Gülmekten öksürüğüm tuttuTa kendisiyim canım
Hahahahs
Bir Osuruk Hikâyesi
Bir gün kadının birine çok büyük bir sancı girmiş ama hareket edememiş eşine demiş ki ben kitlendim beni hastaneye yetiştir eşi de korktuğu için en yakın hastane olan en pahalı hastaneye götürmüş.
Doktor röntgen falan çektirmiş o sıra rahatlatmak için olan serumu dayamışlar ama kadın acıdan kıvranıyormuş. Sonra doktor gelip aşırı gazın var demiş bir ilaç verip götünden içeri sokup sıkmasını istemiş o da tuvalete gidip yapmış. Yarım saat sonra hastane dışında çayını yudumlarken çatır çatır osurmus ödemeyi yapmak için vezneye gitmis 3000 tllik olmuşlar. Kocası da dönüp bir osuruk için bizi soktuğun masrafa bak demiş. Sonra ele ele tutuşup nanananan diye evlerine dönmüşler
Ay onu ben de isterdim yaptırabileyim ama maalesef hiç el becerisi yoktur güvenemiyorum o konudaAy insan böyle daha rahat oluyor inan ki geçen kendimi jiletleyemedim daralma geldi banyo da çağırdım hemen geldi halletti bunu defterine yazıyorum diyor birde
Ay kendini kestirme bacım boşverAy onu ben de isterdim yaptırabileyim ama maalesef hiç el becerisi yoktur güvenemiyorum o konuda
Ayyy bana Ela gözlü bi mini mini kiz cocugu canlandi vallaKızlarımm selamisim konusunda objektif yorumlarınıza talibim.. Kızımıza Hazel ismini düşündük, çevremden soranlar olmuştu ben de söyledim bu ismi düşündüğümüzü farklı 3 ortamda aynı yorum yapıldı benim de içime bir kuşku düştü
ing öğretmeniyim hem türkçede hem farklı dillerde de anlamı olduğu için hoşuma gitmişti, eşim de beğendi (hayret edilesi bir durum)
Ama dediğim gibi farklı ortamlarda aynı kelime ile yorum yapılınca tesadüf olamaz demekki böyle bir şey çağrıştırıyor heralde dedim. O kelimeyi daha sonra söyleyeyim fikirleriniz etkilenmesin
Gelelim tekrar ismimizee
Hazel
Bu ismi duyunca sizde ne çağrıştırıyor? Şöyle sesli bir söyleyince kulağa nasıl geliyor? Dışarıdan objektif bir göze, fikre ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler içli köftelerim
Kulağa gelişi hoş, ama bi yandan da hazal olacakmış da yanlış yazılmış hissi veriyor. Bi de bazı insanlar hâzel şeklinde uzatarak da söyleyebilir. Ben şahsen isim seçerken gireceği ortamlarda ismini kodlamak zorunda kalmasın düşüncesini çok önemsedim. Ama yine de çok sevdiyseniz kulağa güzel gelen bi isimKızlarımm selamisim konusunda objektif yorumlarınıza talibim.. Kızımıza Hazel ismini düşündük, çevremden soranlar olmuştu ben de söyledim bu ismi düşündüğümüzü farklı 3 ortamda aynı yorum yapıldı benim de içime bir kuşku düştü
ing öğretmeniyim hem türkçede hem farklı dillerde de anlamı olduğu için hoşuma gitmişti, eşim de beğendi (hayret edilesi bir durum)
Ama dediğim gibi farklı ortamlarda aynı kelime ile yorum yapılınca tesadüf olamaz demekki böyle bir şey çağrıştırıyor heralde dedim. O kelimeyi daha sonra söyleyeyim fikirleriniz etkilenmesin
Gelelim tekrar ismimizee
Hazel
Bu ismi duyunca sizde ne çağrıştırıyor? Şöyle sesli bir söyleyince kulağa nasıl geliyor? Dışarıdan objektif bir göze, fikre ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler içli köftelerim
Bunu gif yapıp herkeşe atmaliyimSu sekil koltukta uzandim patir patir yaziyom bugun cenemde dusuk cocumda enerjik , kocamda gorumcemin esiyle yemege gitti icmeli . Icme olunca gidemedik yeme olaydi giderdik
Eki Görüntüle 3383610
Bende dr sordum düzenli bir ağrıysa acile git dedi. Gittim ebe alttan muayene etti elle hiç açıklık yok ama bebek kafasını dayamış hissettim dedi. Nst ye soktular sancı yok bebek kemiğine baskı yapıyor onun ağrısını yaşıyorsun dedi. Ağrı kesici ve serum taktı. Ama hala ağrım var zor yürüyorum. Yarın Dr muayene çağırdı.Bende öyle yapim en iyisi kaldı 10 hafta
Bende yasadım ama o gün çok yürümüştüm sanki dayak yemiş gibiydim vallahi ama normalmiş dedi doktor
Benimde o sanırım bebek baskı yaptığından ağrı oluyor.Benim uzun zamandan beri cati kemiği ağrısı var. Özellikle yataktan kalkarken ve oturduğum yerden kalkarken cok oluyor zor yürüyorum bu sebeple. Karnım fazla büyük değil fakat bu ağrıdan penguen gibi yürüyorum
Bende öyle düşündüm ama sonra yeni hesap açardı diye düşündüm.Kızlar bu arada @ysnmrv bi ara şu çıkan reklamlar yüzünden yöneticilerle tartışmıştı, yine aynı olay olup üyeliği iptal olmuş olabilir mi acaba? Kendiyle ilgili bişey olsa buraya yazar öyle kapatırdı hesabını diye düşündüm
Ben yeşil/mavi gözlüyüm eşim ela gözlüAyyy bana Ela gözlü bi mini mini kiz cocugu canlandi vallaailede goz rengi ne durumda bilemem de .
Ayrica ben cocugumun adini Milan koycam dedim adini soruyolar Milan diyom heee hoo zonk falan suratima bakiyolar. Hic aciklama yapmiyo Mi-Lan diyorum heceliyorum yok. Ne demek o milan neymis falan diyolar siz bilmezsiniz cocugumun adi Milan diyom geciyomBu arada Milan bi tik slovak bi isim - anlami zarif , kiymetli , Sevgili . Gel de anlat . Bok yesinler sinirlendim sjbdjfjfjf
Ay ben Adimi acik ediyorum simdi cunku bu konuyu hiccc sevmemmm isim kodlamasiKulağa gelişi hoş, ama bi yandan da hazal olacakmış da yanlış yazılmış hissi veriyor. Bi de bazı insanlar hâzel şeklinde uzatarak da söyleyebilir. Ben şahsen isim seçerken gireceği ortamlarda ismini kodlamak zorunda kalmasın düşüncesini çok önemsedim. Ama yine de çok sevdiyseniz kulağa güzel gelen bi isim
Koca beni yemekler icmekler icin evde birakti kafa dinliyom aslinda ama birazda keske bende onlarin yediklerinden yiyebilsemBunu gif yapıp herkeşe atmaliyimpeki senin yazıp yazıp sonra sinirlenmen bende Miran koyacağım söyleyemiyorlar bende çok siniriyorum
Bende beni keser diye korkuyomAy onu ben de isterdim yaptırabileyim ama maalesef hiç el becerisi yoktur güvenemiyorum o konuda
Ben böyle temel şeylerde toplum içinde rahat etmeyi seviyorum, yani rahat edicez diye hiçbir şeyde tavrımızı karakterimizi ortaya koymayalım kafası değil ama ismin genel kabul görmüş bi isim olması işte ne bileyim kılık kıyafette herhangi bi şekilde marjinal olmamak gibi şeyleri önemsiyorum bana konforlu geliyo açıkçası. He insanların anlamayası varsa gerçekten anlamıyor tabi ona yapacak bi şey yokAy ben Adimi acik ediyorum simdi cunku bu konuyu hiccc sevmemmm isim kodlamasiismim Asya dostlar hayatim boyunca Asya avrupa amerika ehe ehe hohoho gibi bazi bktan dalga gecmelere maruz kaldim ikinci ismimde var ama Ben Asyayim yani. benim zamanimda cok Asya da yoktu yasim 30 haziranda 31. Asya haric her seyi dediler aysa ayse asli ve bilimum bi taraflarindan uydurduklari isimler derlerdi hatta anneannemin annesi falan cok laf etti bu nasil isim diye soyleyemeyen bokluyodu afedersiniz ki zor degil yani her seferinde minnacik bir cocukken bile anneannem
Anlatir herkese tek tek adimi dogru ogretene kadar soylermisim . Hic o zaman ikinci ismimi soyleyin demedim su zamana kadar. Cocugun adi neyse o cocuk o ismi sahiplenip kendi ismini olmasi gerektigi sekilde soylenene kadar anlatiyor vallarahatta kalin kizcelerim bak o kadar sene kendi adimi anlattim ki kizlik soyadim da zordu . Simdi kendi cocugumun adini yine anlatiyom ama dogunca buyuyunce kendi anlatcak dicek ki adim Milan ama sen milo de .
isim olarak çok güzel bence, ben beğendim ama sanki söylemesi mi bir tık zor türkçe olarak ondan mı acaba içine kuşku düşürdüler? ingilizce telaffuzuna bayılırım ben, fonetik olarak çok güzel geliyor kulağa heheh. isim konusunda kimseyi dinlemeyin ya, içinize ne siniyorsa koyun geçin benceKızlarımm selamisim konusunda objektif yorumlarınıza talibim.. Kızımıza Hazel ismini düşündük, çevremden soranlar olmuştu ben de söyledim bu ismi düşündüğümüzü farklı 3 ortamda aynı yorum yapıldı benim de içime bir kuşku düştü
Gelelim tekrar ismimizee
Hazel
Aynen zaten Fatma da koysan ayse de koysan annenin kv nin adini da koysan illaki birilerinin icine sinmicekisim olarak çok güzel bence, ben beğendim ama sanki söylemesi mi bir tık zor türkçe olarak ondan mı acaba içine kuşku düşürdüler? ingilizce telaffuzuna bayılırım ben, fonetik olarak çok güzel geliyor kulağa heheh. isim konusunda kimseyi dinlemeyin ya, içinize ne siniyorsa koyun geçin bence
Kız seni hiç Mine hayal etmemiştim neden bilmiyorum amaBen böyle temel şeylerde toplum içinde rahat etmeyi seviyorum, yani rahat edicez diye hiçbir şeyde tavrımızı karakterimizi ortaya koymayalım kafası değil ama ismin genel kabul görmüş bi isim olması işte ne bileyim kılık kıyafette herhangi bi şekilde marjinal olmamak gibi şeyleri önemsiyorum bana konforlu geliyo açıkçası. He insanların anlamayası varsa gerçekten anlamıyor tabi ona yapacak bi şey yokbenim adım da Mine mesela mağazalarda fatura için sorduklarında mina minel emine bir sürü varyasyonlarını anlıyolar da asıl adımı anlamıyolar bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?