2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Peki yemek yemesi nasıl? Ben hiç bişi yediremiyorum ve sütüm azaldı sanki :( Bebek’im nasıl doyuyor bilmiyorum
Alp memeye aşırı düşkün o yüzden sabah kahvaltısı pek yapmıyor gece boyu emiyor çünkü. Öğlen ve akşam yemeği değişiyor çok kötü değil ama çoğu arkadaşım sütten kesince güzel yer diyor. İlla doyuyordur ya yoksa her türlü belli eder

Alp memeye aşırı düşkün o yüzden sabah kahvaltısı pek yapmıyor gece boyu emiyor çünkü. Öğlen ve akşam yemeği değişiyor çok kötü değil ama çoğu arkadaşım sütten kesince güzel yer diyor. İlla doyuyordur ya yoksa her türlü belli eder
İnşallah öyledir :(

merhaba kızlar. bebişlerle nasıl etkinlik yapıyorsunuz. oyun gruplarına götüren var mı aranızda

merhaba kızlar. bebişlerle nasıl etkinlik yapıyorsunuz. oyun gruplarına götüren var mı aranızda
Çok ekstra birşey yaptırmıyorum normal kitap beraber oyun ev işleri vs. Dışarı geziyoruz. Onun dışında oyun grubunu düşündüm ama sanki daha erken gibi geldi bana.

Bende bebişleriniz yürümeye başladı mı desteksiz ayakta duruyor mu onu soracaktım, bizimki koşarcasına sıralıyor ama desteksiz ayakta duramıyor

Çok ekstra birşey yaptırmıyorum normal kitap beraber oyun ev işleri vs. Dışarı geziyoruz. Onun dışında oyun grubunu düşündüm ama sanki daha erken gibi geldi bana.

Bende bebişleriniz yürümeye başladı mı desteksiz ayakta duruyor mu onu soracaktım, bizimki koşarcasına sıralıyor ama desteksiz ayakta duramıyor
Bizimki 1 ay oldu yürüyor çok rahat dengede duruyor. Oyun grubunu bende düşünüyorum ama erken gibi cidden ama insan heveste ediyor 🥰

bende çalıştığım için hafta içi çok fazla oyun oynayamıyoruz. bu hafta sonu oyun grubuna götürücem bakalım sevicek mi. çocukları izlemeye bile bayılıyor :) 3 haziran doğumlu 2 haftadır emekliyor ve hızlı hızlı sıralıyor ama desteksz yürüme bizde de yok

Bende oyun grubu düşünüyorum ya ama yakınlarda bu ay grubu bulamadım araştırıyorum ve çok faydalı olduğunu düşünüyorumm. Benimki 7.aydan beri sıralıyor emekliyor tek başına ayakta duruyor ama adım atmıyor pek 😅

Benim bebeğim oyun oynamaktan nefret ediyor sanki 😂 yapmayı sevdiği şeyler her şeyi yemek kitapları oyuncakları… haftada bir gün top havuzuna götürüyorum alışsın diye henüz tam alışmış sayılmaz. Kitap oluma yapıyoruz bol bol. Müzik dinleme. Duyusal etkinlik yapmıyorum çünkü yer yani ilgisi yok öyle şeylere sizin de öyle mi?

Benim bebeğim oyun oynamaktan nefret ediyor sanki 😂 yapmayı sevdiği şeyler her şeyi yemek kitapları oyuncakları… haftada bir gün top havuzuna götürüyorum alışsın diye henüz tam alışmış sayılmaz. Kitap oluma yapıyoruz bol bol. Müzik dinleme. Duyusal etkinlik yapmıyorum çünkü yer yani ilgisi yok öyle şeylere sizin de öyle mi?
oyun grubuna gittik cumartesi günü. çok eğlendi oynadı mutluydu. bi süre her hafta götürücez evde oyuncaklarıyla oynuyor ama kısa süre. hemen sıkılıp kucağa geliyor birde sıralamayı öğrendi evin içinde her yeri dolaşıyor :)

Benim bebişim de öyle 5 aylıktan beri ayakta duruyor 7 aylıktı sıralamaya başladı ama orada kaldı çok temkinli yaklaşıyor bir kaza vb de atlatmadık aslında ama

Benim bebişim de öyle 5 aylıktan beri ayakta duruyor 7 aylıktı sıralamaya başladı ama orada kaldı çok temkinli yaklaşıyor bir kaza vb de atlatmadık aslında ama
bence kendi isteklerine göre hareket ediyorlar. 11 aylık benim kızım daha 1 aydır tam anlamıyla sıralıyor. ama adımlarını falan hem kontrollü atıyor hemde bilinçli tutunarak hızlı hızlı yürüyor. oturmak istediğinde de pat diye geriye atmıyor yavaş yavaş eğilip oturuyor :) emeklemeyi ve sıralamayı aynı hafta içerisinde yaptı bakalım yürümeye ne zaman başlıycak meraktayım :)

Ben haftada 1-2 zamanım olursa duyusal etkinlikler yapıyorum bir süredir ağzına her şeyi atma durumu baya azaldı. Bir şeyi ağzına götürmeden önce bana bakıyor hayır vs diyorum açıklıyorum yemiyor. Dün evde kinetik kum yaptık hiç yemedi ama çok dokunmak istemedi de. Ama oyuncaklarıyla çok kısa süre oynuyor hemen başka bir oyuncağa geçmek istiyor yada kucağa gelmek istiyor. Bu aralar en büyük isteği kucak kucak kucak hajaha

bence kendi isteklerine göre hareket ediyorlar. 11 aylık benim kızım daha 1 aydır tam anlamıyla sıralıyor. ama adımlarını falan hem kontrollü atıyor hemde bilinçli tutunarak hızlı hızlı yürüyor. oturmak istediğinde de pat diye geriye atmıyor yavaş yavaş eğilip oturuyor :) emeklemeyi ve sıralamayı aynı hafta içerisinde yaptı bakalım yürümeye ne zaman başlıycak meraktayım :)
Evet tamamen kendi keyiflerine göreler 🫠 inşallah hayırlı zamanda yürürler ben aslında doğum gününde yürümüş olmasını istiyorum ama hayırlsıı tabii 🙈🙈

Selamlar
Sizin bebekleriniz de yeni yaşla birlikte memeye aşırı düştü mü ya :(

Selamlar
Sizin bebekleriniz de yeni yaşla birlikte memeye aşırı düştü mü ya :(
Benimki hep aşırı düşkündü hâlâ da öyle maalesef. Ama ataktan mıdır bilmiyorum çok sinirlenmeye başladı. Oyuncaklarına, istediği gibi süremediginde kaldıramadiginda aşırı sinirlenip ağlıyor

Benimki hep aşırı düşkündü hâlâ da öyle maalesef. Ama ataktan mıdır bilmiyorum çok sinirlenmeye başladı. Oyuncaklarına, istediği gibi süremediginde kaldıramadiginda aşırı sinirlenip ağlıyor
Aynısı 😅 ufacık bacaksız haliyle birde sinirlenmesi çok komik geliyor bana

Selammlar sevgili annişler, 12 aylık bebeğim hastalandı(adeno salgını varmış) emmeyi o kadar seven bebeğim çat diye meme reddetmeye başladı. Moralim aşırı bozuk bunu yaşayan var mı ne olur beni yönlendirin

Selammlar sevgili annişler, 12 aylık bebeğim hastalandı(adeno salgını varmış) emmeyi o kadar seven bebeğim çat diye meme reddetmeye başladı. Moralim aşırı bozuk bunu yaşayan var mı ne olur beni yönlendirin
Merhabalar, adeno değilde rota olmuştuk biz tam 7 gün ağzına birşey sürmemişti. Hastalık sonrası düzeldi, kaybettiği kiloları geri aldı. Canınızı sıkmayın keyfi yerine gelince düzelecektir🌸

Back
X