- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Bebeğine ne giydiriyorsun canım birde gunluk hayatında çikolata pasta kek yiyiyp musunBizimde cok gazlı geçti uykusunda bile ıkınıyor bi çarede bulamıyorum ne zormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğine ne giydiriyorsun canım birde gunluk hayatında çikolata pasta kek yiyiyp musunBizimde cok gazlı geçti uykusunda bile ıkınıyor bi çarede bulamıyorum ne zormuş![]()
Bebek sanki kalın giyiniyo gibi uzun kollu zıbın giyiyo üstünü de ince battaniyeyle örtüyorumBebeğine ne giydiriyorsun canım birde gunluk hayatında çikolata pasta kek yiyiyp musun
Aynen ıkınmaktan uykuya dalamıyor yavrum.Bizimde cok gazlı geçti uykusunda bile ıkınıyor bi çarede bulamıyorum ne zormuş![]()
Kız daha yüzümü yıkamadımKahvenizi içebildiniz mi cefakar analar ben daha içemedim
Bizimde aynı döngü. Durmuyoki memede süt dolmuyo boş çekiyo bi süre sonra. Oda gaz yaparmış bebeğe. Çıkmaz bi döngüye girmişizAynen ıkınmaktan uykuya dalamıyor yavrum.
Kakasını da yapıyor aslında ama.
Doktor bana çok besliyorsun o yüzden çok gazı var dedi ama uyumuyorki şöyle 1 2 saat uyusa sonra besleyeyim. Uyumadığı için her uyandığında meme istiyor napacağımı şaşırdım.
Kalın giyiniyorsa o da çocuğu rahatsız eder gazı varmış gibi hareketler yapabilirBebek sanki kalın giyiniyo gibi uzun kollu zıbın giyiyo üstünü de ince battaniyeyle örtüyorumyedim valla bugun öğrendim çikolatanın gaz yaptığını
Bizimki daha küçük pek uyanmıyo ben keyif yapa yapa içtimKahvenizi içebildiniz mi cefakar analar ben daha içemedim
Ay inşallah alerjisi yoktur çok zor. Benim arkadaşımın bebeğinde var. Kadın süt ve süt ürünleriyle alakalı hiç bişey yiyemiyodu vücudu da döküyodu ama çocuğun. Yalnız eğer gerçekten öyle bi alerjik durum varsa doktoru iyi seç. Arkadaşıma hiç kalsiyum içeren ilaç damla bişey vermemiş arkadaşım da bilememiş sonrasını. Şuan çocuk 2 yaşında dişleri dökülüyor. Ona dikkat etKızlar hepimizin bebeklere birseyler oldu sanırım bizimki de uyumadigi zamanlar hep aglar oldu.Gqliba inek sutü alerjisi var.Bezlerinde hep mukuslu kaka görüyorum. Biraz diyet yapıp deneyeceğim. Ama yiyecek birsey kalmıyor ki nasil yapacağım bilmiyorum. Sizlerin bebeklerde var mı mukuslu kaka?
Ortam havası değişince iyi geliyor galiba arabada da sallıyor ya gazı filan da rahat çıkıyor. Ben her akşamüstü balkona çıkıyorum ama yetersiz galiba akşam bi dışarı çıkarayımCanım hatırlıyorsan gecen hafta benım ıcınde oyleydı doğru kayınvalideme gittik orda bıraz havası değişti toparladık haftasonu geldik gezmekten ne anladı bilmiyorum ama işe yarıyor aksam uzeride kapıya çıkardık yarım saat oda işe yaradı
Dışarı çıkarırım tek değilim ya artık ama öyle bir hava varki bugün burda iyi geleceğine sıcaktan hoşafı çıkar hem onun hem bizimCanım dışarı çıkabilir misin bilmiyorum ama biz haftasonu disaridaydik eve gelince banyosunu yaptırdık emzirdim uyuttum epeyi güzel uyudu
Bugun banyo yaptırıyım ince giyinsin rahatlar belki bebişimKalın giyiniyorsa o da çocuğu rahatsız eder gazı varmış gibi hareketler yapabilir
Ay galiba benimkide sevmiyor reflü yatağını. Onun yerine pusette yatıyor. Pusette yatınca uyuyor reflü yatağında uyanıyor. Şuanda sa pusette yatıyorKızlar ben anladım ki bizim bebiş reflü yatağından nefret ediyorgece uykusu için kundak yapıyoruz zaten o şekilde uyuyor. Sabah uykusu için çok direniyordu hatta kucağımda uyuyordu. Elektrikli anakucagina koydum da öyle rahat ettim. Ama orada da boynu sağa sola düşüyor. Bizim bile yolculuklarda falan boynumuz nasıl ağrıyor. Destek yapıyorum kenarlardan ama yine boynu bükük uyumayı başarıyor. Bugün de normal anakucagini deneyeyim dedim. Yeğenimin vardı bize verdiler kenarda duruyordu. Çocuğu koydum uyudu direkt. Uyanınca pis pis diyorum sallıyorum devam ediyor. Elektrikli anakucagindaki gibi kesintisiz uyumadı daha. Gazı var sanırım ama reflü yatağındaki gibi de rahatsız degil. Sanırım reflü yatagini hiç sevmiyor
![]()
Benimki de küçük ama türlü türlü huyu varBizimki daha küçük pek uyanmıyo ben keyif yapa yapa içtim![]()
Evet evet çıkart bı de duş aldır rahat bir gece geçirirsin en azındanDışarı çıkarırım tek değilim ya artık ama öyle bir hava varki bugün burda iyi geleceğine sıcaktan hoşafı çıkar hem onun hem bizimakşam eşim gelsin çıkarırım hem biraz serinlemiş olur hava
Ya pusette iki büklüm oluyor ya elektrikli anakucagi da aynı öyle ama yine de uyuyor. Reflü yatağında dümdüz kafası düşme gibi bir şey yok nefret ediyor. Bazen altini değiştirirken alt değiştirmede uyuyorAy galiba benimkide sevmiyor reflü yatağını. Onun yerine pusette yatıyor. Pusette yatınca uyuyor reflü yatağında uyanıyor. Şuanda sa pusette yatıyor
Kafa iki büküm oluyor ben düzeltiyom kafa geri düşüyor ama onu seviyor resmenYa pusette iki büklüm oluyor ya elektrikli anakucagi da aynı öyle ama yine de uyuyor. Reflü yatağında dümdüz kafası düşme gibi bir şey yok nefret ediyor. Bazen altini değiştirirken alt değiştirmede uyuyoryeter ki reflü yatağına koyma anne modunda çocuk
![]()