- 25 Mayıs 2023
- 4.486
- 8.271
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyleAslında Rabbim bizi anneliğe hazırlıyoruykusuz kalıyoruz ki doğurup uykusuz kalınca zorlanmayalım önceden antrenman oluyor bize
Sağlıkla kucağına al canım inşallah müsait ilk anında da bize yazGünaydın kızlar ben doğuma hazırım![]()
senin kız yanında olmasada yanındaymış gibi gece 2-3 saatte bir kalkıp süt sağıyosundur canım yine uykular bölük pörçük haliyle. Ama kalkınca geri uyuman lazım süt için uykuda önemliBenim kız gelmeden bende uyku sorunu başladı ben uyuyamıyorum canım ya gece 3 de bi uyandım hala
Amin canımAy kız kıyamam sen ciddi ciddi stres yapıyorsun yaa bırak herşeyi akışına şu akar yolunu bulur tek ki sağlıkla al kucağına inşallah pozitif doğum hikayen olsun
doğru canım Rabbim sabrını veriyor bi şekilde. Şükür ki kızın var o sağlıklı uzun ömürlü olsun![]()
Çok şükür canım eğer sıkıntı olsaydı gerçekten yine ultrasonda görünürdü Allahın izniyle sağlıklıdır sağlıkla da kucağına alırsın inşallahGebelik takibimi yapan doktorum üçlü teste güvenmemem gerektiğini söyledi, diğer iki sorun detaylı ultrasonda görünmüştü ve onlarında problem edilecek şeyler olmadığını bunların gebeliğin devamında düzeleceğini söyledi ben de umursamamaya çalıştım. Sonraki kontrolümde bebeğimde bir problemin olmadığını gebeliğin sağlıklı ilerlediğini söyledi. İnşallah dediği gibidir diyorum![]()
Evet öyleymiş canım makineyi elimden düşürmek istemiyorumSağlıkla kucağına al canım inşallah müsait ilk anında da bize yaz
senin kız yanında olmasada yanındaymış gibi gece 2-3 saatte bir kalkıp süt sağıyosundur canım yine uykular bölük pörçük haliyle. Ama kalkınca geri uyuman lazım süt için uykuda önemli
Bende öyleydim kızım 2 saatte bir besleniyordu alarm kurup 2 saatte bir kalkıp sağıyordum 3 saatte bir beslenmeye başladı dediler 3 saatte bir sağıyordum. Gündüz 2-3 saatten fazla biyere gidemiyosun süt sağman lazım gece sık uyanıyorsun sorumluluk yüklenmiş oluyor bu böyle 3 ay sürmüştü alışıyo insan artık. Ama çok şükür Allahın izniyle sen benimki kadar ayrı kalmıcaksın yakın zamanda elinde yanında olacakEvet öyleymiş canım makineyi elimden düşürmek istemiyorumminik kuşum için hep sağmak istiyorum
Ben bugün nasipse valizi hazırlıcam şimdiye kadar heyecan yoktu yeni başlıyor galiba bende deTopikteki herkeste uyku problemi var sanırım kimisi heyecandan kimisi ağrıdan![]()
Ben hiç rahat degilim ama yaaaSenin gününü bekleyecek bence yeri rahat![]()
Ha ha ha oda var demi saatler dakikalar birbirini tutmuyorBence dur emin olma gün yeni başlıyor![]()
İnşallah canım gerçekten düzene biniyor yavaş yavaş sen kaç haftalıkken doğum yapmıştınBende öyleydim kızım 2 saatte bir besleniyordu alarm kurup 2 saatte bir kalkıp sağıyordum 3 saatte bir beslenmeye başladı dediler 3 saatte bir sağıyordum. Gündüz 2-3 saatten fazla biyere gidemiyosun süt sağman lazım gece sık uyanıyorsun sorumluluk yüklenmiş oluyor bu böyle 3 ay sürmüştü alışıyo insan artık. Ama çok şükür Allahın izniyle sen benimki kadar ayrı kalmıcaksın yakın zamanda elinde yanında olacak![]()
Ay bugün herkes bebişi görecek benim randevuyu 11.30 a çektik bende görürüm inşallah kontrole çagırdı ama neye bakacak bilmiyorum 3 kiloyu görecez mi bakimNeden bu eşleri uyandırmak işkence
9.40 randevu var hala evden çıkamadık geç kalacaz![]()
Canım sen genel anestezi oldun demi ilk kalkarken agrı oldumu bende çok olmuştuİnşallah canım gerçekten düzene biniyor yavaş yavaş sen kaç haftalıkken doğum yapmıştın
Geç kalmışınız zatenNeden bu eşleri uyandırmak işkence
9.40 randevu var hala evden çıkamadık geç kalacaz![]()
ooo ben 26 haftalık doğurdum canım 940 gramdı. Sen şimdi sadece kilo bekliyorsun ben hem kilo hem ciğer hem solunum bekledim. Ondan benimki epey sürdü. Senin az bi kaç haftaya alacaksın kucağınaİnşallah canım gerçekten düzene biniyor yavaş yavaş sen kaç haftalıkken doğum yapmıştın
Benim de var canım eşimin hastaları 4 e kadar biterse gideceğiz bitmezse yarına kalacak büyük ihtimalle canımBen bugün nasipse valizi hazırlıcam şimdiye kadar heyecan yoktu yeni başlıyor galiba bende debide bugün çok kişinin kontrolü var galiba seninde var mı
sen niye randevu almıyorsun canım planlı sezaryen istemiyor musunHa ha ha oda var demi saatler dakikalar birbirini tutmuyor![]()
Bende 10.20 aldım geri şimdi arayıp.Ay bugün herkes bebişi görecek benim randevuyu 11.30 a çektik bende görürüm inşallah kontrole çagırdı ama neye bakacak bilmiyorum 3 kiloyu görecez mi bakim
Hiç planlı sezaryen olmadım ki nasıl bir duygu bilmiyorum yüne gün almadan kendi gelir diye bekliyorumBenim de var canım eşimin hastaları 4 e kadar biterse gideceğiz bitmezse yarına kalacak büyük ihtimalle canım
sen niye randevu almıyorsun canım planlı sezaryen istemiyor musun
Vücut aksiyon arıyor seninHiç planlı sezaryen olmadım ki nasıl bir duygu bilmiyorum yüne gün almadan kendi gelir diye bekliyorumbelki bıgün haftaya gün verir belkide 38 haftayı tamamlasın der bende merak ediyorum ama acil gitmek daha güzel daha rahat alıştım akşamdan panik olmuyorsun
![]()
Benim en son tam 35 haftalık dedi 2600 gramdı canım 8 gün oldu gideli 2900 olmuştur kesinBende 10.20 aldım geri şimdi arayıp.
Bizim 35+0 2500 2800 aradı bekliyordum bende çok almamıştır büyük ihtimalle