- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
Benim sayemde ilişkiniz level atlamış hahahahİlk zamanlar bende aşırı gaz vardı hatta bence hepimiz öyleydikyine o günlerden bir gün karnım inanılmaz şiş ağrıyor eşime dedim az ov bişeyler yap rahatlat, o bunu yaparken de bizim nisan annelerinde bu gaz yüzünden biri hastanelik olmuş şu kadar ücret ödemişler hastanede falan diye anlatıyorum o da tam ay aman diyim rahat ol tutma kendini gelirse derken pırt pırt salmıştım o gün bugündür rahatım
Bizim evde tek tuvalet var , ben eger kaki icin tuvalette degilsem cisse tuvaleti kitlemem esim girer cikar esimde ayni sekilde dus alirken digeri tuvaleti cis icin kullanir . Ama kakiyse eger kapi kilitli olur anlariz ksbdjdjfjfjf gecende esim tuvalete girdigimde geldi bi sey ariyor banyoda . gazim da var cik dedim dogum sonrasi gorcem ben seni mecbur benle gircen o zaman napcan dedi dedim dogru skdndjfjOooh maşallahbizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum
Hahaha sendin dimi kuzu oBenim sayemde ilişkiniz level atlamış hahahahutandım be
Ay yokk benim kocam oyle bir horluyor ki ne gece pirtimii ne horlamami duyar skbdjfjf insallah bebegi bari duyar dogunca hahshahahaYa kızlar sadece pırt falan da değil. Geceleri bazen kendi horlamama uyanıyorum. Baya yabani bişey olduk şu gebelikte inşallah düzelirizbi üzüldüm şuan kocama
Yaaaaa yalnız değilim inanın şimdi çok mutlu oldum horladıgını öğrendiğim için kocam geçen anlatıyor ay yolda o kadar kendime güldüm ki çok gülme doğuracaksın dedi neymiş öyle horlamışım ki gitmiş diğer odaya oraya da ses gelmiş odanın kapısını kapatmış bide gün içinde bana horlayan yaşlı teyzelerin videolarını atıyorYa kızlar sadece pırt falan da değil. Geceleri bazen kendi horlamama uyanıyorum. Baya yabani bişey olduk şu gebelikte inşallah düzelirizbi üzüldüm şuan kocama
Ay insan böyle daha rahat oluyor inan ki geçen kendimi jiletleyemedim daralma geldi banyo da çağırdım hemen geldi halletti bunu defterine yazıyorum diyor birdeOooh maşallahbizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum
O olayı bi daha anlatsana bi kankaBenim sayemde ilişkiniz level atlamış hahahahutandım be
Aaa bak tuvalet konusunda biz de böyleyiz sjkdkfkf e biz aşmışız meğer ben niye gaz çıkarmaya utanıyorum o zamanBizim evde tek tuvalet var , ben eger kaki icin tuvalette degilsem cisse tuvaleti kitlemem esim girer cikar esimde ayni sekilde dus alirken digeri tuvaleti cis icin kullanir . Ama kakiyse eger kapi kilitli olur anlariz ksbdjdjfjfjf gecende esim tuvalete girdigimde geldi bi sey ariyor banyoda . gazim da var cik dedim dogum sonrasi gorcem ben seni mecbur benle gircen o zaman napcan dedi dedim dogru skdndjfj
Ama mesela gecen gece mideme bir sey dokundu yatamadim kuscaktim nerdeyse bi su getirir misin diyorum fisir fisir adam onu duydu anlamadim suyu getirdi benle konustu iyi misin ne yapim kuscaksan lavaboya gidelimAy yokk benim kocam oyle bir horluyor ki ne gece pirtimii ne horlamami duyar skbdjfjf insallah bebegi bari duyar dogunca hahshahaha
Asko niye utaniyosunnnn cisini yapan pirtta yapar jsjdjdAaa bak tuvalet konusunda biz de böyleyiz sjkdkfkf e biz aşmışız meğer ben niye gaz çıkarmaya utanıyorum o zaman
Ay dimi çok saçmaymış meğer aydınlanma yaşadım şu an djfkfkAsko niye utaniyosunnnn cisini yapan pirtta yapar jsjdjd
5 sene sevgililik, üstüne 5.5 senedir evliyiz elitliğimi hiç bozamadım beni hala pembe şey yapıyorum sanarAyyy kızlar ne güldürdünüz gece gecebiz evleneli daha 1 yıl dolmadı o yüzden o seviyeye gelemedik valla biz. Bu süreçte de başka odaya gidip yaptım ben hep ama gece uyurken yaptıysam da bilmiyorum söylemedi eşim bi şey son 2 ayda da benden bi vukuat çıkmazsa ultra elit bi şekilde yolumuza devam edicez bakalım
takdir ettim5 sene sevgililik, üstüne 5.5 senedir evliyiz elitliğimi hiç bozamadım beni hala pembe şey yapıyorum sanar
Ta kendisiyim canımHahaha sendin dimi kuzu obu grup mu diğer grup mu hatırlayamadım bi an
HahahahsO olayı bi daha anlatsana bi kanka
Gerçekten helal olsun çocuktan sonra bile bozulmadıysa bu daha da bozulmaz5 sene sevgililik, üstüne 5.5 senedir evliyiz elitliğimi hiç bozamadım beni hala pembe şey yapıyorum sanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?