• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Gerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten

Gerçekten çok zor bi geceydi iki gecedir berbatım bittim. Dün akşama kadar da öyleydi. Hani yanımda bakıcı olmasa biriyle de o ilgilenmese halim cidden kötüydü. Geçen hafta atak haftasını yaşadıysak bu hafta yaşadığımız ne? Gece de durmuyor gündüz de. Çok kötüyüm gerçekten
7 ve 8.hafta atagi vardı sanırım en kötüsü bu diye biliyorum

Kızlar eşim biogaia damla almıştı iki gün dışarıda durdu sonra üzerini okudum meğer açmadan önce buzdolabında tutmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Daha açmamıştık bebeğe de vermedik. Eczacı söylememiş verirken buzdolabına koy falan diye. golden-snitch golden-snitch Kardelenzey Kardelenzey bioagia kullananlar siz nasıl yaptınız
Yok canım bişey olmaz 2 günden üzerinde de acıldıktan sonra 3 4 hafta dışarıda kalabilir dıyor bende dışarıya çıktığım zamanlar yanıma alıyorum sanmıyorum bişey olacağını

Canım 40 ından sonra bıraz daha duzelıyor az daha sabret

Kızlar bebişin burnu tıkanıyor oğlum nezle olmustu ondan gecti sanırım ne yapabilirim böyle bişe yasayan varmı

Elleriyle kendini uyutmayan bebelere çözüm 🤣🤣

Eklentiler

• IMG20240604091319.webp
    IMG20240604091319.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar hepimizin bebeklere birseyler oldu sanırım bizimki de uyumadigi zamanlar hep aglar oldu.Gqliba inek sutü alerjisi var.Bezlerinde hep mukuslu kaka görüyorum. Biraz diyet yapıp deneyeceğim. Ama yiyecek birsey kalmıyor ki nasil yapacağım bilmiyorum. Sizlerin bebeklerde var mı mukuslu kaka?

Benimki 5 ten 7 ye mi geçti bari bir hafta boşluk bırakıp nefes aldırsaydı 🤦🏻‍♀️

Ya hadi inşallah gerçekten çok zor bu hafta baya kötü başladık hayırlısı 🥺
Canım hatırlıyorsan gecen hafta benım ıcınde oyleydı doğru kayınvalideme gittik orda bıraz havası değişti toparladık haftasonu geldik gezmekten ne anladı bilmiyorum ama işe yarıyor aksam uzeride kapıya çıkardık yarım saat oda işe yaradı

Yok canım bişey olmaz 2 günden üzerinde de acıldıktan sonra 3 4 hafta dışarıda kalabilir dıyor bende dışarıya çıktığım zamanlar yanıma alıyorum sanmıyorum bişey olacağını
Canım açıldıktan sonra sorun yok zaten. Eczacı açılmadan önce dolapta beklesin dedi bana. Açıldıktan sonra oda sıcaklığında sorun olmaz dedi

Canım dışarı çıkabilir misin bilmiyorum ama biz haftasonu disaridaydik eve gelince banyosunu yaptırdık emzirdim uyuttum epeyi güzel uyudu

Gece 3 buçuktan beri sadece kucağımda uyukluyor inanılmaz gaz sancılı bir geceydi😭
Şuan bir kahve içmeyi hayal ediyorum sadece😭😭
Bizimde cok gazlı geçti uykusunda bile ıkınıyor bi çarede bulamıyorum ne zormuş🥹

Back
X