru çıkıyor kızımda baya yayvandı. Bugün sana belki tahminde bulunur doktor hadi inşallah merakla bekliyorum cinsiyetlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…