• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim bebe 2 gündür memeyle kavga ediyor. Süt var akıyor yutkunuyor duyuluyo yani luk luk arada durup gaz çıkarıyorum. Hep bi kavga içinde bağırış çağırış çığlık ter içinde kalıyor niyeki

Masum bir bırtlama sanmıştım oysaki 🥲🥲🥲

Eklentiler

• IMG_5856.webp
    IMG_5856.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 78
Ay bilemedim ya hiç istediğim gibi olmadı ombre istedim düz boya gibi oldu
Aynen ombre gibi olmamış dip kendi rengin mi? Renk kötü durmuyor ama ben seviyorum bu tonları. 1 hafta bi bak yıka bi kaç kez sonra bize de at oturur renk o tona bak eğer beğenmezsen bi cila filan attırırsın tekrar

Ay çok sevindim maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın çok hızlı yakaladı akranlarını 🧿🧿😍😍😍

Bizim doktor yüzünde bişeyler çıkacak panik yapma geçer o müdehaleye gerek yok dedi. Hakikaten de ergen gibi çocuk. Sanırım normal süreç. Daha çocuğun yüzünde bişey yokken söyleyip uyarmıştı doktor

O beyaz yapıyı sakin elleme silme temizleme. Vajinanın normal salgısı o olması gerekiyor. Doktor üstüne basa basa uyarmıştı kızımda. Kış dönemi filan da oluyor ben her seferinde yıkamıyodum ne yalan söyleyim ama kızlar enfeksiyona çok daha açık oluyor. Muhtemelen biliyorsundur da yukardan aşağı doğru silmek gerekiyor önden arkaya doğru yani ve aynı ıslak mendili tersini çevirip bile tekrar silme vajinayı demişti doktor ilk dönem için. Hep en çok ona dikkat ettim ben hala öyle temizliyorum kızımın altını. Önden arkaya doğru
Öyle olacak gibi canım çok çok iyi dedi doktor 🥰
Bide bizim kızın cildi pul pul dökülüyordu görünce genetik alerjik egzama var mı dedi bende vardı bende de bebekken başlamış kızımdada şuan egzama teşhis koydu mustela steletapia kremini önerdi çok rahatlatıyor içeriğide temiz dedi kızlar aşırı kuru ciltler kullanabilirmiş

Benimki 3000 cıktı ebeler düştü 2900 dediler. Birde bebiş kendi uyanmaya ne zaman basladı acaba
Sanırım 15. Gün kontrolünde Dr artık 3 saatte bir besleyin demişti. O günden beri kendi uyanıyor ama ben beslenmeyi bıraktığı saatten hesapliyordum meğer başladığı saatten hesaplanmaliymis

Kızlar benim bebe 2 gündür memeyle kavga ediyor. Süt var akıyor yutkunuyor duyuluyo yani luk luk arada durup gaz çıkarıyorum. Hep bi kavga içinde bağırış çağırış çığlık ter içinde kalıyor niyeki
Bizimki kaka yapmadan önce yapıyor onu çok gazı varsa meme umrunda olmuyor sanki gazı çıkartmaya çalışıyor

Sanırım 15. Gün kontrolünde Dr artık 3 saatte bir besleyin demişti. O günden beri kendi uyanıyor ama ben beslenmeyi bıraktığı saatten hesapliyordum meğer başladığı saatten hesaplanmaliymis
Bana doktoru ve bebek hemşiresi bıraktığı saatten hesaplayın dedi mesela bizimkinin 2 meme emmesi ve mama alması yaklaşık 1 1. 5 saat sürüyor ozmn diğer beslenmeye yarım saat kalmış oluyor başladığı saatten hesaplanırsa

Bana doktoru ve bebek hemşiresi bıraktığı saatten hesaplayın dedi mesela bizimkinin 2 meme emmesi ve mama alması yaklaşık 1 1. 5 saat sürüyor ozmn diğer beslenmeye yarım saat kalmış oluyor başladığı saatten hesaplanırsa
Ben bıraktığı saatten hesapliyordum hep geçen burada başladığı saatten dendi. Zaten başladıgi saat olursa bizimki 4 saatte bir beslenmiş oluyor

Back
X