Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç sancım yokken nişanım geldi diye doktor suni ile başlattı, 12 saat sürdü ama ilk 7 saati hiçbir şey hissetmemiştim son 5 saat sancılıydı. Ben epidural aldım ama dozunu saatini tam ayarlayamadılar o yüzden olumlu bir etkisi olmamıştı. Sancılar çok zorlamamıştı beni, doğum kısmı daha zor gelmişti bana ıkınma vs.Nasıl geçti kaç saat sürdü açılmanız var mıydı, epidural oldunuz mu epidural olunca sancı devam etti mi
Benimki emerken gazla filan yaptığında da katı yapıyordu normali mi cıvık yapmasıydı acabaBenimki bazen cıvık oluyo bazen normal. Genelde gazla beraber yaptığında cıvık çıkıyor o sesini dışarıdan dinliyorum yapış anını
benimde bugün kontrol var bende bi sorayım inşallah ishal filan değildirSarı pütürlü cıvık benmkinin.
Bazen altını değişirken yapıyor köpük gibi çıkıyo onu sorcm bnde doktora.
Yok canım kullanmıyorum sadece gaz damlası kullanıyorum D vitamini bile başlamadık bugün başlıcakProbiyotik kullanıyor musun, probiyotik verdikten sonra iyi beslenmezse cıvık yapıyorlar
Hadi benimkinin derdi belli. Hastanede krallar gibi karşılanıp eve gelince ikinci çocuk olduğunu öğrendi mod düştü haliyleBizim bebişte bizi sevmedi galibaa nereye geldim ben yaa bu mu diye isyan ediyor bence![]()
Benimkinin de cıvıklaşıyorKızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu![]()
Daya limonlu suyu dayaBol ıhlamalı tıslamalı bir geceden kalma baş ağrısı ile günaydın![]()
Biz akıllanmayızSabah 4ten beri bebem yeni uyudu ama şimdi benim uykum kaçtı![]()
Katıyken cıvığa mı döndü seninde? Niye acaba ya. Doktor kakasının katı olduğunu görünce mama kakası bu mama mı veriyorsun demişti ama mama filan vermemiştim ozaman sütün koyu bu iyi bişey demişti. Galiba asıl cıvık olması normalBenimkinin de cıvıklaşıyor
Çok şükür gece biraz da olsa rahatladım sabah uyku yok gece uyku yok zor olurduBu çocuklar 1 ayda yaşlandırdı bizi dengemiz şaştı
Bencede senin bebiş babacı olmaya başladıo değil benimki ikimizi de mi sevmiyor nedir
![]()
Bizimkinin de cıvık, hatta dün gece altını değiştirirken yaptı usuttuk mu diye düşündüm çok cıvık olunca. Normal miymiş o zamanKızlar bebeğimin kakası hep sarı pütürlü ve katı forumdaydı. Son iki gündür yine sarı pütürlü fakat baya cıvık kıvamda. Sizinkilerin katı mı kakası cıvık mı? Yada benimki ishal filan mı oldu![]()
Biz eşimle aynı anda ayakta kalmıyoruz canım. Eşim ben de seninle uyaniksam onu söyle yapsaydin bu böyle olsaydı diyorsun diyo. Ben farkında değilim tabii. O yuzden ben emzirip gazını alıp yatıyorum bebiş uyumazsa eşim kalkıyor o bebisle ilgilenirken ben uyuyorum. Benim de çıldırdigim zamanlar oluyor bir keresinde ben de kızdım yeter artık durmuyorsun yerinde diye sonra çok üzüldüm. Küçücük bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor, derdini soyleyemiyor diye. Hepimizde oluyor bu endislenme. Bence aynı anda ayakta olmayın eşinle. O şekilde çözülürKızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
Anladık bu bebek uyumayacak geceleri acaba nasıl bi yol izlesek eşimle dönüşümlü uyuyup mu sırayla mı baksak böyle ikimiz de deliriyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz? Oğlum da uyuyamıyor bebeğin sesine bizim sesimize uyanıyoreşim onu uyutmaya gidiyor bazen orada uyuyakalıyor bebek bana kalıyor. Zaten sürekli memede kalmak istiyor ama göğüslerim çok acıyo uzun emince de.
Her gece ağlıyorum resmen uyumuyo diye sonra da pişman oluyorum tek derdim uykusuzluk olsun sağlıklı olsun da önemli değil, nankörlük etme vs diye kendime kızıyorum. Deliriyo gibi hissediyorum normal mi kızlar ya depresyona falan mı girdim ki
Valla anneme gidiyorum duruyor eve birileri geldiğinde duruyor ne zaman eşimle ben kalsak bebek huysuzlaşıyorHadi benimkinin derdi belli. Hastanede krallar gibi karşılanıp eve gelince ikinci çocuk olduğunu öğrendi mod düştü haliyleseninkinin derdi ne niye sevemedi acaba
![]()
Depresyonda falan değilsin sadece alışmaya çalışıyorsun ve yorgunsun hepsi geçecek Allahın izniyle bi düzene gireceklerKızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
Anladık bu bebek uyumayacak geceleri acaba nasıl bi yol izlesek eşimle dönüşümlü uyuyup mu sırayla mı baksak böyle ikimiz de deliriyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz? Oğlum da uyuyamıyor bebeğin sesine bizim sesimize uyanıyoreşim onu uyutmaya gidiyor bazen orada uyuyakalıyor bebek bana kalıyor. Zaten sürekli memede kalmak istiyor ama göğüslerim çok acıyo uzun emince de.
Her gece ağlıyorum resmen uyumuyo diye sonra da pişman oluyorum tek derdim uykusuzluk olsun sağlıklı olsun da önemli değil, nankörlük etme vs diye kendime kızıyorum. Deliriyo gibi hissediyorum normal mi kızlar ya depresyona falan mı girdim ki
Canım biz ilk zamanlar eşimle uyanık kalalım dedik öyle cidden olmadı. Yanımda biri varken oda ilgilensin istiyorum e adamda bir iki pış pış başkada bişey yaptığı yok iyice batıyordu bana. O artık öbür odada uyuyor sabah işe gidiyor zaten. Gece artık kötü olursan kaldırıp biraz bakar mısın diyorum genelde işe gitmeden 1 saat önce kaldırıyorum o biraz ilgileniyor ben uyukluyorum.Kızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
İlk kızımda okadar çok kaka analizi yapmıştım kiBizimkinin de cıvık, hatta dün gece altını değiştirirken yaptı usuttuk mu diye düşündüm çok cıvık olunca. Normal miymiş o zaman
Günaydın canım sen anne sütü arti mama veriyorsun değil mi, niye bu kadar memede kalmak istiyor ki.Tam olarak doymuyor mu acaba sütünü biraz sagip versen ne kadar içtiğini anlarsın ve açlıktan uyumuyor seçeneği elenmiş olur en azından.Cocuk uyumayınca herkes çok gergin oluyor maalesef.Bizde öyleyiz.Kızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
Ben hiç katı kaka yaptığını görmedim canım. Altını açınca su gibi geliyor bazende köpüklü oluyor.Aptamilin ilk adımlar uygulaması var kaka fotoğrafına göre analiz yapıyor bende şimdi indirdim deneyeceğim bakalım normal miBizimkinin de cıvık, hatta dün gece altını değiştirirken yaptı usuttuk mu diye düşündüm çok cıvık olunca. Normal miymiş o zaman
Valla aşkım katı oluyor bazen cıvıklaşıyor değişiyor hep.. dr gittiğimde ben de sorayımBiz akıllanmayız
Katıyken cıvığa mı döndü seninde? Niye acaba ya. Doktor kakasının katı olduğunu görünce mama kakası bu mama mı veriyorsun demişti ama mama filan vermemiştim ozaman sütün koyu bu iyi bişey demişti. Galiba asıl cıvık olması normal![]()
Çok normal canım aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı. Bende küçücük bebeğe kızdım bağırdım geçen sus artık diye. Sanki bebekte tüm tahammülümü kaybetip kızıma tahammülüm kalmıyormuş gibi hissediyorum en ufak bişeyde bide ona kızıyorum.Kızlar günaydın berbat bir gece geçirdik yine, bebek uyumadıkça eşimle birbirimize giriyoruz ikimiz de gergin oluyoruz hatta kızıma dün uyu artık uyu diye sesimi yükselttim sonra çok ağladım daha minnacık bebeğe tahammül edemiyorum diye. Eşimle de kedi köpek gibiyiz.
Aman maşallah de en azından gece biraz salmış seni yoksa hepten kötü oluyo insanÇok şükür gece biraz da olsa rahatladım sabah uyku yok gece uyku yok zor olurduaçlıktan ölüp kahvaltı falan yapamıyorum o ayrı bir şey ama olsundu
![]()
valla bizimde çok cıvık normali o heralde bende anlamadım sorcam bugün doktoraBizimkinin de cıvık, hatta dün gece altını değiştirirken yaptı usuttuk mu diye düşündüm çok cıvık olunca. Normal miymiş o zaman