• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şortlu tişört almıştım ben de iyi ki çok almamışım şortlu zibina döndüm😁 ben 128 tane 2 numara var sanıyordum 178 taneymis ve daha 2 paket soylemistik onları geri gondercem. 2 numara baby me getirmisti birisi. Dün merak ettim denedim. Sabah zıbını kenardan ıslaktı ter mi anlamadım kundagina baktım o kısım islak ter olsa ikisi de ıslak olurdu sanki. Bez çok ince bı hoşuma gitmedi. Sleepy daha güzel geldi ona devam etcem artik
Aynen ya bu alt üst patikli takımlar malum zıbınlı değil hem zıbın giydir hem onları giydir fazla sıcak oluyordu hava serinken uzun kollu zıbın sıcakken kısa kollu zıbına döndüm tek zıbın ve çorap. Bu durumda alt üst o takımlara veda ettik. Şimdide şortlu zıbınlı takımlar alayım da bari çocuk biyere giderken yakışıklı olsun donsuz geziyor evde 🤣🤣

Aynen ya bu alt üst patikli takımlar malum zıbınlı değil hem zıbın giydir hem onları giydir fazla sıcak oluyordu hava serinken uzun kollu zıbın sıcakken kısa kollu zıbına döndüm tek zıbın ve çorap. Bu durumda alt üst o takımlara veda ettik. Şimdide şortlu zıbınlı takımlar alayım da bari çocuk biyere giderken yakışıklı olsun donsuz geziyor evde 🤣🤣
Ya ben de iki gündür çorap giydiriyorum ayaktan soğuk alır gaz yapar diye okudum. Sanki çorap giydirince daha güzel uyuyor gibi geldi. Şimdi paketli tüm çorapları yikicam 🤣

İzmir canım. Sıcak 7 günlükten beri o takımları giymiyor 🤦🏻‍♀️

Lazer paklayacak bizi ama hemen yaptırmayın ikincileri aradan çıkarın ondan sonra. Bende eşimin kafasındaki üçü silem de gidem yaptıram 🤣🤣
Üç mü? Artık mayıs annelerinde değil İzmir ruhsağlığı koğuş grubunda buluruz seni

Kızlar makas yapinca yine süt taşıyor. Nerede yanlış yapiyorum. Yavrum boğulacak gibi oluyor boğazına kaçıyor hep I ImaginaryLife P Pembepilates
Canım eğilerek emzirme benim sütümde basta az emdıgı ıcın tazyikliydi boyle sırtını bıyere ver bebeği sana çek yani göğüsünün üzerine yatıyor gıbı dusun zamanla oda alışıyor şimdi benim kız az gelince basıyor baglıgı cok cok gelsın ıstıyor

Geçen hafta da 15.25’ten 14.75’e düşmüştü geri yükselmiş ondan korkuyorum 😔
Aynı hastanede mi bakıldı lab farklı ise sonuç değişebilir düşüşe geçen bilurubin tekrar yükselmez aynı hastane ise lab hatasıdır sonuçlar

Canım eğilerek emzirme benim sütümde basta az emdıgı ıcın tazyikliydi boyle sırtını bıyere ver bebeği sana çek yani göğüsünün üzerine yatıyor gıbı dusun zamanla oda alışıyor şimdi benim kız az gelince basıyor baglıgı cok cok gelsın ıstıyor
Öyle de yaptım ama öksürmeye ağlamaya başladı bu sefer de :(

Geçen hafta da 15.25’ten 14.75’e düşmüştü geri yükselmiş ondan korkuyorum 😔
Çocuğun miadında doğduysa eğer yani 37 hafta üstü 15.25 de 14.75 de 16 da fototerapi için sınır değil beslenme ile geçecek değerler 20 sınır değer fototerapi için

Aynı hastanede mi bakıldı lab farklı ise sonuç değişebilir düşüşe geçen bilurubin tekrar yükselmez aynı hastane ise lab hatasıdır sonuçlar
Düşüşe geçen tekrar yükselmez bilgisi çok yanlış bir bilgiymiş yükselebilirmiş bizzat doktor söyledi

Ya ben de iki gündür çorap giydiriyorum ayaktan soğuk alır gaz yapar diye okudum. Sanki çorap giydirince daha güzel uyuyor gibi geldi. Şimdi paketli tüm çorapları yikicam 🤣
Ben geceleri çorap giydirmiyorum ama gün içinde ona da giydiriyorum kendim de giyiyorum gaz olmasında ne olursa olsun diye diye 🤣🤣
Üç mü? Artık mayıs annelerinde değil İzmir ruhsağlığı koğuş grubunda buluruz seni
Hahahah aynen aynen vallahi beni orada ziyaret edersiniz 🤣🤣🤣 adam akıllanmıyor her sabah kalkıp bu gece hiç uyumadı diyor her akşam eve gelip üçüncüyü de yapsak çıksa aradan diyor kafayı yemiş delirtecek beni oda rahatlıcak bende 🤣🤣

Aaa sahte mi o zaman trendyoldaki😳
Mustelaya baktım da çatlak önleyici diyor iyileştirici etkisi var mı?
Kizlar trendyoldan bestlak aldim.oda sahte cikti.bilginiz olsun.eczaneden aldigim ile farkli renkte ve kokuda.işe de yaramadi. Ambalajinda baskilar da farklilik var.alanlar ve ise yaramadigini dusunenlere bilgi olsun...

Back
X