- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Hatta cengiz beye gidince de yüz yüze sor o anki sevinci anlatamam verdiği cevaptan gülüyor çünkü ahahhahaEşime okudum direkt mesajınıyazın napcam diye düşünüyordum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta cengiz beye gidince de yüz yüze sor o anki sevinci anlatamam verdiği cevaptan gülüyor çünkü ahahhahaEşime okudum direkt mesajınıyazın napcam diye düşünüyordum
![]()
HahahahHatta cengiz beye gidince de yüz yüze sor o anki sevinci anlatamam verdiği cevaptan gülüyor çünkü ahahhaha
Keşke bende o zaman sorsaydım bugün bir anda aklıma geldi iyi ki sormuşumHahahahkeşke annem yanımdayken sorsaydim ya beni çok darlamisti
![]()
Benimde öyleydi canım bıraksam 40 dakika emiyordu bende yiyor diyip kıyamıyordum. Sonra doktora gittiğimizde kilosu çok düşmüştü. Doktora dedim 40 dakika bile emdiği oluyor diye doktorda seni emzik olarak kullanıyor o kadar süre emmez dedi. Ben artık 20 dakikadan fazla tutmıyorum memede, memeden sonra da ağzına emzik veriyorum.Ee işte ben çekmeyince o da bırakmıyor öyle emişip duruyoruz![]()
Ben gazdan ağliyor diye düşünüyordumNormal bi durum öyle olması acikiyor
Hahahahaha benimki bebeği görünce 360 derece değişti kız vallahi eşim bile şaşırıyor bu kadarını ben de beklemiyordum dedi
Kasık ağrısı var bende de çok ayakta kaldım ondan mı oldu bilmiyorum sen de devam ediyor mu ağrı canım? Aşağıda baskı hissediyorum 1-2 saattirSndkdkdk deneyeyim ama açıklığı arttırmadan daha da ağrırsa üzülürümsende de hiç yon herhalde belirti
38+3 benimde 2 gündür yürürken otururken baskı hissediyorum. Yürümek bile zorlaştıKasık ağrısı var bende de çok ayakta kaldım ondan mı oldu bilmiyorum sen de devam ediyor mu ağrı canım? Aşağıda baskı hissediyorum 1-2 saattir
vajinada ve kasıklarda baskı gibi değişik.Bu baskı arada oluyordu bana ama 15-20 dk sonra geçiyordu.Böyle 1-2 saat sürmesi normal mi ki ?38+3 benimde 2 gündür yürürken otururken baskı hissediyorum. Yürümek bile zorlaştı![]()
Benim uzandığımda geceleri baskı oluyor vajina kemiklerimde. Yürürken de aynı şekilde zorlanıyorum rahat yürüyemiyorum artıkvajinada ve kasıklarda baskı gibi değişik.Bu baskı arada oluyordu bana ama 15-20 dk sonra geçiyordu.Böyle 1-2 saat sürmesi normal mi ki ?
cesursavasci iki saatte bir iki göğsümden anca 40 ml süt cikiyor . Bebeğe yetmiyor mu acaba
HuhuuuuuuuBen emzirdiğimi unutuyorum kızlar evde mini elbise giyiyorum emzireceğim zaman altı komple yukarı çıkarıp emziriyorum![]()
O yorgunlukta buna vakit ayıran varsa helal olsunKızlar siz buna başladınız mı Eki Görüntüle 3429227
Yok canım acıkıyor zaten memeden sonra gazını çıkar altına bak çok rahatliyoBen gazdan ağliyor diye düşünüyordum