2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sayemde ilişkiniz level atlamış hahahah utandım be

Oooh maşallah bizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum
Bizim evde tek tuvalet var , ben eger kaki icin tuvalette degilsem cisse tuvaleti kitlemem esim girer cikar esimde ayni sekilde dus alirken digeri tuvaleti cis icin kullanir . Ama kakiyse eger kapi kilitli olur anlariz ksbdjdjfjfjf gecende esim tuvalete girdigimde geldi bi sey ariyor banyoda . gazim da var cik dedim dogum sonrasi gorcem ben seni mecbur benle gircen o zaman napcan dedi dedim dogru skdndjfj

Ya kızlar sadece pırt falan da değil. Geceleri bazen kendi horlamama uyanıyorum. Baya yabani bişey olduk şu gebelikte inşallah düzeliriz bi üzüldüm şuan kocama
Ay yokk benim kocam oyle bir horluyor ki ne gece pirtimii ne horlamami duyar skbdjfjf insallah bebegi bari duyar dogunca hahshahaha

Ya kızlar sadece pırt falan da değil. Geceleri bazen kendi horlamama uyanıyorum. Baya yabani bişey olduk şu gebelikte inşallah düzeliriz bi üzüldüm şuan kocama
Yaaaaa yalnız değilim inanın şimdi çok mutlu oldum horladıgını öğrendiğim için kocam geçen anlatıyor ay yolda o kadar kendime güldüm ki çok gülme doğuracaksın dedi neymiş öyle horlamışım ki gitmiş diğer odaya oraya da ses gelmiş odanın kapısını kapatmış bide gün içinde bana horlayan yaşlı teyzelerin videolarını atıyor mesajı net ama ne yapim elimde değil o yataktan gidince in mutlu oluyorum kendimi kasmakta yatamıyorum çünkü bildiğin rezil olmuşuz

Oooh maşallah bizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum
Ay insan böyle daha rahat oluyor inan ki geçen kendimi jiletleyemedim daralma geldi banyo da çağırdım hemen geldi halletti bunu defterine yazıyorum diyor birde

Ayyy kızlar ne güldürdünüz gece gece biz evleneli daha 1 yıl dolmadı o yüzden o seviyeye gelemedik valla biz. Bu süreçte de başka odaya gidip yaptım ben hep ama gece uyurken yaptıysam da bilmiyorum söylemedi eşim bi şey son 2 ayda da benden bi vukuat çıkmazsa ultra elit bi şekilde yolumuza devam edicez bakalım

Aaa bak tuvalet konusunda biz de böyleyiz sjkdkfkf e biz aşmışız meğer ben niye gaz çıkarmaya utanıyorum o zaman

Ay yokk benim kocam oyle bir horluyor ki ne gece pirtimii ne horlamami duyar skbdjfjf insallah bebegi bari duyar dogunca hahshahaha
Ama mesela gecen gece mideme bir sey dokundu yatamadim kuscaktim nerdeyse bi su getirir misin diyorum fisir fisir adam onu duydu anlamadim suyu getirdi benle konustu iyi misin ne yapim kuscaksan lavaboya gidelim
Vs dedi dedi yok dedim aninda yatti geri uyudu . Sabah bazen hatirliyo bazen hatirlamiyo ben anlatinca bana diyo ki ben cocuk aglayinca da boyle uyanirim gece karnini doyurur altini degistirir uyuturum muhtemelen sabah hatirlamam robot gibi diyo ahahah

Fitilin biri resmen ucta kaldı Allah affetsin karnım acıdı beee

5 sene sevgililik, üstüne 5.5 senedir evliyiz elitliğimi hiç bozamadım beni hala pembe şey yapıyorum sanar

Hahaha sendin dimi kuzu o bu grup mu diğer grup mu hatırlayamadım bi an
Ta kendisiyim canım
O olayı bi daha anlatsana bi kanka
Hahahahs
Bir Osuruk Hikâyesi
Bir gün kadının birine çok büyük bir sancı girmiş ama hareket edememiş eşine demiş ki ben kitlendim beni hastaneye yetiştir eşi de korktuğu için en yakın hastane olan en pahalı hastaneye götürmüş.
Doktor röntgen falan çektirmiş o sıra rahatlatmak için olan serumu dayamışlar ama kadın acıdan kıvranıyormuş. Sonra doktor gelip aşırı gazın var demiş bir ilaç verip götünden içeri sokup sıkmasını istemiş o da tuvalete gidip yapmış. Yarım saat sonra hastane dışında çayını yudumlarken çatır çatır osurmus ödemeyi yapmak için vezneye gitmis 3000 tllik olmuşlar. Kocası da dönüp bir osuruk için bizi soktuğun masrafa bak demiş. Sonra ele ele tutuşup nanananan diye evlerine dönmüşler

zaten kocama uzuluyorum oyle bir uyuyorum ki dakika basi donuyorum yatakta bi oraya bi buraya bi de buyuk u seklinde hamile yastiklari varya ondan var bi bu eksikti diyip duruyo bana sarilmaya calisiyo oglusu kucaklayip uyuyo gece ama bunun icin once hamile yastigini asmasi lazim o da baya yer kapliyor zaten ona sarilip yatmasi ayagini yukseltmesi falan okeyde gobus assa dogru dusunce belde agri oluyor destekli olanlardan aldim valla gelene kadar kocise bi tik daha eziyet o gelince aramizdaki engel kalkiyor adam cok sevincek aldigimdan haberi yok. Bu arada o hamile yastigi da u seklinde oldugu icin kestirip emzirme
Yastigi yapcam sjdjfjfj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…