• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hahahah benimkinde o yok olsa da kullanamazdım çocuk sığmıyo boydan bu nası yenidoğan ayaklarını çekip yatmıyo dümdüz uzatıyo büyük adam gibi 😂😂😂
Bizimkinin başta ayakları oraya geliyordu şimdi yenidoğan aparatinin üzerine ayaklarını koyup keyif yapıyor 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-30-11-39-54-803_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2024-05-30-11-39-54-803_com.miui.gallery.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
İnsan korkuyor da ya en ufak bir şey olsa yaşayacağımız vicdan azabını düşünmek dahi istemiyorum. Yatağının altına mi bişey koysak acaba o reflü yatağına dönüşür yatak kocaman zaten sabaha kadar kaysa sona ancak ulaşır 😂
Ay onu ben beceremedim oğlanda denemedim ama kızımda denemiştim olmadı ama begonya yapmış bi soralım ona nasıl yapmış eğimi 🤣

Begonya2 Begonya2 canım dün 1 ay aşısı için sağlıkocağına gittim. Ebe kan sonuçlarımı da verdi. Kan sonuçlarınız gayet iyi bi tek kolestrol yüksek çıkmış doktora göstermiş lohusalıktan kaynaklı normale döner demiş. baş ağrısı kolestrolden evet ama kolestrolde lohusalıktan. Biraz daha zaman geçince normale döncez inşallah

Sen 3e geçtim demeden bir kaç gün önce 2ye geçtim galiba bende. Tartıda 5 kilo çıkıyoruz o zaman bizimkine de olur herhalde 3. 3 mu alsam molfixe mi geçsem ya
Bende 10 tanecik satılan bezler vardı sanırım sleepyde bir onu dene ona göre geç.. şimdi bez degisiminden pişik problemi cikabilir

Kizlar bezde ben prima premium care kulaniyorum . İnanin oda pişik yapiyor . Sürekli kremle altini acik birakiyorum . Öyle toparlaniyor . Havalar sıcak olduğu iÇin bence bezden kaynakli değildir

Kızlar bizim kontrolümüz vardı normalde 40. Gün ultrason olacaktı 36. Günde yaptık. Kalça sınırda çıktı :( 59 çıktı normali 60 ve üzeri. Doktor olabilir 3 aya kadar gecikmesi normal dedi. Çift bez takacağız bir ay sonra tekrar kontrol

Kızlar bizim kontrolümüz vardı normalde 40. Gün ultrason olacaktı 36. Günde yaptık. Kalça sınırda çıktı :KK43: 59 çıktı normali 60 ve üzeri. Doktor olabilir 3 aya kadar gecikmesi normal dedi. Çift bez takacağız bir ay sonra tekrar kontrol
çok geçmiş olsun 🍀🍀altini filan acinca sorun yaşiyor muydunuz cnm ? Bana hemşire çok masaj yapma kalça testinden sonra yap demişti nolur bıkmaz diye

Kalın bir battaniyeyi yatağın en altına koysak olur herhalde 😅
aynen yatağın en altına koydum eğimi verdim ama önce fazla oldu çocuk iki debelenmede gitti sonra biraz hafiflettim ozamanda eğim pek olmadı öyle saçma sapan bişey aman dedim ya uğraşamıcam aşağıdan toplarım reflü yatağında daha iyi 🤣🤣

Bi beşik daha alacağıma tek kişilik bi yatak mı alsaydım diye düşündüm de. İşin kötü tarafı şu ikiside benimle uyumak istiyor ben hangi tarafa döneyim birine dönsem öbürüne sırtım dönük olacak. Dümdüz de yatamam. Tişörtümü koydum yanına oda kesmedi. Ama kokumuzu istiyorlar galiba ya kokuyla gerçekten iyi uyuyorlar
Bende aynıyım 😅😅 kız ortamizda yatıyor oğlan anne yanı şeklinde beşikte reflu yatağında. Ama oğlanı kesmiyor illa koynumda yatacak. Boşluk buldukça kıza dönüp sarılıyorum. 4 ümüz aynı yatakta 😅😅 tabi ben uykusuz ezilmesinler diye😅😅

Begonya2 Begonya2 canım dün 1 ay aşısı için sağlıkocağına gittim. Ebe kan sonuçlarımı da verdi. Kan sonuçlarınız gayet iyi bi tek kolestrol yüksek çıkmış doktora göstermiş lohusalıktan kaynaklı normale döner demiş. baş ağrısı kolestrolden evet ama kolestrolde lohusalıktan. Biraz daha zaman geçince normale döncez inşallah
İnşaAllah canım zaten aşırı bi yükseklik yok sınırın az üstünde benimki. Umarım çabucak geçer çok yoruyor uykusuzlukla birleşince 😢

Bende aynıyım 😅😅 kız ortamizda yatıyor oğlan anne yanı şeklinde beşikte reflu yatağında. Ama oğlanı kesmiyor illa koynumda yatacak. Boşluk buldukça kıza dönüp sarılıyorum. 4 ümüz aynı yatakta 😅😅 tabi ben uykusuz ezilmesinler diye😅😅
Halimi bi görseler acır içleri modundayız seninle 🤣🤣 cidden ufakları anne yanı kesmiyor illa dip dibe yatacaklar onlar da biliyor işi. Kızlar bari babalarına yapışsalar da rahat etsek ama yok onlar da bizi istiyor. Hangisine döncemi şaşırdım bende🤣🤣

Kız bebek anneleri @melegim can gulumsebebek gulumsebebek @medusaa Kardelenzey Kardelenzey benim kızın vajinası dış dudak kısımları hep kırmızı ya, hiç beyaz halini görmedim. Hastanede annem değiştirdi ona sordum hatırlamıyorum diyor ama normali böyle kırmızı olamaz dimi? Hep pişik mi yani?
Canım o ilk 15 20 gün bizde de olmuştu doktora sormuştum yok pişik değil yenidoğan kızarıklığı demişti sorun yok yani bizimki yeni yeni beyazlaşıyor

Kusma durumundan ötürü kullanıyorum canım yatış pozisyonu o şekilde öneriliyor ya :KK43:
Canım yan yatırıncada sıkıntı olmuyor. Önemli olan düz yatırmamak. yatağının altına hafif eğim koyabilirsin uykusunu bölüyosa yazık çocuğada sanada

Kızlar bizim kontrolümüz vardı normalde 40. Gün ultrason olacaktı 36. Günde yaptık. Kalça sınırda çıktı :KK43: 59 çıktı normali 60 ve üzeri. Doktor olabilir 3 aya kadar gecikmesi normal dedi. Çift bez takacağız bir ay sonra tekrar kontrol
Bizim doktor normal muayenesinde kalça çıkıklığı yok ultrasona gerek yok dedi. Hiç kafamı karıştırmıcam yaptırmıcam ultrason 🤦🏻‍♀️

Back
X